QUOTE(anafi @ 2015 03 01, 17:06)
Mano drauge blondine is jo isejo pilkais plaukais ir rekomendacija pamirkyt juos baseine arba juroj (kadangi kita diena turejo isskrist atostogaut), atsiplaus... Kitaip sakant, atostogu nuotaika-sugadinta..
Aš ir nuo savęs pridėsiu, nes irgi labai blogą įspūdį paliko apsilankymas pas Ridą. Prieš dažymą pabrėžiau,kad nemėgstu, kaip Olialia plaukų, bet vistiek nudažė baltai. Dar sugalvojo tik dažytus mano silpnus plaukus pagarbanoti žnyplėm, nors neprašiau. Tai ar nuo neįtikėtino kiekio peroksido, ar nuo to garbanojimo, plaukai atrodė tragiškai, galva balta, galai atrodė kraupiai nudeginti ir pasišiaušę. Kai apie tai užsiminiau pačiam
Ridui, sakė: ok, ateik, kad jau taip įvyko, padovanosiu tau aliejuką plaukams labai gerą. Kai sakiau, gerai, atvažiuosiu, nebuvo labai patenkintas. Aš vistiek nuvažiavau, nes plaukai labai baisiai atrodė, tikėjau, kad kažkokį stebuklą duos ir viskas susitvarkys. Tai jis man įteikė kažkokį vokišką aliejuką is Drogo už 10lt. Na aišku jis nieko nepadėjo ir aš per daugelį metų atsiauginau tuos plaukus. Viskas vyko gal prieš 5 metus, bet vis dar atsimenu, kaip blogiausią apsilankymą kirpykloj, už kurį dar labai brangiai sumokėjau.
Nors mano draugė pas jį lankosi jau daug metų ir jai jis puikus. Bet ji visada sako, kad dažytų ir kirptų, kaip jis nori ir turi tvirtus plaukus. Aš manau, kad jis gerai improvizuoja, bet plaukų labai nesaugo. Tai jei plaukai silpnesni, nerekomenduočiau.