QUOTE(Bernadeta77 @ 2014 10 13, 14:13)
Ačiū labai visoms atsakiusioms
Rašiau apie mūsų situaciją ankstesnėj temukėj, bet Atisa (berods) po manęs paskelbė savo geras žinias, tai mano žinutę nedaug kas ir pastebėjo Beje, sveikinimai, Atisa, didžiausi
Jūs čia visos susibendravę, tai ir sakau, kad naujokių gal nepriimat
Mes turėjom 2 IVF, problemos su vyro turtu, man daryta tik histeroskopija prieš 2 IVF.
Realiai galėtume planuotis IVF liepą arba šį gruodį, bet stabdo tai, kad rugsėjį turėjom 2-ą IVF ir ar ne per greit čia būtų 3-ią daryti Ir kad nespėsim pasiruošti tinkamai (suskraidyti I-am vizitui ir pasidaryti tyrimų)
Tai va
Rašiau apie mūsų situaciją ankstesnėj temukėj, bet Atisa (berods) po manęs paskelbė savo geras žinias, tai mano žinutę nedaug kas ir pastebėjo Beje, sveikinimai, Atisa, didžiausi
Jūs čia visos susibendravę, tai ir sakau, kad naujokių gal nepriimat
Mes turėjom 2 IVF, problemos su vyro turtu, man daryta tik histeroskopija prieš 2 IVF.
Realiai galėtume planuotis IVF liepą arba šį gruodį, bet stabdo tai, kad rugsėjį turėjom 2-ą IVF ir ar ne per greit čia būtų 3-ią daryti Ir kad nespėsim pasiruošti tinkamai (suskraidyti I-am vizitui ir pasidaryti tyrimų)
Tai va
sveika prisijungusi na po IVF tikrai ir turkai rekomenduos bent 3 menesius manau, tai butu logiska kai jau turesit laiko ir nuskrist i pirmaja konsultacija 3 dienelems, pries tai susizinojus ar Semra neatostogauja, o paskui jau gali kad ir 4 menesiai kokie praeit iki starto, manau viskas ok, AMH taip greit nekinta nors po 1 vizito IVF kartais pasikoreaguoja ir ivyksta greiciau mes kai geguze vaziavom galvojom apie rugseji, o gavosi va kaip, liepa skridom jau ivf