sveikos,
rekomenduokit kirpeja, kuris puikiai dazo blondines Vilniuje. Maniske niekaip neisgauna spalvos, as noriu link baltumo, o vis geltona gaunas. paskutini karta pasake, kad tuoj bus daug saules ir plaukai patys pasvieses... tai man is viso neprofesionaliai pasirode... noriu blondes, zinoma, kad dazytu ne milteliais. nezinau, gal ta baltai pilka man netiks, bet vis tiek noriu pabandyti... zinau, kad yra kirpejos, butent blondiniu dazymu specializuojasi, bet nezinau, kur jas rast
dekinga
QUOTE(raiva @ 2015 02 27, 16:41)
sveikos,
rekomenduokit kirpeja, kuris puikiai dazo blondines Vilniuje. Maniske niekaip neisgauna spalvos, as noriu link baltumo, o vis geltona gaunas. paskutini karta pasake, kad tuoj bus daug saules ir plaukai patys pasvieses... tai man is viso neprofesionaliai pasirode... noriu blondes, zinoma, kad dazytu ne milteliais. nezinau, gal ta baltai pilka man netiks, bet vis tiek noriu pabandyti... zinau, kad yra kirpejos, butent blondiniu dazymu specializuojasi, bet nezinau, kur jas rast
dekinga
dekinga
siuliau apsilankyti Divalta salone, kaina kiek didesnei nei iprastoj kirpykloj,bet ten tikrai ismano si darba paneles pati kai sviesinau ten lankiausi ir turejau tobula spalva, tik as baltos labai pati nenorejau, o ir plaukai naturalus mano yra tamsaus pigmento, vien dazais nelabai ir norint balta nebuciau...o jusu naturalus kokio nr atspalvio?
Papildyta:
gal kas turite atsiliepimu apie salona Blanco Beauty? konkreciau apie Jevgenij, kaip jam su dazymais sekasi?
mano naturalus tai tokie lietuviski pilksvi, as visada blondine buvau ir esu, tik pora kartu pries gimdymus pasitamsindavau, nes vis nezinai, kada normaliai islysi i kirpykla. tai po pirmojo gimdyni grizau po 3 men, nes tobulai buvo Rimdziaus nudazyti, net pats stebejosi. dabar po antrojo gimdymo, is karto po menesio grizau ir vel sviesinau tik ne pas Rimdziu, nes ten man truputi gaila laiko... kai nuvaziuoji, tai minimum 3 val, kai normalioj kirpykloj apie 1,5-2 val. ir pastaroji kirpeja gera, tik sakau, nepadaro man spalvos...
o kokios mazdaug kainos Divaltoj? mano ilgi, zemiau peciu plaukai. ir dar skaiciau berods divaltoj Renata nelabai gerai daze, radau, kad Sonata rekomenduoja... o kaip yra is tiesu?
o kokios mazdaug kainos Divaltoj? mano ilgi, zemiau peciu plaukai. ir dar skaiciau berods divaltoj Renata nelabai gerai daze, radau, kad Sonata rekomenduoja... o kaip yra is tiesu?
QUOTE(*Lukro* @ 2015 02 27, 19:04)
siuliau apsilankyti Divalta salone, kaina kiek didesnei nei iprastoj kirpykloj,bet ten tikrai ismano si darba paneles pati kai sviesinau ten lankiausi ir turejau tobula spalva, tik as baltos labai pati nenorejau, o ir plaukai naturalus mano yra tamsaus pigmento, vien dazais nelabai ir norint balta nebuciau...o jusu naturalus kokio nr atspalvio?
Papildyta:
gal kas turite atsiliepimu apie salona Blanco Beauty? konkreciau apie Jevgenij, kaip jam su dazymais sekasi?
Papildyta:
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2015 02 26, 08:38)
Tiesiog noriu pasakyti - nebijokit mažų kuklių kirpyklėlių (aišku, jei ten švaru).
O aš turbūt kartosiuosi, bet sakysiu priešingai. Čia tas atvejis, kai, atradus savą kirpėją, už tai mokėti yra verta.
Po periodiškų paklaidžiojimų po eilines mažas kirpyklėles, kur už plaukų galų pakirpimą paimdavo 15 lt, džiaugiuosi sugrįžusi ten, kur už tą patį galų kirpimą ir iškarpymą ima 15 (kas realiai irgi nėra daug, ruošiausi sumokėti daugiau). Po pusantro mėnesio vis dar džiaugiuosi žiūrėdama į plaukų galus, kurie atrodo puikiai, nors plaukų tikrai labai netausoju. O kartais po apsikirpimo mažose kirpyklėlėse užtekdavo mėnesio, kad imčiau galvoti apie dar vieną vizitą į kirpyklą. Tai va tos brangesnės ir diplomus mylinčios kirpėjos vis tik investuoja į mažą tuštybę - geras žirkles, ir dar rūpinasi, kad anos aštrios būtų. Kitus ditirambus kirpėjai rašysiu po antrojo vizito balandžio mėnesį.
QUOTE(raiva @ 2015 02 27, 20:02)
tik ne pas Rimdziu, nes ten man truputi gaila laiko... kai nuvaziuoji, tai minimum 3 val, kai normalioj kirpykloj apie 1,5-2 val. ir pastaroji kirpeja gera, tik sakau, nepadaro man spalvos...
Bet jei tikrai labai gerai dažo - gal vis tik verta paaukoti tas 3-4 valandas? Jei tik laikas ir finansai tai leidžia. Čia, aišku, asmeninis pasvarstymas, bet aš eičiau ir nebeieškočiau. Nes rasti gerą ir patinkantį koloristą yra labai sunku ne tik šviesiaplaukėms.
Mano mama tamsiaplaukė, išbandė visokius variantus, bet vis tiek grįžo ten, kur su plaukais cackinasi >3 valandas. Moka daug, bet už tai gauna ir ilgai išliekantį kirpimą, ir gerą, natūralią spalvą (veiksmas ne sostinėje).
ten nesicackina, ten tiesiog ilgai lauki, padazo kartais pats kestas, kartais asistentas, sedi lauki kol suveiks dazai, tai norma, paskui nuplauna, ir vel lauki kol pasisodins kirpti, pries tave dar dvi tris sutvarkes... ten tiesiog daug vienu metu daug merginu sukasi, ir pati daug laiko tusciai prasedi.... tai del to gaila laiko...
Bet jei tikrai labai gerai dažo - gal vis tik verta paaukoti tas 3-4 valandas? Jei tik laikas ir finansai tai leidžia. Čia, aišku, asmeninis pasvarstymas, bet aš eičiau ir nebeieškočiau. Nes rasti gerą ir patinkantį koloristą yra labai sunku ne tik šviesiaplaukėms.
Mano mama tamsiaplaukė, išbandė visokius variantus, bet vis tiek grįžo ten, kur su plaukais cackinasi >3 valandas. Moka daug, bet už tai gauna ir ilgai išliekantį kirpimą, ir gerą, natūralią spalvą (veiksmas ne sostinėje).
QUOTE(zomša @ 2015 02 27, 21:00)
QUOTE(zomša @ 2015 02 27, 23:00)
O aš turbūt kartosiuosi, bet sakysiu priešingai. Čia tas atvejis, kai, atradus savą kirpėją, už tai mokėti yra verta.
Na vis dar neatsidžiaugiu ištrūkusi iš savo ilgametės kirpėjos, nors kažkada viskas patiko ir nebūčiau keitusi į nieką jūs manęs kontaktų kažkada prašėt, nebuvot pas ją, kaip suprantu?
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2015 02 27, 21:50)
Na vis dar neatsidžiaugiu ištrūkusi iš savo ilgametės kirpėjos, nors kažkada viskas patiko ir nebūčiau keitusi į nieką jūs manęs kontaktų kažkada prašėt, nebuvot pas ją, kaip suprantu?
Ne, nedaėjau. Gyrėte iškarpymą, bet išgąsdinote kirpėjos pomėgiu bendrauti (berods) ir labai ilgai trunkančiu darbu.
Sveiki,
Gal kas lankesi Divaltoj ir galetu pasakyti kokios mazdaug ilgu plauku kirpimo ir dazymo viena spalva kainos pas Sonata arba Renata?
Beje kokios firmos plauku dazus naudoja siame salone?
Gal kas lankesi Divaltoj ir galetu pasakyti kokios mazdaug ilgu plauku kirpimo ir dazymo viena spalva kainos pas Sonata arba Renata?
QUOTE(raiva @ 2015 02 27, 21:02)
tobulai buvo Rimdziaus nudazyti, net pats stebejosi. dabar po antrojo gimdymo, is karto po menesio grizau ir vel sviesinau tik ne pas Rimdziu, nes ten man truputi gaila laiko... kai nuvaziuoji, tai minimum 3 val, kai normalioj kirpykloj apie 1,5-2 val. ir pastaroji kirpeja gera, tik sakau, nepadaro man spalvos...
Kaip jus patekot pas Rimdziu, esate jo sena kliente? Nes skambinau jiems praeita sav, pasake, kad nauju klientu neberaso pas ji
QUOTE(diajse @ 2015 02 28, 00:00)
Sveiki,
Divaltoj apie 300Lt manau kainuotu, bet turit nusiteikti ilgai ten uztrukti, nes priima po kelias klientes, viena kerpa, kita sukuoja, kita dazo ir tt Man truko kantrybe tiek sugaist laiko...
as pas ji nuo 2009 metu kirpausi, paskui is miesto persikraustem i uzmiesti, tai man ziauriai toli gaunasi vaziuoti ir laiko daugiau reikia, tai pora metu kitur kerpuosi. bet manau, kad patekciau...
Papildyta:
tai tas pats ir pas Rimdziu...
QUOTE(anafi @ 2015 02 28, 19:44)
Kaip jus patekot pas Rimdziu, esate jo sena kliente? Nes skambinau jiems praeita sav, pasake, kad nauju klientu neberaso pas ji
Papildyta:
tai tas pats ir pas Rimdziu...
QUOTE(mergyytte @ 2015 02 28, 19:46)
Divaltoj apie 300Lt manau kainuotu, bet turit nusiteikti ilgai ten uztrukti, nes priima po kelias klientes, viena kerpa, kita sukuoja, kita dazo ir tt Man truko kantrybe tiek sugaist laiko...
plaukai jau smarkiai ataugo noriu visgi dazyt o rekomendaciju siai dienai matau tik divalta. gal kas ka dar pasiulys ypac nudegintiems plaukuciams? galiu sedet kad ir 4h niekur neskubu beje gal kas lankotes s.miestelyje silkine banga? kartais uzbegu ten tai kiek maciau smagiai man ten jos darbuojasi bet idomu gal yra buvusiu ten kaip ten ir kas?