QUOTE(_Toffifee_ @ 2014 10 21, 14:24)
sveikos merginos,
mes i turkija vyksim vasari, gal galit man padet biski?
kas yra tie antioksidantai? daug kurios pacios gere ir vyrus girde, kur juos pirkt/? as nelabai gaudaus,,,
dar norejau paklaust, merginos, kaip gerinot kiausialasciu kokybe? kaip supratau KityKity kazka dare, bet retai buna forume, gal Kity jei skaitytum galetum surasyt kaip ka gerei? suprantu, leliai laiko daug atima, bet gal pagelbetum?
Afrodite, o Jus ka naudojot? kitos merginos? nelabai lt forume randu kokios tikslios info, kaip gerinama, o va anglu kalba man sunkiai sekas....
uz visas nestukes labai dziaugiuos
Sveikutė,
Kaip tik užmačiau
Antioksidantus siunčiausi iš JAV, neseniai dar buvau įkėlusi skelbimą, kad parduodu likučius, ten visas sąrašas yra,ką siunčiausi, pabandysiu atkapstyt.
Pati stengiausi laikytis 90 dienų kiaušialąsčių gerinimo programos, kaip suprantu, angliškai neskaitai, tuoj sukonspektuosiu trumpai
Bičių pienelis
Maca
Sėklos, omega3,
vengti alkoholio, kavos,cukraus, apdorotų gaminių, konservantų
Greens (papildai, arba galima valgyt labai daug žalių daržovių ir t.t., bet su sezonu klausimas)
Multivitaminai, antioksidantai, kiti papildai (daug jų, argininas, karnitinas, dong quai ir daug kitų)
Inositolis,
Baltymų kokteiliai,
Braziliški riešutai,
Probiotikai
Dar metforminą gėriau virš mėnesio,
Dar turbūt kažką pamiršau,
Aš visą parą ką nors pagal planą valgydavau arba gerdavau arba ko nors tikslingai nevalgydavau ir negerdavau, kai pagalvoju daar..ir taip metų metais, ypač prieš ivfus
Sorry, padrikai, mažiai ant rankų, jei dar turėsi klausimų, parašyk man až, gal ne iš karto, bet tikrai atsakysiu