QUOTE(Nica79 @ 2014 10 22, 12:20)
Tino, bet, pvz, praėjusį mėn jei buvo geras, o kitą mėn pradedi 2 c.d. stimulaicijas, tai net nėra kaip pamatuoti
Juk nežinai, koks bus tą mėnesį FSH. PVZ, kelis mėn neseniai iš eilės buvo geras FSH, prieš metus irgi geras, tai spalį net nematavau
Tino, labai noriu paklausti, tikiuosi, mergaitės nesupyks
Na, žinai, buvau jau "čia", kai Tu parvykai iš Tr su vienu foliu, po to jie pavirto "dvejais foliais".
Žodžiu, pas tave berniukas+mergaitė, ar 2 mergaitės, ar ko lauki?
Tai jeigu jau visą laiką geras, tai gal toliau bus geras, bet kai pas mane šokinėjo, tai jaučiu užtaikiau, kai užkilo. čia prieš du metus.
QUOTE(Comma @ 2014 10 22, 12:25)
Statau už du berniukus - te nesibaigia siurprizai
nu nu, pradedam totalizatorių
kadangi pas mane du pasidlaino iš vieno, tai jie yra identiški, t.y. bus vienodi. gydytoja sakė, kad statistiškai tokio tipo būna 70proc. mergaitės. tai aš ir tikiuosi pataikyti į daugumą
o tikslių duomenų teks palaukti 6-7savaites., nes kai genetikė norėjo paburti, vyras pareiškė, kad jam nesvarbu
tai liko nepatenkintas mano smalsumas...
Papildyta:
QUOTE(l_satyra @ 2014 10 22, 12:29)
Tyrimus čia LT dariaus matavimo vienetai FSH -17,2 mIU/ml, LH - 5,86 mIU/ml o va E2
tai tokio nesu darius... ką jis parodo? O ką pati naudojai kad taip sumažėjo FSH?
E2 estradiolis irgi svarbus. turkai jį daro kiekvieną dieną ir mato folių kokybę. jei labai mažas, tai irgi blogai, irgi rezervus rodo...
FSH siūlau nusimušti. aš labai daug ką gėriau
jeigu neužpyksi, vėliau parašysiu. dabar lekiu puoštis baliui
galėsiu į az.