QUOTE(Greisiukė @ 2014 10 23, 21:56)
Mergaitės, ką tik grįžau namo ir iškart jums prisiduodu. Mačiau jau pasigedot .
HCG 8 DPI 337 [COLOR=purple]
Cestrella, laukiu taves i kompanija
Cestrella, laukiu taves i kompanija
Wow, super tai bent skaiciukas !!!! Mano 8 dpi vos 72 buvo, o tavo ohoooo sveikinu labai
Zinot, ateodo viskas taip paprasta-nuvaziuoji i TR, pasiimi maziukus ir dziaugiesi HCG tai jau tapo savaime suprantamu dalyku
Mergaites senbuves, ar kuri atsimenat tokia linksma temute, kaip si??? As tai ne kiek pamenu, asaros ir liudesys, o cia
QUOTE(Greisiukė @ 2014 10 23, )
Beje, progesteronas 82,9 nmol/l
Cia su crinone ar leidziamu prg?
Irėne, dar 50psl reik damušt
QUOTE(RositaK @ 2014 10 23, 21:10)
tuoj maximus per 15 min damusim
QUOTE(Atisa @ 2014 10 23, 21:09)
Wow, super tai bent skaiciukas !!!! Mano 8 dpi vos 72 buvo, o tavo ohoooo sveikinu labai
Zinot, ateodo viskas taip paprasta-nuvaziuoji i TR, pasiimi maziukus ir dziaugiesi HCG tai jau tapo savaime suprantamu dalyku
Mergaites senbuves, ar kuri atsimenat tokia linksma temute, kaip si??? As tai ne kiek pamenu, asaros ir liudesys, o cia
Aš tai buvau lengvam šoke, kai gavau atsakymą, na tikėjausi gal kokio 100 , bet ne 300 O čia ne per daug? Ar buvo kam tiek?
QUOTE(RositaK @ 2014 10 23, 21:10)
Su crinonu 2 kartus dienoj.
Greisiuke, o jautei kokius pozymius? Nes HCG labai aukstas, turejai jausti kazka?
Dar viena pumpuska i pasisektukiu skyreli
QUOTE(Atisa @ 2014 10 23, 21:16)
Greisiuke, o jautei kokius pozymius? Nes HCG labai aukstas, turejai jausti kazka?
Jaučiau stiprų maudimą pirmas tris dienas po įsodinimo, bet taip tikrai stipriai, net nugarą skaudėjo. Po to lyg sumažėjo, šiandien pvz. visai nemaudė, bet yra toks vakarinis šleikštulys, kol pavalgau paskui lyg nieko. Pažįstu aš tą jausmą iš pirmo nėštumo Ir dar aišku drėgnumo jausmas
Greisiuke sveikinu
Aš pasidariau testą... jis neigiamas... Nors man HCG tik sekmadienį, bet mano rezultatas manau aiškus...
Sėkmės visoms!
Išeinu reabilituotis...
Aš pasidariau testą... jis neigiamas... Nors man HCG tik sekmadienį, bet mano rezultatas manau aiškus...
Sėkmės visoms!
Išeinu reabilituotis...
QUOTE(Greisiukė @ 2014 10 23, 20:56)
Mergaitės, ką tik grįžau namo ir iškart jums prisiduodu. Mačiau jau pasigedot .
Greisiuke didziausi sveikinimai!!!
Tikrai bus abu isitvirtine
QUOTE(Greisiukė @ 2014 10 23, 22:22)
Jaučiau stiprų maudimą pirmas tris dienas po įsodinimo, bet taip tikrai stipriai, net nugarą skaudėjo. Po to lyg sumažėjo, šiandien pvz. visai nemaudė, bet yra toks vakarinis šleikštulys, kol pavalgau paskui lyg nieko. Pažįstu aš tą jausmą iš pirmo nėštumo Ir dar aišku drėgnumo jausmas
Visai kaip man ir man nugara lb skaudejo, galvojau, kad inkstu uzdegimas vel o skeikstulys mane irgi ima butent vakarais