Ka gi, pabaigsiu savo istorija
QUOTE(AMARILIS @ 2014 09 22, 23:45)
Merginos, kas sviesina plaukus- aktyviai nerekomenduoju Veslavos is Sfinkso. Siandien labai sugadino nuotaika. Jau daug metu dazau plaukus pas Asta is to paties salono, esu labai patenkinta jos darbu, taciau si karta man reikiamu laiku ji atostogavo, ir patekau pas Veslava. Paaiskinau detaliai, su nuotraukom, kokios spalvos noriu. Rezultatas- is pradziu tapau sviesiai geltonu visciuku. Tada bande gelbeti situacija, tonuoti, kol galiausiai patapau violetines spalvos malvyna. Taip, atsiprase ir pripazino kad "prisidirbo". Taip, nesumokejau ne cento. Taciau nesuprantama, kaip zmogus absoliuciai nenusimanantis apie koloristika gali dirbti toki darba. O po to klientas priverstas keleta savaiciu vaikscioti kaip baidykle
Taigi, praradau savo plaukus. Paaiskejo, jog Veslava sudegino juos negriztamai nuo paciu saknu. Jie tiesiog nuluzo. O turejau ispuoseletus sviesius plaukus beveik iki liemens. Vakar grizo is atostogu mano Asta, iskart atejau pas ja pasirodyti, buvo salia darbo vietoj ir Veslava. Apziurejo mane. Verdiktas- plaukas negriztamai sudegintas. Net trumpas kirpymas niekuo nepades- plaukas sudegintas nuo pat saknies. Veslava stovejo salia, ir net nesugebejo pasakyti "atsiprasau". Po valandos gal, kai jau salono vadovybe priverte ja bent kazka pasakyti, priejo, atsiprase. Paklausiau, ar ji mano, kad to pakanka, kai sunaikino plaukus, kuriuos atauginti iki buvusio ilgio man uztruks 5 metai, ispute akis ir paklause- o tai ka as dar galiu padaryti???
Svarbiausia- kai daze mane pries 3 savaites, negalejo nematyti ir nesuprasti, kad plaukus sudegino. Bet nutylejo. Tai reiskia kad cia ne tik nulinis profesionalizmas, bet ir pats zmogus- tiesiog s..do kruva.
Iseidama is salono, "dovanu" gavau kauke nuo nuplikimo.
Stai taip, merginos.
Norite iseiti is salono plika- Veslava Juchevič is Sfinkso laukia jusu.