Sveikos, oi, kad prišnekėjot
žiūriu, pavėlavau į paguodos klubą, bet pasisakysiu ir aš.
QUOTE(KittyKitty @ 2014 10 20, 12:03)
Panos, įsivaizduojat, vyrui Elis paskambino, išsiklausinėjo apie vaikus, dabar dar mailą gavau, prašo patikslinti gydymo įstaigą,kur gimdžiau, gydytojo pavardę ir vaikų svorį, renka statistiką.
nu šaunuoliai turkai. man irgi koordinatorė pastoviai sako, kad lauks žinių, vis pranešu naujienas po reikšmingesnio skano. po genetinių tyrimų ir gydytojui parašiau, tai irgi atsakė, patikslino, pagąsdino, kaip priklauso visiems daktarams apie rizikas, ir irgi parašė, kad lauks žinių.
QUOTE(Comma @ 2014 10 20, 12:13)
O man taip stogą rauna, kad nemoku apsakyti...
Dingo visas pasitikėjimas, noras, o kartu ir viltys, kad viskas bus gerai
Nebeesu tikra dėl klinikos pasirinkimo ir iš viso ar reikia dar kažką daryti...
nu brangioji
kas čia dabar.....
nors žinai, prisiminus save vasarą turiu pasakyti, kad aš irgi praktiškai netikėjau sėkme, važiavau tik tam, kad kažką dar daryti, labiau dėl vyro. o juk kliniką mes pasirinkom kitą nei visos važiuoja, tai įsivaizduok, kaip bijojau, ar nebus kokia šaraškino kontora
ar taip pat gerai dirbs... neslėpsiu savo kvailumo, bet man labai padėjo būrėjos pagalba apie sėkmę ir klinikos pasirinkimą. pridavė tikėjimo. aš kažkaip užsiciklinau padaryti viską, ką galiu, kad kiaušialąsčių kokybė būtų gera, kad būtų įmanoma su manim kažką dar padaryti. ir nebelabai sukau galvą, kas bus. smagu buvo, kad po kelių metų nieko nedarymo pagaliau pabandysim dar. tiesiog pritarsiu Rositai - juk normali tokia būsena, juk baisu... bet nado, Fedia, kaip sakoma mūsų kartos
kad nesigailėtum, kad kažko nepadarei.
gal rudeninė depresūcha veikia ?
QUOTE(RositaK @ 2014 10 20, 12:37)
O dabartinis mano nerimas daugiau pagrystas baime, kad vėl kiaušialąstės bus blogos - tada nebežinau ką bedaryčiau..
na juk tiek visko geri vien tuo tikslu. turėtų būti geros jau. kaip ir aš viską tik tam gėriau.
QUOTE(Comma @ 2014 10 20, 13:17)
Va ir mane gąsdina mintys, kad iškils kokių nors nenumatytų trukdžių ir grįšiu namo nieko nepešus
Šian dar šeimos gydytoja "maloniai nuteikė" - nu ką tie turkai? Ką jie turi?
Šlykščiausia tai, kad nežinau nepastojimo priežasties.
tai kad čia visoms tų trukdžių iškyla ir nieko.
įveikiam. prisimink, kaip aš susirgau mmm anksčiau.
pzdc buvo
o jau gydytojų supratingumas....
juk iš jų duoną atimi. ai, negaliu. visiems Lietuvoj lengviausia NIEKO NEDARYTI. o va šitas tai tikrai lengva. o kai kažko pasieki, kažką padarai, tai tada, oi kiek pasiekei. o kad tam viskas valios ir disciplinos reikia, tai neįvertina. tingėt lengviausia.
ir aš nelabai žinojau ir dabar nežinau
įtariu dauguma turkų net nesigilina į priežastį, o daro IVF, nes jiems reikia vaikų, nes nepratęsti giminės yra gėdinga. na nežinau, tik įtariu
taip kad Comma, aukštyn nosiuką