Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(Saldzioji18 @ 2015 02 05, 20:26)
Beje Amarilis kaip jums baigesi viskas? kaip plaukuciai? kokia stuacijai siai dienai?

Zinokit, nieko gero. Negana to, kad sudegino pati plauka, tai dar pazeide ir plauko sakni- mat mazdaug po pusantro menesio prasidejo kosmariskas plauku slinkimas (va tada ir supratau, kodel "meistre" "padovanojo" ta kauke nuo nuplikimo, nors tuo metu plaukai neslinko- pati suprato kad pazeide dar ir saknis doh.gif ). Dabar aciu D. slinkimas aprimo, pamazu atauga sveiki plaukai. Bet kas liecia ilgi- iliuziju neturiu. Plauko kokybe prarasta, ir jokios pacios brangiausios priemones jos nesugrazins. Turi praeiti minimum 2 metai, kol atauginsiu naujus, kaip bebutu sunku su tuo susitaikyti. Geriu maisto papildus, kad paskatinti ta augima. Tam kad pridoti plaukui bent sioki toki vaizda, leidziu didelius pinigus ant prof. priemoniu plaukams... Tokia ta mano liudna istorija.
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2015 02 05, 20:44)
Zinokit, nieko gero. Negana to, kad sudegino pati plauka, tai dar pazeide ir plauko sakni- mat mazdaug po pusantro menesio prasidejo kosmariskas plauku slinkimas (va tada ir supratau, kodel "meistre" "padovanojo" ta kauke nuo nuplikimo, nors tuo metu plaukai neslinko- pati suprato kad pazeide dar ir saknis  doh.gif ). Dabar aciu D. slinkimas aprimo, pamazu atauga sveiki plaukai. Bet kas liecia ilgi- iliuziju neturiu. Plauko kokybe prarasta, ir jokios pacios brangiausios priemones jos nesugrazins. Turi praeiti minimum 2 metai, kol atauginsiu naujus, kaip bebutu sunku su tuo susitaikyti. Geriu maisto papildus, kad paskatinti ta augima. Tam kad pridoti plaukui bent sioki toki vaizda, leidziu didelius pinigus ant prof. priemoniu plaukams... Tokia ta mano liudna istorija.

o plaukus kirpote ar palikote? beje kaip su dazymais? schmoll.gif labai gaila del jusu, jums matyt dar baisiau nei man verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2015 02 05, 20:57)
o plaukus kirpote ar palikote? beje kaip su dazymais? schmoll.gif  labai gaila del jusu, jums matyt dar baisiau nei man  verysad.gif

Kai pries 3 men. atbegau pas savo kirpeja parodyti situacija, buvau isanksto nusiteikusi kirptis trumpai (nors trumpu plauku gyvenime nesu turejus). Bet ji man patare to nedaryti. Todel nukirpo tada tik apie 15-17cm (pradinis ilgis buvo beveik iki liemens). Dabar eisiu uz poros savaiciu- nuimsiu dar apie 10 cm.
Visa ta laika nesidaziau- buvau priversta naudoti stiprias ampules nuo plauku slinkimo, kur pilna spirito, ir buvo aisku, kad jei as ant tu saknu, kurias tepiau sia priemone kas vakar dar uzdeciau dazu, tai plaukams butu amen. Na o dabar kai ampuliu kursa baigiau, galvosiu... Siaip, ziuriu ant tu graziu, ataugusiu stipriu plauku, ir kazkaip galvoju kad nebenoriu daugiau ju kankinti, sviesinti... Gal ieskosiu kazkokiu kitu variantu, tas naujoviskas "brondas" ar dar kazkas... g.gif
Dabar plaukai atrodo stai taip- cia naturaliai isdziuve, be feno (necituokit nuotraukytes, po to istrynsiu blush2.gif )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 05 vasario 2015 - 20:40
QUOTE(AMARILIS @ 2015 02 05, 21:11)
Kai pries 3 men. atbegau pas savo kirpeja parodyti situacija, buvau isanksto nusiteikusi kirptis trumpai (nors trumpu plauku gyvenime nesu turejus). Bet ji man patare to nedaryti. Todel nukirpo tada tik apie 15-17cm (pradinis ilgis buvo beveik iki liemens). Dabar eisiu uz poros savaiciu- nuimsiu dar apie 10 cm.
Visa ta laika nesidaziau- buvau priversta naudoti stiprias ampules nuo plauku slinkimo, kur pilna spirito, ir buvo aisku, kad jei as ant tu saknu, kurias tepiau sia priemone kas vakar dar uzdeciau dazu, tai plaukams butu amen. Na o dabar kai ampuliu kursa baigiau, galvosiu... Siaip, ziuriu ant tu graziu, ataugusiu stipriu plauku, ir kazkaip galvoju kad nebenoriu daugiau ju kankinti, sviesinti... Gal ieskosiu kazkokiu kitu variantu, tas naujoviskas "brondas" ar dar kazkas... g.gif

va va su sviesinimu ir as atsisveikinu o jei sviesint tai tik tiek kiek galima be milteliu nes tie trumpi 7cm pluakiuku sruogiukai like virsugalvi varo i nevilti doh.gif ar jums nenutruko plaukai nuo tam tikru vietu? as jau baigiau savo milkshake ampulytes dabar naudoju kitas unsure.gif bet situacija nelabai pagerejo
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2015 02 05, 21:32)
va va su sviesinimu ir as atsisveikinu o jei sviesint tai tik tiek kiek galima be milteliu nes tie trumpi 7cm pluakiuku sruogiukai like virsugalvi varo i nevilti  doh.gif  ar jums nenutruko plaukai nuo tam tikru vietu? as jau baigiau savo milkshake ampulytes dabar naudoju kitas  unsure.gif  bet situacija nelabai pagerejo

Taip, be abejo, man apluzo labai daug plauku, gal ketvirtadalis, ypac virsutinis sluoksnis, deja... Bet kai prasidejo slinkimas, supratau, kad tas lauzimas dar ne pats baisiausias dalykas... verysad.gif
Man is visu isbandytu priemoniu labiausiai patinka Joico K-Pack, bet labai daug tenka terliotis- ispradziu plauti su sampunu, tada tepti Reconstruktoriu, islaikyti, nuplauti, vel uztepti Hydranta, vel palaikyti, vel nuplauti, zodziu doh.gif doh.gif Bet bent jau vaizda priduoda tikrai maximaliai imanoma sudegintam plaukui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 05 vasario 2015 - 20:59
QUOTE(AMARILIS @ 2015 02 05, 21:37)
Taip, be abejo, man apluzo labai daug plauku, gal ketvirtadalis, ypac virsutinis sluoksnis, deja... Bet kai prasidejo slinkimas, supratau, kad tas lauzimas dar ne pats baisiausias dalykas... verysad.gif
Man is visu isbandytu priemoniu labiausiai patinka Joico K-Pack, bet labai daug tenka terliotis- ispradziu plauti su sampunu, tada tepti Reconstruktoriu, islaikyti, nuplauti, vel uztepti Hydranta, vel palaikyti, vel nuplauti, zodziu  doh.gif  doh.gif  Bet bent jau vaizda priduoda tikrai maximaliai imanoma sudegintam plaukui...

na taip tos piemones reikalauja laiko doh.gif kad ir aliejuku issitepus nakciai isryto 3 kartus galva perplaunu o tada visas kunas dar aliejuotas lieka doh.gif
Atsakyti
Šešis metus kirpausi pas Renatą Yuri salone, o ji išėjo kitur sad.gif nebespėjau užsirašyt ir paklaust į kur. Gal kuri nors žinote, ar kuriam nors kitam Vilniaus salone ji dabar dirba?
Atsakyti
Kai paskaitai atsiliepimus - baisu pasidaro, atrodo, kad kirpejos kazkokios megejos nesuprantancios ka daro. Vis ieskai patikimo meistro, kad nebereiktu eksperimentuoti, o vis tenka nusivilti. Pasirodo ne man vienai. Atejo metas isbandyt kokiai nauja vieta. Bandysiu Kukla, ziuresiu kaip seksis smile.gif
Atsakyti
Amarilis, kokie grazus Jusu plaukai nuotraukoje! wub.gif Galiu tik isivaizduoti, kaip atrode iki sugadinimo!
Man labai panasiai buvo nutike, jau 2.5 metu praejo, bet plaukai vis dar neatsigave, o ir pakirpti vis reikia... Ilgas tas procesas, labai labai ilgas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(eleonorra @ 2015 02 06, 12:07)
Amarilis, kokie grazus Jusu plaukai nuotraukoje!  wub.gif  Galiu tik isivaizduoti, kaip atrode iki sugadinimo!
Man labai panasiai buvo nutike, jau 2.5 metu praejo, bet plaukai vis dar neatsigave, o ir pakirpti vis reikia... Ilgas tas procesas, labai labai ilgas  verysad.gif

nukapot rankas tokioms kirpejoms kur daugiau prapliurpia ir paima pinigu nezmoniska suma, padaro s is plauku. Kaip dar sazine joms leidzia tieks imti doh.gif
nuo poros esu nukentejusi nesunkiai t.y mokedavau nemazai bet be ryzo atspalvio nudazyt mane joms neiseidavo. o nuo kitu dvieju labai sunkiai nukentejus viena kur pasakojau su nudeginimu o kita plaukus su priauginimu buvo taip sugadinus kad irgi siaubo filmas buvo.... doh.gif kur rast sazininga, profesionalu meistra??? verysad.gif
Atsakyti
Saldzioji18, pritariu 100%. Tik Lietuvoje isigalejusi tokia praktika, kai geriau pabambesiu tyliai, bet nereikalausiu atsakomybes is kirpejos. Taip negali but, ypac kai plaukai stipriai suzalojami/tragiskai nukerpami. Juk neatauga per menesi!
Idomu, ka vartotoju teises kalba apie tai.
Mane piktina, kad kosminiu sumu uzsipraso uz elementarias proceduras, o jei kas nepavyksta, oj atsiprasau sako (jeigu ir tai dar pasako). Absurdas kazkoks g.gif
Atsakyti
Man sudegintu plauka, ne cento nemokeciau doh.gif
Atsakyti