QUOTE(Nica79 @ 2014 10 14, 17:41)
Aciu, linosiuke
Sedejau ir laukiau, kada parasysi
Stenguosi netaikyti..Bet ir pas mane Semra mate 9 ar 10 foliu apziuros metu.Taip dziaugiausi, zinai, kad LT daktaru pasisakymai apie mano "kritini amziu" bus neteisingi.. nors pas mus grynai "vyriskas faktorius",jie nuolat tai kartojo, tai taip ir pradejau jaustis, kaip kokia "senute ir nurasyta", nors daugiau pas mane viskas ok, isskyrus ta AMH.Bet pasirodo, kai kalba eina apie IVF, tai tas labai svarbu. Idomu, Tavo atveju, kur po galais, dingo tie foliai.
Ech, stiprybes, linosiuke
Del foliu yra dvi versijos
jau buvau rasiusi bet paskartosiu
Kai kalbejom su Aylin, jos nuomone netiko man ilgas protokolas nes viskas labai uzsislopino. Rezultato ji tikejosi visai kitokio nes ir liepa mate nemazai foliu plius tas ahm buvo visai neblogas. Kitam kartui sake darytu tik trumpa protokola nes pries tai as turejau 3 ivf ir jais remdamasi ji taikytu ji.
Semros nuomone tiesiog papuole toks ciklas ir viskas. Bet sekanciam kartui vel ilga schema su Lucrin.
As be galo daug itampos turejau pries kelione gal tas itakos dar turejo. Tad tu dabar salin visas blogas mintis ir tik sekmingas istorijas prisimink
daugiau nieko neberasysiu kas galetu itakoti tavo susijaudinima
Papildyta:
QUOTE(siaures meskute @ 2014 10 14, 19:55)
Linosiuke , o kazi negelejo buti klaidingas amh pas turkus pirma karta?
nes si karta jau kaip ir su lt sutampa.
nu tikrai labai idomiai ....baisu jei taip gretai kinta tas amh ...ne smano ir neprudai pavasari buvo , o ir ivf ir iui darem ..neisnori tiketi kad jis taip greitai kinta ...
Ir vel yra dvi versijos
Pirmoji kad liepa darytas pas turkus buvo klaidingas.
Antroji jog dariau is karto nutraukus vaistus, nors Aylin nuomone stimuliacina sio rodiklio rezultatui neturi itakos.
Kirba galvoj man visokiu klausimu.
Eisiu rasyti Elis laisko