QUOTE(Nidulia @ 2014 10 13, 22:41)
Tai gydytojai daug ka sako:) Mane ant L tiroksino pasodino, o galejo atgaivinti skydliaukes veikla uzuot is karto ant vaistu pasodine, ingaliatorius 3 sake, kad visa gyvenima nuo astmos naudosiu, bet gi virs metu jau nebenaudoju, sake, kad hormoniniais tepalais oda tepsiuos ilgai ir nuobodziai, bet gi niekuom virs metu nebesitepu. Tik prasidedavo rudeni bronchitis - antibiotokai. O dabar nebeprasideda o jei ir kabina kazkas, zinau, kad pakanka pakvepuoti arbatmedzio eterinio aliejaus lasu karstame vandenyje ir viskas praeina net neisivaziavus. Nepamenu kada bebuvau pas seimos gydytoja o anksciau nuo rugsejo iki balandzio is jos neislisdavau dar ir vasara sugebedavau susirgti.Dar vis tiki viskuom, ka jie sako???Jie taip ismokinti, tai taip ir sako, nes niekas ju nemoke, kad galima issigydyti maistu. Kokios imperijos griutu, jei sitaip daktarai gydytu, ar isivaizduoji? Vien is insulino ir vaistu nuo spaudimo kokius turtus kai kas kraunasi o pasakytu, kad kokosu alieju reikia laizyti, kad mebranas atverti ir aukstas spaudimas susinormalizuos, tai kas butu su farmacijos imperija? O kur dar onkologijos imperija

Tau sako, kad saldainius reikia valgyti, nes zino, kad gana greitai receptu vaistams ateisi:) Nu, nebalamutink, sakau

Kazkaip pas tave "I xocetsa, I kolitsa" Lyg ir nori paleo, bet lyg ir isradineji nauja paleo su saldainiais ir bulvemis:) Tu juk gali valgyti ka tik nori, niekas cia tau nieko nepasakys, bet neisradinek naujo paleo:) Cia nepiktai:)
Nueikite dabar pas tuos gydytojus. Pasirodykite kaip gyvenate. Paleo, ne paleo. Bet valgai tai, ka tuo metu gali prisitaikyti. Va kad ir siuo metu, saldytuvas tuscias, o parduotuve uz 10 km. Nu ka man daryt. Va ir prisitaikau. Is bado kad nemirtau, ragausiu bulviu. Vakar ju irgi valgiau. Bet kruopu nebevalgau. Man ju niekada ir nesinorejo, tai paleo man tinka. O bulves megau. Tai darau isvada, kad ko norisi man, tas ir neblogai. Ir parduotuves batonas ir duona man ziauriai neskanus, cheminiai. Kai dar koks menuo - kitas praeis, bandysiu batona pati kept, tada paragausiu, ziuresiu kaip toleruoju. Jei netoleruosiu, nevalgysiu. Beja man susitvarke odos problemos. Saldainius tebevalgau, bet retai ir po nedaug. Juk ir kvieciu pilvo autorius sako, kad jau geriau cukrus saikingai, nei kvieciai. Tai tokia mano dieta.

bet ne paleo, o aplink. o negaliu visai laikytis, su tais visais apribojimais, nes mano racionas isvis labai sumenkes...isviso. Kad dar parduotuve salia butu. Gyvenu vienkiemyje.