Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(Saldzioji18 @ 2015 02 28, 20:20)
plaukai jau smarkiai ataugo noriu visgi dazyt o rekomendaciju siai dienai matau tik divalta. gal kas ka dar pasiulys ypac nudegintiems plaukuciams? galiu sedet kad ir 4h niekur neskubu biggrin.gif beje gal kas lankotes s.miestelyje silkine banga? kartais uzbegu ten tai kiek maciau smagiai man ten jos darbuojasi bet idomu gal yra buvusiu ten kaip ten ir kas?

As einu i Lorealexpert Panoramoje, man patinka, kirpeja isiklauso ko noriu, rezultatas dziugina, dazau sviesiai smile.gif
Atsakyti
Iš kelių šviesiaplaukių pažįstamų teko girdėti tikrai teigiamus atsiliepimus apie Ridą iš Yury, pati pas jį tik kirpausi, patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IDeina @ 2015 02 28, 22:45)
Iš kelių šviesiaplaukių pažįstamų teko girdėti tikrai teigiamus atsiliepimus apie Ridą iš Yury, pati pas jį tik kirpausi, patiko mirksiukas.gif

va apie yuri is savo blakstienu meistriukes girdejus esu geru atsiliepimu smile.gif reiks apsiziurinet ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IDeina @ 2015 02 28, 22:45)

Mano drauge blondine is jo isejo pilkais plaukais ir rekomendacija pamirkyt juos baseine arba juroj (kadangi kita diena turejo isskrist atostogaut), atsiplaus... Kitaip sakant, atostogu nuotaika-sugadinta..
Atsakyti
QUOTE(raiva @ 2015 02 27, 21:02)

o kokios mazdaug kainos Divaltoj? mano ilgi, zemiau peciu plaukai. ir dar skaiciau berods divaltoj Renata nelabai gerai daze, radau, kad Sonata rekomenduoja... o kaip yra is tiesu?

daziausi ir pas Renata ir pas Sonata, abi profesionales ir gerai nudazydavo. kaina saknu+patonavimas 230/240LT
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2015 02 28, 20:20)
plaukai jau smarkiai ataugo noriu visgi dazyt o rekomendaciju siai dienai matau tik divalta. gal kas ka dar pasiulys ypac nudegintiems plaukuciams? galiu sedet kad ir 4h niekur neskubu biggrin.gif beje gal kas lankotes s.miestelyje silkine banga? kartais uzbegu ten tai kiek maciau smagiai man ten jos darbuojasi bet idomu gal yra buvusiu ten kaip ten ir kas?

As jau kelis metus dazausi sviesiai pas Mindauga is KM. Kaina uz ilgu plauku dazymo su kirpimu svyruoju kas kiek laiko ateinu, jei po 3 men tai 60 euru, veliau kas menesi kaina kyla 10 euru biggrin.gif dirba su Wella Ilumina, siaip koloristas puikus, isgauna kokios tik noriu spalvos-sviesesnes, tamsesnes, saltesnes, siltesnes.
Atsakyti
Sveikos,

gal kas lankėtės House of Beauty salone? Kokie atsiliepimai? Čia naujai atsidarė prie pat Žaliojo tilto, Kalvarijų 2A. Man ten labai patogi vieta, bet eiti aklai nesinori smile.gif
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2015 02 24, 14:34)
Sveikos  4u.gif

nežinau ar čia yra Justiniškėse gyvenančių, ar kam bus aktualu, bet lankiausi neseniai Rygos g. atsidariusioje kirpykloje (ten pat yra Rimi PC), vis eidama į parduotuvę galvodavau ten užsukti. Ėjau nieko ypatingai nesitikinti, kirpo kirpėja Inga. Šiaip labai puikiai vertinčiau jos darbą (ypač už 13 eurų)  thumbup.gif  thumbup.gif Plaukai mano ilgi, garbanoti, sausi, labai stori, šiaušiasi, patyrę daug nevykusių iškarpymų, žodžiu, problematiški. Tai galiu pasakyti, kad puikiai sutvarkė nuaugusį kirpimą, iškarpė plaukus, taip, kad visa jų masė laikytųsi pečių lygyje, o nekiltų prie ausų (šiaip dauguma kirpėjų tiesiog iškarpydavo mano plaukus taip stipriai ir aukštai, kad visa galva atrodydavo rombo formos), taip pat davė patarimų apie plaukų priežiūrą ir formavimą. Labai didelis pliusas, kad nebandė dirbtinai palaikyti pokalbio. 
Šiaip tikrai maloni ir profesionali kirpėja pasirodė. Dirba su Keune priemonėm. Gal kam nors pravers mano atsiliepimas, nes pati labai vargstu su kirpėjais, kadangi stengiuosi ieškoti gerų kirpėjų, kad kirpimo kaina nebūtų kosminė ax.gif Tai čia buvo nerealus kainos ir kokybės santykis cool.gif

Internete nerandu kirpyklos tel.gal turite?
Atsakyti
Sveikos! Turiu klausimą, gal kuri nors kirpotės salone "Bagira" Pylimo g. 11? Gal turite to grožio salono telefono numerį? Nes tas, kurį randu internete, neveikiantis.. Labai reikia, ačiū iš anksto! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2015 02 27, 22:00)
O aš turbūt kartosiuosi, bet sakysiu priešingai.smile.gif Čia tas atvejis, kai, atradus savą kirpėją, už tai mokėti yra verta.
Po periodiškų paklaidžiojimų po eilines mažas kirpyklėles, kur už plaukų galų pakirpimą paimdavo 15 lt, džiaugiuosi sugrįžusi ten, kur už tą patį galų kirpimą ir iškarpymą ima 15€ (kas realiai irgi nėra daug, ruošiausi sumokėti daugiau). Po pusantro mėnesio vis dar džiaugiuosi žiūrėdama į plaukų galus, kurie atrodo puikiai, nors plaukų tikrai labai netausoju. O kartais po apsikirpimo „mažose kirpyklėlėse“ užtekdavo mėnesio, kad imčiau galvoti apie dar vieną vizitą į kirpyklą. Tai va tos brangesnės ir diplomus mylinčios kirpėjos vis tik investuoja į mažą „tuštybę“ - geras žirkles, ir dar rūpinasi, kad anos aštrios būtų.smile.gif Kitus ditirambus kirpėjai rašysiu po antrojo vizito balandžio mėnesį.

aš tai sakyčiau taip - reikia eiti pas KIRPĖJĄ, o ne į saloną. Nesvarbu, kur dirba - svarbu, kad meistras patinka. Mane ir dideliame garsiame salone yra subjauroję už didelius pinigus, ir mažoje kirpyklėlėje gražiai padarę už kapeikas..
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 03 11, 13:35)
aš tai sakyčiau taip - reikia eiti pas KIRPĖJĄ, o ne į saloną. Nesvarbu, kur dirba - svarbu, kad meistras patinka. Mane ir dideliame garsiame salone yra subjauroję už didelius pinigus, ir mažoje kirpyklėlėje gražiai padarę už kapeikas..

Kodėl cituojate mane? smile.gif Apie paties nukirpimo gerumą ir blogumą niekas nekalbėjo, mane taip pat yra nupešioję už brangiai, ir ne kartą. Nors, tiesa, puikiai ir pigiai nėra nukirpęs niekas.
Bet manau, kad aiškiai parašiau, dėl kokios priežasties aš į mažas kirpyklėles turiu vilties nebeužsukti. Taisyklė man pasitvirtino per daug kartų.
Atsakyti
Sveikos, ieškotojos!:)

prieš 1,5 metų kirpau ir dažiau BALAJAGE pas Karina iš Barbers.
D A Ž Y T I L A B A I R E K O M E N D U O J U!!
Dažė aliejaus pagrindo dažais, ėmė gerai, kadangi prieš tai buvau never ever dažyta:)
Tiek man pačiai labai patiko, tiek aplinkiniai labai gyrė spalvą, sruogelės - kelių atspalvių, atrodė kaip tikrai saulės nušviesinti plaukai. Priminė tai, kaip atrodydavau vaikystėje po vasaros, nes tada plaukai buvo intensyvios javų spalvos, nušviesėdavo įvairiais atspalviais.
Dėl kirpimo - prieš tai buvau labai iškarpyta, sakiau, kad gali daryti ką tik nori su ilgiu ir t.t., bet pasakė, kad dėl stipraus iškarpymo nelabai gali ką prikurti, be to patarė labai netrumpinti, nes dažymas gražiau ant ilgų plaukų atrodys, tai ji tik kažkiek patrumpino, papurino ir tiek. Vėliau ėjau gerokai patrumpinti nušiurusių galų, tai irgi neblogai nukirpo, paprastai, taip kaip prašiau. Šiaip labai maloni, ne plepi mergina.

Nuotraukų negaliu įdėti, nes neturiu prieigos čia, bet jei kam labai norėsis, į AŽ parašykit email ir atsiųsiu:)

Atsakyti