Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Nidulia @ 2014 10 13, 19:13)

nidulia uzsuk i sporto skyriu, ten yra sportuojanciu mityba ax.gif ax.gif as nualpciau sporto salej jei dorai nepaesciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 10 13, 18:25)
livijaaa, labai grazi ir skani vakariene:)
Medus=cukrus, tik, kad ne is cukrines, ale visvien cukrus. Gal susilaikyk smile.gif
Pas mane pirmas 50 dienu buvo tik mesa, zuvis ir darzoves. Na ir gyva, net nebadavau:)
Nuo svoguno skrandis nekvailioja? As privengiu svoguno. Pomidorus buvau isemusi is mitybos kuriam laikui.

svogunas gavosi toks kaip troskintas, svelnus, nes kepiau orkaiteje inde, tj nieko, viskas gerai. pomidorus ir as nuo snd isemiau, gal netinka man jie. ir kazkaip keistai jauciuosi kiausiniu uzvalgius, matyt ir tie man negerai. o kaip valget vien mesa, zuvi ir darzoves, tai koks jusu dienos meniu buvo? as nebesumastau ka pasidarti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 10 13, 19:26)
nidulia uzsuk i sporto skyriu, ten yra sportuojanciu mityba ax.gif  ax.gif as nualpciau sporto salej jei dorai nepaesciau  4u.gif

Na, taip jau man sian gavosi, kad banana gyva ejau sportuoti. Bet priedus irgi nepasportuociau. Einu ieskoti temos 4u.gif
Atsakyti
Egliukasz , sportuojant reikia daugiau kartu valgyti, ane? Na, bet as taip stipriai pavalgiau parejusi. Kotletas, vistos leska ir daug svieziu kopustu+pomidoras+al.aliejus.
Menulis, nebalamutink cia su saldumynais ir kita, nes naujokems galvas susuksi:)

As valgau 4 kartus, bet vienas is ju pries sporta buna uzkandis, o gryzus normaliai pavalgau ir veliau jau y lova einu, nes anksti keliuos smile.gif Net kai dar nesportavau man 2 kartu per diena mityba nepasiteisino - nei normalu kaloriju kieky surinkdavau, nei svoris krito ( toks vaizdas, kad dar labiau issipuciau ), nors alkana niekad ir nesijauciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 10 13, 19:26)
nidulia uzsuk i sporto skyriu, ten yra sportuojanciu mityba ax.gif  ax.gif as nualpciau sporto salej jei dorai nepaesciau  4u.gif

pasiskaitinejau kaip treniruotis sporto saleje ir susinerbinau, nes mano programa kitaip sudaryta nei sporto temoje rasoma ir is kitur girdejau, kuomet daromi 3 prieimai tai paciai raumenu grupei po 8/15 kartu. Pas mane kitaip, nu ot... reikes kvosti trenere, kodel mano treniruote po 1 priejima ir po to grizti prie jo dar du kartus o ne pagal perskaitytas taisykles blink.gif
Ir maisto tema pasiskaiciau. Tai ten dalis merginu raumenukus auginasi o kita dalis - riebaliukus degina. As nenoriu nei raumenu prisiauginti, nei tuolabiau - svorio numesti. Pieno produktu nevartoju ir proteininiu kokteiliu nenoreciau, val ir zinokis kaip cia esti. Viena supratau, kad pries treniruote angliavandeniai, po - baltymai. Tai pries treniruote valgyti vaisius arba darzoves?
Jei raumenims atsigauti reikia 72 valandu, tai man per savaite tik 2 kartus gaunasi pasportuoti, nes tik 2 tipus treniruociu turiu.

QUOTE(Egliukasz @ 2014 10 13, 19:56)
As valgau 4 kartus, bet vienas is ju pries sporta buna uzkandis, o gryzus normaliai pavalgau ir veliau jau y lova einu, nes anksti keliuos smile.gif Net kai dar nesportavau man 2 kartu per diena mityba nepasiteisino - nei normalu kaloriju kieky surinkdavau, nei svoris krito ( toks vaizdas, kad dar labiau issipuciau ), nors alkana niekad ir nesijauciau g.gif

Mat kokie organizmai skirtingi. Man pasiteisino, dar ir kaip, kad net teko prisiaugineti svori. O kas I tavo 4 valgymus ieina? Normalus valgymai ar ir banana skaiciuoji prie valgymo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 13 spalio 2014 - 19:46
Man siandien gavosi tik 1 karta normaliai pavalgyti. Apie 12 suvalgiau dideli banana po to darbai ir sporto sale. Parvaziavau ir pavalgiau mesos su darzovemis tik 17 valanda. Dar vienas valgymas nelabai gausis, nes jei ir uzsimanysiu kokia 22, tai jau per velu esti, ane?
Egliukasz , sportuojant reikia daugiau kartu valgyti, ane? Na, bet as taip stipriai pavalgiau parejusi. Kotletas, vistos leska ir daug svieziu kopustu+pomidoras+al.aliejus.
Menulis, nebalamutink cia su saldumynais ir kita, nes naujokems galvas susuksi:)

biggrin.gif nu jei gydytojai taip sako biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 10 13, 22:09)
biggrin.gif nu jei gydytojai taip sako biggrin.gif

Tai gydytojai daug ka sako:) Mane ant L tiroksino pasodino, o galejo atgaivinti skydliaukes veikla uzuot is karto ant vaistu pasodine, ingaliatorius 3 sake, kad visa gyvenima nuo astmos naudosiu, bet gi virs metu jau nebenaudoju, sake, kad hormoniniais tepalais oda tepsiuos ilgai ir nuobodziai, bet gi niekuom virs metu nebesitepu. Tik prasidedavo rudeni bronchitis - antibiotokai. O dabar nebeprasideda o jei ir kabina kazkas, zinau, kad pakanka pakvepuoti arbatmedzio eterinio aliejaus lasu karstame vandenyje ir viskas praeina net neisivaziavus. Nepamenu kada bebuvau pas seimos gydytoja o anksciau nuo rugsejo iki balandzio is jos neislisdavau dar ir vasara sugebedavau susirgti.Dar vis tiki viskuom, ka jie sako???Jie taip ismokinti, tai taip ir sako, nes niekas ju nemoke, kad galima issigydyti maistu. Kokios imperijos griutu, jei sitaip daktarai gydytu, ar isivaizduoji? Vien is insulino ir vaistu nuo spaudimo kokius turtus kai kas kraunasi o pasakytu, kad kokosu alieju reikia laizyti, kad mebranas atverti ir aukstas spaudimas susinormalizuos, tai kas butu su farmacijos imperija? O kur dar onkologijos imperija doh.gif Tau sako, kad saldainius reikia valgyti, nes zino, kad gana greitai receptu vaistams ateisi:) Nu, nebalamutink, sakau biggrin.gif Kazkaip pas tave "I xocetsa, I kolitsa" Lyg ir nori paleo, bet lyg ir isradineji nauja paleo su saldainiais ir bulvemis:) Tu juk gali valgyti ka tik nori, niekas cia tau nieko nepasakys, bet neisradinek naujo paleo:) Cia nepiktai:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 10 13, 22:41)
Tai gydytojai daug ka sako:) Mane ant L tiroksino pasodino, o galejo atgaivinti skydliaukes veikla uzuot is karto ant vaistu pasodine, ingaliatorius 3 sake, kad visa gyvenima nuo astmos naudosiu, bet gi virs metu jau nebenaudoju, sake, kad hormoniniais tepalais oda tepsiuos ilgai ir nuobodziai, bet gi niekuom virs metu  nebesitepu. Tik prasidedavo rudeni bronchitis - antibiotokai. O dabar nebeprasideda o jei ir kabina kazkas, zinau, kad pakanka pakvepuoti arbatmedzio eterinio aliejaus lasu karstame vandenyje ir viskas praeina net neisivaziavus. Nepamenu kada bebuvau pas seimos gydytoja o anksciau nuo rugsejo iki balandzio is jos neislisdavau dar ir vasara sugebedavau susirgti.Dar vis tiki viskuom, ka jie sako???Jie taip ismokinti, tai taip ir sako, nes niekas ju nemoke, kad   galima issigydyti maistu. Kokios imperijos griutu, jei sitaip daktarai gydytu, ar isivaizduoji? Vien is insulino ir vaistu nuo spaudimo kokius turtus kai kas kraunasi o pasakytu, kad kokosu alieju reikia laizyti, kad mebranas atverti ir aukstas spaudimas susinormalizuos, tai kas butu su farmacijos imperija? O kur dar onkologijos imperija  doh.gif  Tau sako, kad saldainius reikia valgyti, nes zino, kad gana greitai receptu vaistams ateisi:) Nu, nebalamutink, sakau biggrin.gif Kazkaip pas tave "I xocetsa, I kolitsa" Lyg ir nori paleo, bet lyg ir isradineji nauja paleo su saldainiais ir bulvemis:) Tu juk gali valgyti ka tik nori, niekas cia tau nieko nepasakys, bet neisradinek naujo paleo:) Cia nepiktai:)

Nueikite dabar pas tuos gydytojus. Pasirodykite kaip gyvenate. Paleo, ne paleo. Bet valgai tai, ka tuo metu gali prisitaikyti. Va kad ir siuo metu, saldytuvas tuscias, o parduotuve uz 10 km. Nu ka man daryt. Va ir prisitaikau. Is bado kad nemirtau, ragausiu bulviu. Vakar ju irgi valgiau. Bet kruopu nebevalgau. Man ju niekada ir nesinorejo, tai paleo man tinka. O bulves megau. Tai darau isvada, kad ko norisi man, tas ir neblogai. Ir parduotuves batonas ir duona man ziauriai neskanus, cheminiai. Kai dar koks menuo - kitas praeis, bandysiu batona pati kept, tada paragausiu, ziuresiu kaip toleruoju. Jei netoleruosiu, nevalgysiu. Beja man susitvarke odos problemos. Saldainius tebevalgau, bet retai ir po nedaug. Juk ir kvieciu pilvo autorius sako, kad jau geriau cukrus saikingai, nei kvieciai. Tai tokia mano dieta. wub.gif bet ne paleo, o aplink. o negaliu visai laikytis, su tais visais apribojimais, nes mano racionas isvis labai sumenkes...isviso. Kad dar parduotuve salia butu. Gyvenu vienkiemyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 13 spalio 2014 - 22:45
menulis, nu tu pavarai blink.gif Tai gi pasirupinti maistu reikia o ne I tuscia saldytuva ziureti. Man parduotuve netoli, bet gi maistas pats is jos I mano saldytuva irgi neateina, varau pirkti, planuoju ka gaminsiu. Ar tu cia pasiteisinima radai, kad ner ko esti, tai ir bulbos sueis. Jei paleolietis nieko nesumedziodavo, tai ir sededavo needs kol nenukaus kokio zveries. Va ir tu sedek ir grauzk koki kopusta, kad jau patingejai mesos susisaudyti:D Sedi ant dviracio ir varai I parde. Du zuikius nusausi - ir maisto parsitempsi ir pasportuosi. O nuo ko tavo oda susitvarke, jei praktiskai viskas tavo leksteje liko, net saldainiai? Grudus ismetei? Na, glitimas ir man buvo pridares bedu, bet tu su saldainiais tai irgi nesismagink, nes labai greitai tos problemos gari pareiti atgal.
Jautiena, fainuole, parase man, patare del sporto, geruole 4u.gif
Atsakyti
Senas kaip apsaulis posakis - kas nori, ieško galimybių, kas nenori, ieško pasiteisinimų.
Ir nieko čia blogo, kiekvienam savo, pagal esamų problemų lygmenį ir norą jomis atsikratyti arba susitaikyti su status quo.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 10 13, 21:41)
Tai gydytojai daug ka sako:)

thumbup.gif Geras, Nidulia, kai surašei viską! Buvau ir pamiršus kokių problemų turėjai.

Vakar apturėjau patirtį kaip "gerai" saldumas kai esi alkana.
Nu gi pasidaviau sistemai, ir eilinį kartą išklausius gydytojos nerimą dėl mano savaitę daugiau užaugusio vaiko (nors tėvai to vaiko abu dvimetriniai), dėl ramios galvos pasidariau gliukozės toleravimo tyrimą dėl nėščiųjų gestacinio diabeto. doh.gif D a u g i a u n i e k a d a iki to nenusileisiu. Pats tyrimas nebuvo toks šlykštus kaip tikėjausi. Bet jo pasekmės. Visą dieną kaip trenkta vaikščiojau apsvaigusia galva, ir drakoniškai ėsti norėjau ir galėjau maišydama bile ką - net datules su raugintais agurkais. O pavalgius alkis po penkių minučių įsijungdavo ir vėl norėjau suėst ką nors. doh.gif
O juokingiausia kai paskaičiau mitybos rekomendacijas kai randamas GD: tektų atsisakyti saldžių pyragų, bandelių, baltos duonos, cukraus. Bet į meniu įtraukti rupią duoną, makaronus... Ir daugiau ten visko pripasakota. lotuliukas.gif Tai net nežinau ko man teks nevalgyti jei ras GD lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 10 14, 00:59)
menulis, nu tu pavarai  blink.gif  Tai gi pasirupinti maistu reikia o ne I tuscia saldytuva ziureti. Man parduotuve netoli, bet gi maistas pats is jos I mano saldytuva irgi neateina, varau pirkti, planuoju ka gaminsiu. Ar tu cia pasiteisinima radai, kad ner ko esti, tai ir bulbos sueis. Jei paleolietis nieko nesumedziodavo, tai ir sededavo needs kol nenukaus kokio zveries. Va ir tu sedek ir grauzk koki kopusta, kad jau patingejai mesos susisaudyti:D Sedi ant dviracio ir varai I parde. Du zuikius nusausi - ir maisto parsitempsi ir pasportuosi. O nuo ko tavo oda susitvarke, jei praktiskai viskas tavo leksteje liko, net saldainiai? Grudus ismetei? Na, glitimas ir man buvo pridares bedu, bet tu su saldainiais tai irgi nesismagink, nes labai greitai tos problemos gari pareiti atgal.
Jautiena, fainuole, parase man, patare del sporto, geruole  4u.gif

Nidulia, negaliu kiaules dviem savaitem uzsipirkt. O vistos produktai man dvokia. Tai valgau tai kas yra, isskyrus kruopas. Beja nelabai zinau kokia zuvi valgyti saldyta man neskani g.gif
Atsakyti