Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 9 tema

QUOTE(Atisa @ 2014 10 23, 13:05)
ir paskelbem laiku, negadinom nervu visam forumui  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 10 23, 14:14)
... Buvom plati šeima, na beveik haremas lotuliukas.gif

Ziuriu Comma sutra visa Comma sustra pasidare lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 23 spalio 2014 - 12:21
QUOTE(Comma @ 2014 10 23, 13:14)
Kas del kito raketų dueto, tai bus matyt. Aš sparnus jau išskleidžiu 11.10 blush2.gif

D "padėjo" su bilietais?.. lotuliukas.gif
Nes vakar sakei dar: "negreit".. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 10 23, 11:21)
D "padėjo" su bilietais?.. lotuliukas.gif
Nes vakar sakei dar: "negreit".. cool.gif

Nu negreit gi ir yra mirksiukas.gif Greita tai būtų ryt, poryt tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(Atisa @ 2014 10 23, 11:20)
Ziuriu Comma sutra visa Comma sustra pasidare  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aha, šustra kol sparnų nepakirpo lotuliukas.gif Kai pakirps vėl per ašaras klavės nematysiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 10 23, 13:24)
Papildyta:

Aha, šustra kol sparnų nepakirpo lotuliukas.gif Kai pakirps vėl per ašaras klavės nematysiu doh.gif

Žinai ką..aš irgi - 11.10
Tiksliau, 2 c.d. turėtų būti 11.10, bet dabar kažkaip nuo streso visiškos nesąmonės, tai išskrendu 11.03, net savaitę anksčiau, nes paskutinį kartą mmm atėjo po 2.5 sav sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nica79: 23 spalio 2014 - 12:30
QUOTE(Comma @ 2014 10 23, 14:24)
Papildyta:

Nu va, pirmas torpedos pozymis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Nica79 @ 2014 10 23, 14:25)

Geras bigsmile.gif Ar as nesakiau, kad jus abi tinkat viena kitai thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 10 23, 11:25)

Kapiec.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Vadinasi PRIVALĖSIM abi grįžti nestuke.gif nes kitaip pavesim Edena su Atisa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Jaučiu kaip pradėjo mano gležnus pečius slėgti atsakomybė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 23 spalio 2014 - 12:29
QUOTE(Comma @ 2014 10 23, 14:27)
Kapiec.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Vadinasi PRIVALĖSIM abi grįžti nestuke.gif nes kitaip pavesim Edena su Atisa lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai aisku! net nebandykit drinks_cheers.gif Na, o mes su Edeniuku lakiam dabar jusu anam skyrely, laikom vietas thumbup.gif
Nu super jus cia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 10 23, 13:27)
Kapiec.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Vadinasi PRIVALĖSIM abi grįžti nestuke.gif nes kitaip pavesim Edena su Atisa lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Jaučiu kaip pradėjo mano gležnus pečius slėgti atsakomybė lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Joo...patikėk..aš tai sakiau, kad tikrai tylėsiu ir "būsiu dingusi"..nes baimės tai "pilnos kelnės"..bet nežinau, ar galėsiu tiek ilgai ištylėti.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 10 23, 11:32)
Joo...patikėk..aš tai sakiau, kad tikrai tylėsiu ir "būsiu dingusi"..nes baimės tai "pilnos kelnės"..bet nežinau, ar galėsiu tiek ilgai ištylėti.. lotuliukas.gif

Dar pasakyk, kad iš VNO skrysit....
Na patylėti, tai bent jau man misija neįmanoma blush2.gif Baimių pas mane irgi nors tvenkinį tvenk, ale tai dzin mirksiukas.gif Man magute sakė įjungti px mygtuką, tai dabar jis pas mane užstrigo įjungtas, bet niekada gi nežinai žmogus kada atšoks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 10 23, 13:29)
Tai aisku! net nebandykit  drinks_cheers.gif Na, o mes su Edeniuku lakiam dabar jusu anam skyrely, laikom vietas  thumbup.gif 
Nu super jus cia  thumbup.gif

Ech, Tu įsivaziduoji, kiek streso..ir kaip čia visos norim ir tikimės į Jūsų nestuke.gif skyrelį..Tu va, pergyvenai dėl TV ir Laimo ligos..aš dar su tuo AMH, ir dar pas MV ta azoospermija, tai žinai, kaip jaučiuosi.. unsure.gif ten pas jį net ne milijonai..kalbam apie 6-10 "kareivukų", o ar buvo kas tinkama, tai net nžn, nes Tesa darėme pas GB, tai bijau, kad galėjo ir meluoti, kad "tinkami", jie ten viską padarytų, kad tik pas juos daryti IVF..

Aij, bet, kaip sakoma, reikia tikėtis, kad viskas bus ok, ir bus nestuke.gif Mūsų lapkritį ten daug, gal 5 būsme. Nes ir Emirra panašiai pradės, Šifonytė, berods, atskris LP ar Gn, o dar į Medicanoj su Comma kažkas bus, mačiau.

Todėl ir prašau, kas būsite kitą sav jau, updatinkit info dėl oro! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nica79: 23 spalio 2014 - 12:39
QUOTE(Comma @ 2014 10 23, 14:35)
Man magute sakė įjungti px mygtuką, tai dabar jis pas mane užstrigo įjungtas

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif numirt galima is juoko cia su tavim doh.gif biggrin.gif dar sako rasyk forume, tai kad pradedu skaityt ir zvengiu viena darbe, galvos, kad visai man hah.gif fool.gif
Atsakyti