Ir mane domina ši kosmetika. Viena blogerė giria jų kosmetiką, bet labai jau "sutepti" tie gyrimai atrodo.
Domina ir mane.Tiesa sakat dantu pasta jau isbandita tikrai patiko, bet domina ir kiti produktai
Naudoju šią kosmetika. Ypač pasiteisino jų gydomoji linija Van Tao. Nepamenu, kada kokius vaistus nuo peršalimo pirkausi - su kosmetika apsieinu kai jaučiu, kad peršalu ar kai ką susospta ...
Higieniniai įklotai mano mėgstamiausi su mentoliu, skirti kritinėms dienoms (pakuotėje 16 vnt.)... toks gaivos pojūtis būna, kad ir fizinė savijauta gerėja
Tušas irgi patinka - nebūna pandos efekto, o nusiplauna tik vandenuku
Neseniai išbandžiau kompresus-kaukes akims... Va čia tai kaifasssss ... taip pailsi akytės nuo dienos darbų, baltymas pagražėja, paakiai, jei būna patinę tikrai susitvarko...
Higieniniai įklotai mano mėgstamiausi su mentoliu, skirti kritinėms dienoms (pakuotėje 16 vnt.)... toks gaivos pojūtis būna, kad ir fizinė savijauta gerėja
Tušas irgi patinka - nebūna pandos efekto, o nusiplauna tik vandenuku
Neseniai išbandžiau kompresus-kaukes akims... Va čia tai kaifasssss ... taip pailsi akytės nuo dienos darbų, baltymas pagražėja, paakiai, jei būna patinę tikrai susitvarko...
Skaitėte https://cosmetiquelo...ti-dantu-pasta/ ?
Gal yra daugiau išbandžiusių šią kosmetiką, kokie atsiliepimai?
Kas galėtų papasakoti apie verslą šioje kompanijoje?