Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 9 tema

QUOTE(cestrella @ 2014 10 12, 18:23)
Labas vakaras 4u.gif

gal bus kazkam aktualu - uz spermos tyrima sumokejome 223,85 lyras, perkant vaistukus per Kristinos nurodyta vaistininka:
* Gonal F450 - 364,75 lyru;
* Ovitrelle 250 MCG - 68,55 lyru;
* FOLBIOL 50 tb. - 2,94 lyru;
* ZITROTEK (antibiotikai abiems) - 7,81 lyru/1 dezute;
* MENOGON 75 IU5 Amp. - 132,70 lyru.
Musu bendra suma sudare 1750 lyru, nuo sios sumos Kristinos rekomenduotas vaistininkas padare 150 lyru nuolaida!

Taigi, nezinau ar mes cia permokejom ar ne g.gif  Rytoj nueisime i vaistine salia klinikos issiaiskinti ar realias kainas mes sumokejome uz vaistus!

Beje, kazkas rase, apie Semra, ji mane irgi apziurejo viduryje protokolo viena karta.Taciau ji man pasake, kad ji kartu su komanda seka kiekviena protokola. Kiek tiesos nezinau ax.gif Mane apziurejo visos keturios daktares (nors visai eigai vadovauja Hande) ir visos SUPER malonios buvo wub.gif

cestrella kaip punkcija??? 4u.gif 4u.gif Kainos tai tokios, tik vaistinej 30 % nuolaida padaro nuo visos sitos sumos, tai Kristinos vaistininkas beveik tik 10 % padare... na bet yra kaip yra turbut, gal ir vaistine nebetaiko nuolaideliu ?
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 10 12, 18:27)
cestrella kaip punkcija??? 4u.gif  4u.gif  Kainos tai tokios, tik vaistinej 30 % nuolaida padaro nuo visos sitos sumos, tai Kristinos vaistininkas beveik tik 10 % padare... na bet yra kaip yra turbut, gal ir vaistine nebetaiko nuolaideliu ?

Na tikrausiai nedidelę nuolaidą mums padarė g.gif Aišku, yra kaip yra, tačiau dėl smalsumo tikrai pasiteirausiu kokią nuolaidą gautume, jei pirktume klinikos vaistinėje ax.gif Surašiau kainytes žiniai, kad kitos mergaitės, kurios bendraus su Kristina tiesiog orientuotųsi smile.gif
Punkcija praėjo sklandžiai, personalas NEREALUS! Labai susidirbusi komanda, puikiai sudėliota darbo sistema! Personalo paslaugumas neišpasakytas, persirengus ir susipildžius dokumentus liepė sėsti į vėžimelį ir sako "mes nuvešime jus" doh.gif biggrin.gif Aš nustebusi pradėjau juoktis, pradėjau juoktis, sakau "aš tikrai galiu tą padaryti pati", tai jie ten vos neįkėlė patys manęs į tą vėžimėlį lotuliukas.gif ir dar pleduku priklojo biggrin.gif
Nerimauju, laukiu rytojaus skambučio iš Elis, kuomet praneš situaciją...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cestrella: 12 spalio 2014 - 18:52
QUOTE(cestrella @ 2014 10 12, 18:50)
Na tikrausiai nedidelę nuolaidą mums padarė g.gif Aišku, yra kaip yra, tačiau dėl smalsumo tikrai pasiteirausiu kokią nuolaidą gautume, jei pirktume klinikos vaistinėje ax.gif Surašiau kainytes žiniai, kad kitos mergaitės, kurios bendraus su Kristina tiesiog orientuotųsi smile.gif
Punkcija praėjo sklandžiai, personalas NEREALUS! Labai susidirbusi komanda, puikiai sudėliota darbo sistema! Personalo paslaugumas neišpasakytas, persirengus ir susipildžius dokumentus liepė sėsti į vėžimelį ir sako "mes nuvešime jus" doh.gif  biggrin.gif Aš nustebusi pradėjau juoktis, pradėjau juoktis, sakau "aš tikrai galiu tą padaryti pati", tai jie ten vos neįkėlė patys manęs į tą vėžimėlį lotuliukas.gif ir dar pleduku priklojo biggrin.gif

oi su tuo vezimeliu doh.gif na bet tai kad nebeliestume zemes bacilu kokiu gal neatsinestume ir pan 4u.gif as irgi keistai pasijauciau, ir dar su ta kepurele biggrin.gif isivaizduoju jaudulys koks, laukiam ir mes su jauduliu rytojaus ir ziniu is Taves!! 4u.gif 4u.gif smagu kad viskas praejo sklandziai, super smile.gif
Atsakyti
Cestrella, saunios zinios thumbup.gif man su tuo vezimeliu irgi kazkaip nejauku buvo ax.gif isivaizduoju, kaip lauki rytojaus smile.gif as tai pati skambinausi i laboratorija, nelaukiau Elis smile.gif tik suejo 10.30 ir iskart skambinau 4u.gif
Labai linkiu, kad butu visi apsivaisine ir sekmingai augtu 4u.gif o jums kantrybes dideles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cestrella @ 2014 10 12, 19:50)
Punkcija praėjo sklandžiai, personalas NEREALUS! Labai susidirbusi komanda, puikiai sudėliota darbo sistema! Personalo paslaugumas neišpasakytas, persirengus ir susipildžius dokumentus liepė sėsti į vėžimelį ir sako "mes nuvešime jus" doh.gif  biggrin.gif Aš nustebusi pradėjau juoktis, pradėjau juoktis, sakau "aš tikrai galiu tą padaryti pati", tai jie ten vos neįkėlė patys manęs į tą vėžimėlį lotuliukas.gif ir dar pleduku priklojo biggrin.gif

Cestrella siunciu jums virusiuka kad tik siandien ivyktu meiles magija ir rytoj suzinotumet grazias zinias.Visi kumstukai suspausti thumbup.gif
O del vezimelio man identiska situacija buvo,as jiems aiskinu ir rusiskai ir angliskai kad jauciuos gerai ir pati galiu nueiti iki operacines,bet ir mane vos ne jega pasodino.Sesute kuri apie 75 proc.rusiskai kalbejo tame 6 aukste man sako,na tokios taisykles pas mus,mums paskui klius jei jus nesesit biggrin.gif O man taip nejauku irgi buvo blush2.gif
ok,eik paiilsek ir labai lauksim graziu ziniu.Saldziu sapnu siam skyreliui thumbup.gif
Atsakyti
Castrella - sekmes 4u.gif linkiu kad liktu dar ka ir saldyti apart dvieju idetu biggrin.gif

O as pasimetusi skaiciavimuose blush2.gif aisku as nzn dar savo amh ir ar man reiks gerti lucrine ar ne, bet bandau jau apskaiciuoti data savo keliones ir kokia dainele sikart reikes darbe dainuoti lotuliukas.gif kaip suprantu lucrina visos pradejot gerti 21 c.d.? Ir kazkur tarkim po 8-10 dienu prasideda mmm? jau tada turit buti turkijoje? tada man gaunas vos ne lapkriti turiu viska pradet ir netilspiu i sventini laikotarpi (o man jo reikejo kad dienu atostogu prisiskaiciuotu) doh.gif o gruodi jau irgi per velai gaunas, reikia melstis kad mano amh buu aukstas ko jos ir tikisi doh.gif
Atsakyti
Sakykit, prasau, pries kiek laiko pries IVF tikslinga planuoti 1-a vizita? Jei IVF planuotume liepa, kada geriausia vaziuot pirmam vizitui?
Ir dar noriu paklaust, gal kas vaziavote su vaiku(IVF daryt)? Ar nesudetinga, kad su vaiku, ta prasme i apziuras, tyrimus ir t.t. blush2.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2014 10 12, 22:38)
Castrella - sekmes  4u.gif linkiu kad liktu dar ka ir saldyti apart dvieju idetu  biggrin.gif

O as pasimetusi skaiciavimuose  blush2.gif  aisku as nzn dar savo amh ir ar man reiks gerti lucrine ar ne, bet bandau jau apskaiciuoti data savo keliones ir kokia dainele sikart reikes darbe dainuoti  lotuliukas.gif kaip suprantu lucrina visos pradejot gerti 21 c.d.? Ir kazkur tarkim po 8-10 dienu prasideda mmm? jau tada turit buti turkijoje? tada man gaunas vos ne lapkriti turiu viska pradet ir netilspiu i sventini laikotarpi (o man jo reikejo kad dienu atostogu prisiskaiciuotu)  doh.gif o gruodi jau irgi per velai gaunas, reikia melstis kad mano amh buu aukstas ko jos ir tikisi  doh.gif

Lucrin yra leidziami. Man paskirta nuo 21 cd. Elis sake kad 6-7 dienas tikrai neturetu prasideti naujas ciklas. Dezutej yra 14 svirkstu. Jei visus sunaudosiu rasyti Elis, ir pasakys ka toliau daryti. As ir galvoju, kad reiks skaiciuoti kokia 8-10 cd nuo Lucrin naudijimo pradzios buti pas turkus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linosiuke: 13 spalio 2014 - 05:51
QUOTE(Krown @ 2014 10 12, 22:38)
Castrella - sekmes  4u.gif linkiu kad liktu dar ka ir saldyti apart dvieju idetu  biggrin.gif

O as pasimetusi skaiciavimuose  blush2.gif  aisku as nzn dar savo amh ir ar man reiks gerti lucrine ar ne, bet bandau jau apskaiciuoti data savo keliones ir kokia dainele sikart reikes darbe dainuoti  lotuliukas.gif kaip suprantu lucrina visos pradejot gerti 21 c.d.? Ir kazkur tarkim po 8-10 dienu prasideda mmm? jau tada turit buti turkijoje? tada man gaunas vos ne lapkriti turiu viska pradet ir netilspiu i sventini laikotarpi (o man jo reikejo kad dienu atostogu prisiskaiciuotu)  doh.gif o gruodi jau irgi per velai gaunas, reikia melstis kad mano amh buu aukstas ko jos ir tikisi  doh.gif

Labas rytas!

Krown - sunku su tais skaiciavimais; zinok, as jau kelis menesius skaiciavau skaiciavau..kaip ir visuomet - daug cia tu ir pinigeliu sueina, labai viliojausi nusipirkti bilietus i prieki ir atgal is anksto ir susiregulioti vis kita. Mergaites vis kartojo; nepirk bilietu, geriau pirma i viena puse ir pan.Po to geriau pirkti atgal, niekad nezinai, kaip ten seksis. Na, paklausiau ju ir dziauguosi: nes gal antra karta gyvenime (o man jau 35 lotuliukas.gif ), nors mmm visada buna ta pacia diena, dabar, pvz, kai jau tureciau skristi kita men, atejo net savaite anksciau, ir tikrai, kuomet norejau pirkti bilietus, buciau labai net nepataikiusi unsure.gif Del to AMH - nenuspesi..reikia laukti rezultatu. Tik galiu pasakyti - gali parasyti jiems laiskuti; Sevda man sake, kad jis buna per 3 d.d. "bulgarems pacientems" smile.gif Tai as palaukiau tas 3 d. ir parasiau Elis delsavo AMH ir protokolo. Elis "savo international patiens" pasako mazdaug po 5 d.d. - gali parasyti laiskuti, tas AMH tikriausiai jau yra ir zinosi, kaip ten tos datos susidelioja..

Atisa, Edena, Afrodite - aciu uz palaikyma. Daug teks sukt icia galvos. Atsiprasau, kad nuejau cia offtopic neplanavau guostis, kam cia lengva. blush2.gif Tiesiog, kai parase dar apie Semra, tai supanikavau verysad.gif Nes pastaraisiais metai, ir ypac dabar, kai jau liko tiek nedaug laiko, jauciuosi, kaip kad eiciau per musio lauka lotuliukas.gif Ar per kokia dykuma..- poilsio oaze vienur kitur susmezuoja, bet vis pasirodo, akd ten tik mirazas lotuliukas.gif Beje, parasiau Elis, tai tiksliai, kas vyksta pirmai konsultacijai, jos, pasirodo, nebus ne lapkriti,o spali: 2014.10.16 - 2014.10.26.

Greisiuke - kai prieisi prie PC, parasyk, kaip einas.
Cestrella - dideliausios sekmes, kad ten viskas gerai eitusi, irgi lauksim ziniu 4u.gif
Atsakyti
Merginoms, esancioms TR, sėkmės nestuke.gif

RositaK, pirmam psl prie manes galit parasyt 1 kiausintakis, oligoastenospermija, 4 IVF LT

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Allivo: 13 spalio 2014 - 07:29
QUOTE(Allivo @ 2014 10 13, 08:29)
RositaK, pirmam psl prie manes galit parasyt 1 kiausintakis, oligoastenospermija, 4 IVF LT

4u.gif

Atisa, ačiū už info korekcijas, pataisiau 4u.gif
kitoms už vaistų ir procedūrų kainas-surašiau 4u.gif

Semros reikia tik per pirmą konsultaciją, kad ji apžiūrėtų taip pat, susidarytų visą vaizdą apie jūsų nevaisingumo istoriją. Paskui per IVF jie būna medikų susirinkimai ir jie aptaria visus pacientus 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif 4u.gif

Taip del to tik vakare ir nurodo vaistu doze kokia leistis, tik po susirinkimo 4u.gif Semros kad ir nebutu vistiek visa jos komanda buna ... 4u.gif

Nica79 ramybes, nieks nekaisioja tu koju cia, ir visai ne likimas, normalu kad ne visada pagal plana viskas buna console.gif laikykis, ir sekmingai sukuprk plana wub.gif 4u.gif

cestrella gathering.gif:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 13 spalio 2014 - 08:33