Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 9 tema

QUOTE(Edena @ 2014 10 10, 16:31)

Nuosirdziausi sveikinimai!!! wub.gif wub.gif Linkiu, kad ir nadras maziukas parodytu visas savo jegas!!! wub.gif

QUOTE(Atisa @ 2014 10 10, 18:17)

Sveikinimai!!! Labai grazus skaiciukasi!!! Kad ir toliau grazei augtu!!! wub.gif wub.gif

QUOTE(nika2 @ 2014 10 11, 00:18)

Kaip gaila, mes kaip tik tuo metu busim, taip norejau, kad prof. nors dar karta paziuretu. Jus klauset ju? As kazkaip nepagalvojau paklaust Yelenos...

Dabar dar baisiau vaziuot, toks jausmas, kad po truputi vis kazkas kisa koja... verysad.gif
Prisiskaiciau cia apie raudoniuke, parasiau i ligonine, kad noriu kopiju, tai parasyta posityv IgG tai cia kaip suprantu yra imuninetas, bet man ju komentaras nepatiko nes parasyta, kad gali buti imunitetas bet jie rekomenduojama revakcinuot. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2014 10 12, 03:07)
Dabar dar baisiau vaziuot, toks jausmas, kad po truputi vis kazkas kisa koja... verysad.gif

Nesijaudink, Misheliina2, viskas gerai 4u.gif per visa IVF laika mane profesore apziurejo tik 1 karta pacia pirma diena, daugiau as jos nemaciau, net per isodinima nedalyvavo, isodino Aylin. Ten visas personalas labai kvalifikuotas, tad tikrai nurimk, nuo tau tau nebus blogiau 4u.gif ir as is pradziu nervinausi, nes pas mus labai isgirta prof. Kahraman blush2.gif ji be jokios abejones be galo kompetetinga, bet net ir ji tariasi su kolegomis, tad kai mums pasake, kad jos net isodinime nebus, jau galvojau, IVF nepavyko biggrin.gif taciau Aylin dirba puikiai, isodino greitai ir profesipnaliai, ir rezultatyviai, kaip byloja rezultatai nestuke.gif
Tad nesijaudink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 10 12, 10:10)
Nesijaudink, Misheliina2, viskas gerai  4u.gif  per visa IVF laika mane profesore apziurejo tik 1 karta pacia pirma diena, daugiau as jos nemaciau, net per isodinima nedalyvavo, isodino Aylin. Ten visas personalas labai kvalifikuotas, tad tikrai nurimk, nuo tau tau nebus blogiau  4u.gif  ir as is pradziu nervinausi, nes pas mus labai isgirta prof. Kahraman  blush2.gif ji be jokios abejones be galo kompetetinga, bet net ir ji tariasi su kolegomis, tad kai mums pasake, kad jos net isodinime nebus, jau galvojau, IVF nepavyko  biggrin.gif  taciau Aylin dirba puikiai, isodino greitai ir profesipnaliai, ir rezultatyviai, kaip byloja rezultatai  nestuke.gif
Tad nesijaudink  4u.gif

Labas rytas, visoms!

Atisele - sveikinimai Tau dideliausi!!! :wohoo:..Is skaiciuku man rodos, kad gal pas Tave du? blush2.gif Nes edenos HCG po panasiu dienu lyg 40 buvo..Aisku, gal kazka maisau …smile.gif
Atisele - O KAS DARE PUNKCIJA?

Jetus, nezinau, ka daryti unsure.gif Jauciuosi tokia issigandusi ir pasimetusi..netekau darbo, nzn, kada ji surasiu, bet su mano specializacija gal ir metus ieskosiu. Dabar dat ta Semra atostogaus kaip tik ant musu IVF sad.gif Sedziu ir verkiu. Klausiau Elis - bet ji sake, kad dar IVF gana toli, ir nieko nerase del Semros. Nes, man rodos, be jos IVF nepavyktu - nes ji ten sprendziamas balsas..Pas mane tas AMH zemas - tai juk ir foliai gali neaugti, ir dar ko buti. Kaip suprantu, jos konsultuotusi su Semra tokiu atveju. Spali negaliu vykti - nes dantis gydomas kaip tik, uzdejo laikina tilta ir odontologe sako, kad negera, turiu susitvarkyti pries vykstant kazkur, nes tas "tiltas" gali nukritsti tiesiog sad.gif Gruodi tektu vykti kaip tik 'ant Kaledu" ir nauju metu - tai irgi nekas…Ir Mama nevaziuotu - o as niekaip tu vaistu nesusileisiu pati, kai sakau niekaip, tai taip ir yra sad.gif Kitam galiu ir operacija padaryti, ir vaistus suleisti, viska viska, o pati alpstu ir taskas. Nu zodziu, ziauru..Jauciuosi be iseities. As jau ir viesbuti rezervavausi, ir su urologu susirasinejau del datos. Mums tai paskutinis sansas,tas IVF,del daugelio susiklosciusiu aplinkybiu, tai galetume ji kartoti nzn kada, nebent islostume milijona ir grazintume visas skolas. Tai negasdintu, jei turecia pakankama rezerva, bet dabar..neisivaizduoju, ka daryti.
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 10 12, 11:42)
Labas rytas, visoms!

Nica79, mano skaiciukai su Edenos labai panasus, nemanau, kad 2, kazkaip galvoju, kad 1, bet tikrai jokio skirtumo wub.gif jei butu 2, dziaugciausi be galo, bet nei kiek ne maziau dziaugciausi, jei 1, nes as labai bijau to daugiavaisio nestumo, o ir augint dvynukus sunku wub.gif zodziu kiek duos Dievulis, tiek priimsim ir labai dziaugsimes wub.gif punkcija man dar dar kita gydytoja, niekaip nepamenu jos pavardes, bet labai faina thumbup.gif su skarele blush2.gif

Del tavo situacijos-neimanoma kazka patarti,nes tik jus geriausiai zinote savo galimybes verysad.gif mums sis kartas taip pat tikrai buvo paskutinis, as ir per isodinima Aylin taip pasakiau. Klausyk, o jei tau kaip nors ta spali dar suspet? Pasiimk "bobuciu kliju" ( as beje turiu, galiu tau padovanoti blush2.gif ) ir blogiausiu atveju jei keliones gale nukris, prisiklijuosi, jie laiko labai gerai. Vistiek iskart nenukris. O be to, yra stiprios fiksacijos gelis, kuri turi stomatoligai, tu pasakyk, kad i kelione tu privalai vaziuoti ir taskas, bent man pernai kai vaziavau i uzsieni, tai gyd.uzdejo stirprios fiksacijos kazkoki geli ir jis man laike 3 men, ir po to vos nulupo. Jei dar spetum spali ir jei jums pasisektu, tai tada tau reiktu bet kur isidarbinti (gal rastum koki pazistama, kuris fiktyviai idarbintu), kad gautum ismoka motinystes.. Net nezinau ka pasakyti, labai sunku patarti kazka verysad.gif tiesiog nusiramink ir blaiviai apmastyk viska, ir tikiu, kad surasit geriausia sprendima 4u.gif

Del Semros jau sakiau, jei man dabar antra karta reiketu, as tikrai nebijociau nei kiek schmoll.gif sakau, Semra maciau 1 karta per pati pirma vizita, daugaiu nei karto schmoll.gif kraujuka reikejo pridavinet kas antra diena, vaistus skyre tik pagal hormonus, tvarkingai apziurinejo (beje, apziurinejo dar kita gyd..), ten jie dirba visa komanda, visi tariasi 4u.gif net jei butu tuo metu Semra, nesitikek, kad tu ja istisai matysi, gal ir tau taip supuls, kad koki karteli pamatysi, o daugiau ne. Viskas bus gerai 4u.gif visas personalas ten labai kvalifikuotas,visi zino, ka daro, ramiai 4u.gif o is mano pavyzdzio galima spresti, kad kuo sunkesnis kelias, tuo linskmesne pabaiga wub.gif labai tau sito linkiu nestuke.gif 4u.gif

O del vaistu-esu tikra, kad nebandei sau susileisti. O tu pabandyk 4u.gif as iki tol labai bijojau, lygiai taip pat, kaip tu. O kai prosiverciau ir pabandziau, viskas buvo ok, pamaciau, kad sau leisti dar geriau, gali pasirguliuot -ar greitai, ar letai, o ir taip,visai neskauda i pilva, VISAI 4u.gif Va, i sikniuka tai man skauda blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 12 spalio 2014 - 10:08
QUOTE(Nica79 @ 2014 10 12, 09:42)
Labas rytas, visoms!

Atisele - sveikinimai Tau dideliausi!!! :wohoo:..Is skaiciuku man rodos, kad gal pas Tave du? blush2.gif Nes edenos HCG po panasiu dienu lyg 40 buvo..Aisku, gal kazka maisau …smile.gif
Atisele - O KAS DARE PUNKCIJA?

7dpi-44,9-100 tai Atiseles 8dpi pats viduriukas itariu implantacija pas abi iskart po sodinimo ivyko wub.gif zinok Atisiuk nemazai sansu kad 2, nes tikrai nera labai mazi skaiciukai 4u.gif panasiai kaip pas Tino 4u.gif
Punkcija man tai kazkoks vyras dare net nesigilinau, visi jie ten "kieti" smile.gif

Mishelinna as prof maciau tik 8 ar 9 stimuliacijos diena tik ir tik 1 karta, tai zinok ji ir taip manau nesirodytu jei ir butu... Gal extra atvejais, o siaip visi gydytojai tikrai geri 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 12 spalio 2014 - 10:15
QUOTE(Atisa @ 2014 10 12, 11:04)
Nica79, mano skaiciukai su Edenos labai panasus, nemanau, kad 2, kazkaip galvoju, kad 1, bet tikrai jokio skirtumo  wub.gif  jei butu 2, dziaugciausi be galo, bet nei kiek ne maziau dziaugciausi, jei 1, nes as labai bijau to daugiavaisio nestumo, o ir augint dvynukus sunku  wub.gif  zodziu kiek duos Dievulis, tiek priimsim ir labai dziaugsimes  wub.gif  punkcija man dar dar kita gydytoja, niekaip nepamenu jos pavardes, bet labai faina  thumbup.gif  su skarele  blush2.gif

Del tavo situacijos-n Net nezinau ka pasakyti, labai sunku patarti kazka  verysad.gif  tiesiog nusiramink ir blaiviai apmastyk viska, ir tikiu, kad surasit geriausia sprendima  4u.gif

Aciu…
Nu bandysiu kazka sugalvoti.Na, bet jau del punkcijos ir del Semros nuraminai. Labai aciu, tikrai 4u.gif Atrode, kad, jei jos nebus, tai viskas. Ir del danties, kaip suprantu, patvarkytu. Is esmes, jei ta Semra nesvarbu, tai galeciau kazkaip tada badyt "pratempti" iki lapkricio. Jau tie kelis menesiai kaip nors. Nu negaliu net patiketi, kad taip vyksta.
Atsakyti
Nezinau, as tai kazkaip nelabai remiuosi tais skaiciukais, kiek merginu, tiek skirtingu situaciju. Paziurekit, Afrodites kokie kosminiai skaiciai buvo, pagal skaicius pas ja kokie 3 turetu buti biggrin.gif o va, vienas stipruoliukas wub.gif
Jo, as manau, kad iskart implantavosi, nes butent ta ir sekancia nakti labai blogai jauciausi, viska skaudejo, be galo krete saltis, skaudejo oda.. Bet as galvojau,k kad persalau Stambule, bet jauciu, kad ne wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Nica79 @ 2014 10 12, 12:16)
Aciu…
Nu bandysiu kazka sugalvoti.Na, bet jau del punkcijos ir del Semros nuraminai. Labai aciu, tikrai  4u.gif Atrode, kad, jei jos nebus, tai viskas. Ir del danties, kaip suprantu,  patvarkytu. Is esmes, jei ta Semra nesvarbu, tai galeciau kazkaip tada badyt "pratempti" iki lapkricio. Jau tie kelis menesiai kaip nors. Nu negaliu net patiketi, kad taip vyksta.

Nu va,matai, kai pagalvoji, ne taip viskas ir blogai 4u.gif o tave jau atleido is darbo? Gal gali pasiimti atostogas ar biulieteni ir isskrist i TR, o po to grisi-ups, laukiuosi wub.gif nebeatleis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 10 12, 11:19)
Nezinau, as tai kazkaip nelabai remiuosi tais skaiciukais, kiek merginu, tiek skirtingu situaciju. Paziurekit, Afrodites kokie kosminiai skaiciai buvo, pagal skaicius pas ja kokie 3 turetu buti  biggrin.gif  o va, vienas stipruoliukas  wub.gif
Jo, as manau, kad iskart implantavosi, nes butent ta ir sekancia nakti labai blogai jauciausi, viska skaudejo, be galo krete saltis, skaudejo oda.. Bet as galvojau,k kad persalau Stambule, bet jauciu, kad ne  wub.gif
Papildyta:

Nu va,matai, kai pagalvoji, ne taip viskas ir blogai  4u.gif  o tave jau atleido is darbo? Gal gali pasiimti atostogas ar biulieteni ir isskrist i TR, o po to grisi-ups, laukiuosi  wub.gif  nebeatleis  biggrin.gif

Nu, matai, kiek pozymiu buvo..kai pagalvoju, kiekviena karta merginoms vis kas nors..Edenai ta hyper..Jums tas Laimas..Daug daug visko..Biuletenis neiseia - mato, kai per siena skrendi..Na, tiek to, svarbu buvo man del punkcijos ir del dantu 4u.gif Ka nors tikriausiai sugalvosiu - visada sugalvoju. Aciu dar karta.Matai, Edena - galvojau, kad punkcijas daro Semra..geras..visoms skirtingai tada..
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 10 12, 11:04)
Nica79, mano skaiciukai su Edenos labai panasus, nemanau, kad 2, kazkaip galvoju, kad 1, bet tikrai jokio skirtumo  wub.gif  jei butu 2, dziaugciausi be galo, bet nei kiek ne maziau dziaugciausi, jei 1, nes as labai bijau to daugiavaisio nestumo, o ir augint dvynukus sunku  wub.gif  zodziu kiek duos Dievulis, tiek priimsim ir labai dziaugsimes  wub.gif  punkcija man dar dar kita gydytoja, niekaip nepamenu jos pavardes, bet labai faina  thumbup.gif  su skarele  blush2.gif

Daktare su skarele - Ayse man rodos (Ayşe Karahasanoğlu) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 12 spalio 2014 - 14:19
QUOTE(Atisa @ 2014 10 12, 10:04)
Va, i sikniuka tai man skauda  blush2.gif

O va i ten Atisiuk , netgi truputi auksciau reikia tas PROG injekcijas leistis doh.gif doh.gif Man irgi nepatinka kazkaip, i pilvuka tai dabar jau malonumas palyginus biggrin.gif biggrin.gif

Nica79 tikrai, visoms visokiu sunkumu, bet tikiu kad kuo didesni sunkumai tuo linksmesne pabaiga kaip sako Atisiukas 4u.gif 4u.gif Linkiu kazkaip apmastyt ta situacija kaip cia geriausiai issisukti, ir su darbu, kazkaip reiktu gudriai suzaisti.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 12 spalio 2014 - 16:35
Nica79,viskas bus gerai mirksiukas.gif Del dantuku,tai man protezai pries Naujus besivalant dantis iskrito,isivaizduok priekiniai 6 dantys doh.gif Tai kai syspaisi visai nebuvo priekiniu dantu doh.gif Gydytojas man juos priklijavo atgal lotuliukas.gif ir laiko netgi iki dabar.
Tikrai manau kad sprendimo buda del dantuku rasite, be to Vilniuje jus turit nerealiai tikrai gera odontologijos klinika Zalgirio.Mane ten virtuoziskai padare zandikaulio operacija,o juk zandikaulis buvo isejes kiekviena dalis sau, apatinis su virsutiniu visai neturejo jokio sujungimo. O ir pas mane visi kruminiu dantu saknys labai susisukusios spyrale,vigniuotas,tai jau kai reikia tik saknis taisyt taip ir lekiam ten i Zalgiri ir jie per spec.mikroskopa man viska sutvarko thumbup.gif Sauni klinika thumbup.gif
Man Semra tebuvo per konsultacija atejusi ir per stimuliacija viena kart.Stimuliacijas mums su Edeniuku dare ta pati gydytoja AYLIN.Punkcija atliko tikrai labai fainas kazkoks daktariukas, mes operacinej su juo prisijuokem,nes man neveike niekaip narkoze.Tai kas suprato angliskai visi juokes ir stebejosi kad nebijau visai operacines jauciuos rami. Aisku ir ta tema pajuokavau. Tas paskui gydytojas atejes buvo manes aplankyt,paspaude ranka ir palinkejo sekmes.
O isodinima negalejo atlitki Semra nors irgi norejau labai. Kaip ir dauguma kazkaip maniau kad jei jau Semra isodiniam atliks tai turi vistiek daugiau sansu kad pavyks.O man atliko tokia sauni gydytoja sviesiais plaukais, nepamenu vardo niekaip,bet ji mane apsizurejo dar pamenu po ovitrelio man rodos dozes. Ir viskas praejo puikiai,maziukas auga ir tikiuos kad augs toliau.
Jie ten tikrai visi profesionalai ir visi stengias kad tik pavyktu.Nera jiems ai dzin,nepavyks grisi ir pan.
Taip kad viskas bus gerai mirksiukas.gif Mes tiesiog priprate prie tiek nesekmiu cia kad nebegalim patiket kad gali but kitaip.
Labai gaila del darbo.Bet manau vistiek kazka sumastysite. O kita vertus kai liksi nescia gal netgi atrasi pliusu kad neini i darba.As irgi likau be darbo jau metai ir likus nescia buvo daugm omentu kad dziaugiaus kad nedirbu.Motinystes pasalpos irgi negausiu bet del to ne kiek nepergyvenu.Kiek bus pinigeliu tiek uzteks,svarbiausia kad pagaliau stebuklelis bus ir kad butu tik sveikutis. wub.gif
Taip kad nera to blogo kas neiseitu i gera.SEKMES.
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

gal bus kazkam aktualu - uz spermos tyrima sumokejome 223,85 lyras, perkant vaistukus per Kristinos nurodyta vaistininka:
* Gonal F450 - 364,75 lyru;
* Ovitrelle 250 MCG - 68,55 lyru;
* FOLBIOL 50 tb. - 2,94 lyru;
* ZITROTEK (antibiotikai abiems) - 7,81 lyru/1 dezute;
* MENOGON 75 IU5 Amp. - 132,70 lyru.
Musu bendra suma sudare 1750 lyru, nuo sios sumos Kristinos rekomenduotas vaistininkas padare 150 lyru nuolaida!

Taigi, nezinau ar mes cia permokejom ar ne g.gif Rytoj nueisime i vaistine salia klinikos issiaiskinti ar realias kainas mes sumokejome uz vaistus!

Beje, kazkas rase, apie Semra, ji mane irgi apziurejo viduryje protokolo viena karta.Taciau ji man pasake, kad ji kartu su komanda seka kiekviena protokola. Kiek tiesos nezinau ax.gif Mane apziurejo visos keturios daktares (nors visai eigai vadovauja Hande) ir visos SUPER malonios buvo wub.gif
Atsakyti