QUOTE(Nica79 @ 2014 10 12, 11:42)
Labas rytas, visoms!
Nica79, mano skaiciukai su Edenos labai panasus, nemanau, kad 2, kazkaip galvoju, kad 1, bet tikrai jokio skirtumo
jei butu 2, dziaugciausi be galo, bet nei kiek ne maziau dziaugciausi, jei 1, nes as labai bijau to daugiavaisio nestumo, o ir augint dvynukus sunku
zodziu kiek duos Dievulis, tiek priimsim ir labai dziaugsimes
punkcija man dar dar kita gydytoja, niekaip nepamenu jos pavardes, bet labai faina
su skarele
Del tavo situacijos-neimanoma kazka patarti,nes tik jus geriausiai zinote savo galimybes
mums sis kartas taip pat tikrai buvo paskutinis, as ir per isodinima Aylin taip pasakiau. Klausyk, o jei tau kaip nors ta spali dar suspet? Pasiimk "bobuciu kliju" ( as beje turiu, galiu tau padovanoti
) ir blogiausiu atveju jei keliones gale nukris, prisiklijuosi, jie laiko labai gerai. Vistiek iskart nenukris. O be to, yra stiprios fiksacijos gelis, kuri turi stomatoligai, tu pasakyk, kad i kelione tu privalai vaziuoti ir taskas, bent man pernai kai vaziavau i uzsieni, tai gyd.uzdejo stirprios fiksacijos kazkoki geli ir jis man laike 3 men, ir po to vos nulupo. Jei dar spetum spali ir jei jums pasisektu, tai tada tau reiktu bet kur isidarbinti (gal rastum koki pazistama, kuris
fiktyviai idarbintu), kad gautum ismoka motinystes.. Net nezinau ka pasakyti, labai sunku patarti kazka
tiesiog nusiramink ir blaiviai apmastyk viska, ir tikiu, kad surasit geriausia sprendima
Del Semros jau sakiau, jei man dabar antra karta reiketu, as tikrai nebijociau nei kiek
sakau, Semra maciau 1 karta per pati pirma vizita, daugaiu nei karto
kraujuka reikejo pridavinet kas antra diena, vaistus skyre tik pagal hormonus, tvarkingai apziurinejo (beje, apziurinejo dar kita gyd..), ten jie dirba visa komanda, visi tariasi
net jei butu tuo metu Semra, nesitikek, kad tu ja istisai matysi, gal ir tau taip supuls, kad koki karteli pamatysi, o daugiau ne. Viskas bus gerai
visas personalas ten labai kvalifikuotas,visi zino, ka daro, ramiai
o is mano pavyzdzio galima spresti, kad kuo sunkesnis kelias, tuo linskmesne pabaiga
labai tau sito linkiu
O del vaistu-esu tikra, kad nebandei sau susileisti. O tu pabandyk
as iki tol labai bijojau, lygiai taip pat, kaip tu. O kai prosiverciau ir pabandziau, viskas buvo ok, pamaciau, kad sau leisti dar geriau, gali pasirguliuot -ar greitai, ar letai, o ir taip,visai neskauda i pilva, VISAI
Va, i
sikniuka tai man skauda