Laba visoms
Cestrella gyva ir sveika
Taigi, po ilgų "tylėjimų" prisiuodu
Pirmiausia - noriu visoms PADĖKOTI už nuoširdų palaikymą
Jūs visos NUOSTABIOS
Antra - atsiprašau, kad tylėjau ir nerašiau savo detalios kelionės eigos TR
Trečia - taigi, pasakoju visą savo istoriją
Mano stimuliacija truko 10 dienų (mane stimulivo GONAL 225, trečią stimuliacijų dieną pradėjau leistis MENOGON) 11-tą dieną buvo atlikta punkcija, kurios metu išpunktavo 4 kiaušialąstes. Trečią dieną vienas nustojo augti liko trys...
Šiandien, 5-ają dieną atėjus į procedurą sužinojome, kad turime du žirniukus - 1 TOP, kitas tik truputį prastesnis, bet taip pat geras, o trečiasis nustojo augti.
Taigi, šiadien gydytoja Aylin įkėlė2 mažylius
Emocijos NEŽMONIŠKOS, net ašaros iš laimės nuriedėjo
Teko slėptis po antklode
Aišku, aš garsiai nurašiau tas ašaras hormonams
Jei kažkas iš mergaičių nemokate anglų kalbos, tai nepergyvenkite, tiek punkcijos metu, tiek įsodinimo dieną dirbo dvi seselės kalbančios rusiškai. Todėl dėl kalbos mažiausiai reikia jaudintis
Į AŽ gavau klausimų koks mano AMH. Aš jį turiu žemą - 0,5.
Dėl vaistų palikimo - norėjome vienai SM narei palikti man likusius vaistukus, tačiau Elis ir Nermin (seselė, kuri ima kraują stimuliacijų metu), paaiškino kodėl jos nelaiko vaistų ir nelaukia kol atvažiuos tas kam skirti vaistai. Jos atiduoda tai merginai, kuriai tuo metu yra taikoma stimuliacija ir nesvarbu iš kokios šalies, nes vaistai atidaryti galioja 28 dienas, jos nerizikuoja ilgai laikyti.
Pasikartosiu - personalui ir KLINIKAI dedu didelį pliusą ir nesvarbu koks mano rezultatas bus
Taip pat dar kartą dėkoju tau
Rosita Mergaitės, jei kažko neparašiau aktualaus, klauskite būtinai atrašysiu