В кровь губы... вдребезги душа... _________________ лишь взгляд твой в памяти горит... ____________________________ С улыбкой от тебя ушла... _______________ но, Боже... как душа болит...
Neįmanoma - tai tik didelis žodis, kuriuo mėtosi silpni žmonės, nes jiems lengviau gyventi duotame pasaulyje, nei pažinti galią, kurią jie turi pakeisti tai. Neįmanoma nėra faktas. Tai yra tik nuomonė. Neįmanoma nėra prisipažinimas. Tai yra iššūkis. Neįmanoma yra potencialas. Neįmanoma yra laikina. Neįmanoma yra niekas. /John Maxwell/
Siela yra mano gimtieji namai. Vienatvė yra mano gimtieji namai. Vienatvė yra mano tikroji laisvė. Vienatvė-mano sielos buveinė. Čia aš esu iš tikrųjų laisvas. Mano erdvė; erdvė, kurioje, be manęs, nieko nėra. Mano vienintelis tikrasis prieglobstis. Ten, kur nusivelku visus rūbus. Nusirišu kaklaraištį. Atsisegu marškinius. Kur daugiau nieko nėra. Kur daugiau nieko nereikia. Kur esu laisvas nuo visko. Net nuo savęs tokio, kokį mato kiti. Laisvas sau. Savo pasauly. Savo erdvėje.Kuri niekam neprieinama.Niekam Tik tau. Mano liūdesio erdvė. Mano muzika. Mano tyla, kurioje visa išnyksta. Mano laisvė. /Rolandas Povilionis/