Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(guodzik @ 2015 02 07, 18:58)
Man sudegintu plauka, ne cento nemokeciau  doh.gif

ten sedint sutepliojo aliejukais tad neatrode viskas taip baisiai tik grizus namo ir atidziau apziurejus pamaciau tikraja situacija, tiksliau tikroji situacija paaiskejo net po poros sav kai pasimate visos pasekmes... aisku jau kirpykloje maciau kad sruogu keletas nukrito bet neatrode viskas tjp tragiska. is dalies mano klte kad aklai pasitikejau net pamacius toki vaizda nes kaip minejau pas ja ne pirma ir ne antra kart atejau tad kai pasake, kad tik truputi susigadino maniau taip ir yra. as juk nekirpeja nesuprantu apie plauku dazyma ir t.t. o dar prasciau jautiesi kai visi lyg smerkia jog kam sumokejai ir t.t atrodo nukentejau as bet kartu ir smerkiama esu. Pati esu saziningas zmogus ir uz paslaugas susimoku nesvarbu ar tai kokybiska paslauga ar ne juolab jei turiu pasitikejima zmogumi tai tikiu, kad jei sako taip tai ir yra taip. Matyt per daug pasitikiu zmonemis. gavau skaudzia pamoka
Atsakyti
QUOTE(eleonorra @ 2015 02 06, 12:07)
Amarilis, kokie grazus Jusu plaukai nuotraukoje!  wub.gif  Galiu tik isivaizduoti, kaip atrode iki sugadinimo!
Man labai panasiai buvo nutike, jau 2.5 metu praejo, bet plaukai vis dar neatsigave, o ir pakirpti vis reikia... Ilgas tas procesas, labai labai ilgas  verysad.gif

Aciu wub.gif
Man buvo analogiska situacija nutike pries 10 metu. Irgi sudegino salone, iki tokios bukles, kad plaukai tempesi, lyg kramtomoji guma fear.gif Na bet kai tau 24 metai, tai tas atsiauginimo periodas kazkaip lengviau praeina... Dabar kai jau 34, tai su didesniu negatyvu ziuri i tokius "nutikimus"...
Atsakyti
Sveiki, Gal kas galite rekomenduoti kur Vilniuje gerai kerpa karštomis žirklėmis? Taip pat, gal kas gali rekomenduoti gerą kirpėjąkirpykloje zveryne priešais Panoramą? Jei ten tokių yra. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kibirkstele*: 09 vasario 2015 - 22:42
QUOTE(kibirkstele* @ 2015 02 09, 23:29)
Sveiki, Gal kas galite rekomenduoti kur Vilniuje gerai kerpa karštomis žirklėmis? Taip pat, gal kas gali rekomenduoti gerą kirpėjąkirpykloje zveryne priešais Panoramą? Jei ten tokių yra. smile.gif

Nezinau, ar klausiate apie kazkokia konkrecia kirpykla Zveryne, bet as galeciau parekomenduoti salona ,,Gelara", salia Panoramos, buvau ten pas kirpeja Edita, tikrai puikiai nudaze, nei viena kirpeja anksciau nebuvo isgavusi tokios grazios plauku spalvos ant sviesintu plauku, tik gaila, kad nepigu ten, bet bent jau graziai nudazo ir profesionaliai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 19 vasario 2015 - 16:02
QUOTE(Bubbleghost @ 2015 02 19, 15:02)
Nezinau, ar klausiate apie kazkokia konkrecia kirpykla Zveryne, bet as galeciau parekomenduoti salona ,,Gelara", salia Panoramos, buvau ten pas kirpeja Edita, tikrai puikiai nudaze, nei viena kirpeja anksciau nebuvo isgavusi tokios grazios plauku spalvos ant sviesintu plauku, tik gaila, kad nepigu ten, bet bent jau graziai nudazo ir profesionaliai 4u.gif

O sakykite kiek kainavo jums dažymas ir gal žinote kokios kirpimų kainos?
Atsakyti
sveiki, gal kas vaiksto i Briliantina? uzsirasiau pas natalija, bet pradedu abejoti ar eit....
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

nežinau ar čia yra Justiniškėse gyvenančių, ar kam bus aktualu, bet lankiausi neseniai Rygos g. atsidariusioje kirpykloje (ten pat yra Rimi PC), vis eidama į parduotuvę galvodavau ten užsukti. Ėjau nieko ypatingai nesitikinti, kirpo kirpėja Inga. Šiaip labai puikiai vertinčiau jos darbą (ypač už 13 eurų) thumbup.gif thumbup.gif Plaukai mano ilgi, garbanoti, sausi, labai stori, šiaušiasi, patyrę daug nevykusių iškarpymų, žodžiu, problematiški. Tai galiu pasakyti, kad puikiai sutvarkė nuaugusį kirpimą, iškarpė plaukus, taip, kad visa jų masė laikytųsi pečių lygyje, o nekiltų prie ausų (šiaip dauguma kirpėjų tiesiog iškarpydavo mano plaukus taip stipriai ir aukštai, kad visa galva atrodydavo rombo formos), taip pat davė patarimų apie plaukų priežiūrą ir formavimą. Labai didelis pliusas, kad nebandė dirbtinai palaikyti pokalbio.
Šiaip tikrai maloni ir profesionali kirpėja pasirodė. Dirba su Keune priemonėm. Gal kam nors pravers mano atsiliepimas, nes pati labai vargstu su kirpėjais, kadangi stengiuosi ieškoti gerų kirpėjų, kad kirpimo kaina nebūtų kosminė ax.gif Tai čia buvo nerealus kainos ir kokybės santykis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2015 02 20, 17:40)
O sakykite kiek kainavo jums dažymas ir gal žinote kokios kirpimų kainos?

Jei pas čia minimą Editą, tai kirpimas 50 Lt. Čia vasarą aš tiek mokėjau. Dabar kaina dėl euro turbūt pasikoregavo.
Dažymo kainos nepamenu blush2.gif
Atsakyti
Zinau nuostabia kirpeja bet Kaune Livija ji mano drauge tai ji ten salone Andzelo lyg bijau suklysti ten prie laisves aliejos dirba nu labai daug kas liko patenkintas smile.gif Tikrai siulau,ne tik kaip drauge bet kaip ir salono lankytoja smile.gif
Atsakyti
Sveikos.

Gal kuriai teko kirptis ar darytis ,,šilko kelio'' terapiją Charme salone pas Eveliną? Būtų įdomu išgirsti atsiliepimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 26 vasario 2015 - 00:17
QUOTE(Ixora @ 2015 02 24, 16:34)
Sveikos  4u.gif

nežinau ar čia yra Justiniškėse gyvenančių, ar kam bus aktualu, bet lankiausi neseniai Rygos g. atsidariusioje kirpykloje (ten pat yra Rimi PC), vis eidama į parduotuvę galvodavau ten užsukti. 
Šiaip tikrai maloni ir profesionali kirpėja pasirodė. Dirba su Keune priemonėm. Gal kam nors pravers mano atsiliepimas,

Sveika, dairiausi į tą salonėlį, bet atbaidė, kad jis labai jau priešais kasas doh.gif (baisesnis variantas - apatinio trikotažo skyrius universalinėj tiesiai prieš kasas) lotuliukas.gif Labai jau atvirai viskas, mane ypač domino, kur plauna galvą - irgi visiems ant akių? Kiek praeinu, niekad nemačiau klienčių, gal dėl to privatumo nebuvimo rolleyes.gif Dabar lyg ir pasikabino lengvas užuolaidėles. Smagu, kad patiko, turėsim galvoje mirksiukas.gif
Pati neseniai buvau kirpyklėlėje Taikos g. stotelėje, labai kukliai ten viskas, bet reikėjo greitai ir netoli namų; likau nerealiai patenkinta, kirpėja tokia maloni, truputį oranžiniais plaukais, patyrusi - parodžiau atsineštą garsenybės foto, vos žvilgtelėjo ir apkirpo lygiai taip, kaip man reikėjo, jaučiuosi klasiškai, kaip iš geriauso salono išėjus thumbup.gif Tiesiog noriu pasakyti - nebijokit mažų kuklių kirpyklėlių (aišku, jei ten švaru). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2015 02 26, 08:38)
Sveika, dairiausi į tą salonėlį, bet atbaidė, kad jis labai jau priešais kasas doh.gif (baisesnis variantas - apatinio trikotažo skyrius universalinėj tiesiai prieš kasas)  lotuliukas.gif Labai jau atvirai viskas, mane ypač domino, kur plauna galvą - irgi visiems ant akių? Kiek praeinu, niekad nemačiau klienčių, gal dėl to privatumo nebuvimo rolleyes.gif Dabar lyg ir pasikabino lengvas užuolaidėles. Smagu, kad patiko, turėsim galvoje  mirksiukas.gif

Taip taip, plauna toj pačioj patalpoj, gretimoj patalpoj užmačiau kosmetologę, o dar kitoj manikiūrininkę/pedikiūrininkę smile.gif Aš irgi dėl tų kasų ir privatumo trūkumo abejojau dėl lankymosi toje kirpykloje, ai, bet pagalvojau realiai koks skirtumas, taigi ne bikinį zoną visiems prieš akis depiliuos, o plaukus kerpasi tai visi biggrin.gif kas keisčiausia, viso kirpimo metu kažkaip net nebuvo atėjusi mintis apie tas kasas ir einančius žmones smile.gif Ir šiaip ten apie pietus ten gana tuščia buvo .
Atsakyti