Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(mėnulis @ 2014 10 26, 22:12)
Nepykite, paklausiu smile.gif Ta prasme, jei nebaigtumete mokslo, nereiktu grazinti valstybei, ania? Nes turite ribota darbingumo lygi del ligos nustatyta?
O siaip tai dar karta pasikartosiu. Zmogui reikia daryti tai, kam jis yra sutvertas. Ir nesikankinti darbe. Su tai zmonem, su kuriais nemalonu buti. Sis gyvenimas per trumpas tam. Maistas tik viena dalis gydant liga, taip pat ir jusu. Kita dalis - emocijos, nuotaikos. Ir neaisku, kas padeda daugiau:
http://www.delfi.lt/...ti.d?id=8210382

4u.gif

Nes del ligos negaleciau testi mokslu. Pvz zmogus seda i invalido vezimeli, apanka, suserga veziu, papuola i avarija, kuri ji suluosina ir tt. Tai kaip jis gali testi mokslus? O ir jo seima nemokes uz ji skolu. Nebijokit, valstybe nenukentes, mus ne tik lietuva finansuoja. As taip elgciausi krastutiniu atveju. O su savo teroru jie gali mane privesti iki pablogejimo, tada as netylesiu.
Mano darbas man patinka, as megstu dirbti laboratorini/eksperimentini darba. Mane tik trumpina zmones, kurie man ant sprando sedi ir grezia kai skudura, patys nezinodami ko nori.
Atsakyti
Sveikutės,

Priminkit, prašau,sultinių virimo laikus 4u.gif Kiekžuvies kaulus su riebiom odom pavirt? 4h? 8?

Mano vyras irgi nebeknarkia.

QUOTE(Azu @ 2014 10 24, 21:05)
Dar isitikinau kad esu alergiska auksui sad.gif , gal nuo jo ir ta dilgeline kankina.

Okaip tai supratai? Man po auksiniai žiedais kartai juoduoja oda, sako, kad kažko trūksta, tai iš aukso pasisavina vario dalis...O kaip išties?

QUOTE(Egliukasz @ 2014 10 26, 09:57)
Tai kad burokeliuose angliavandeniu dvigubai maziau

Už ką mažiau?

QUOTE(Egliukasz @ 2014 10 26, 13:59)
Tu gal paieskok kokiu homeopatiniu lasiuku nuo streso ar ka, nes jei taip ir toliau, tai jokia mityba tau nepades  Jei negali keisti aplinkos, padaryk sau paslauga ir pakeisk savo poziury y ta aplinka. Del savo pacios geroves 4u.gif

drinks_cheers.gif va va, bet ne taip lengva tą požiūrį pakeist...

QUOTE(LumiLumi @ 2014 10 26, 14:54)
Niekada geras nebusi, kad ir kaip draskysies. Ir informatoriu bei statytiniu visur pilna, slykstu be galo. Moterys kaip moterys, bet kai dramos prasideda vyriskam kolektyve, tai net vimdo. O skustis kaip jie moka, dieve dieve. Ir samdo moteris tik tam, kad ant vyru taip neparekautu ir tokiais macio pries juos nesijaustu

drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 10 27, 03:43)
Priminkit, prašau,sultinių virimo laikus  4u.gif Kiekžuvies kaulus su riebiom odom pavirt? 4h? 8?
How to Make Bone Broth
Beef broth/stock: 48 hours
Chicken or poultry broth/stock: 24 hours
Fish broth: 8 hours
mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasa:): 27 spalio 2014 - 06:35
Hippie, kalba buvo apie krakmola, bulves, burokelius smile.gif Tai tiesiog palyginau, kad burokeliuose jo zymiai maziau, todel jie yra sveikesnis pasirinkimas ir tikrai galima vartoti su aliejum ar sviestu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Planuoju jungtis prie jusu, kai tik pabaigsiu knyga skaityti (Viskas prasideda nuo maisto). blush2.gif
Noriu keisti mityba del amzino nuovargio ir mieguistumo, ir noriu lengvai atsikelti ryte, dabar mane prikelia vaikai. 4u.gif Tad labai idomu, ar padaugejo jegu ir kaip su kelimusi ryte jums?
Atsakyti
QUOTE(zydraizalia @ 2014 10 27, 09:17)
Sveikos smile.gif

Planuoju jungtis prie jusu, kai tik pabaigsiu knyga skaityti (Viskas prasideda nuo maisto). blush2.gif
Noriu keisti mityba del amzino nuovargio ir mieguistumo, ir noriu lengvai atsikelti ryte, dabar mane prikelia vaikai. 4u.gif Tad labai idomu, ar padaugejo jegu ir kaip su kelimusi ryte jums?

As irgi ant sitos mitybos uzsikabinau, skaitau knyga ir galvoju, kad reikia megintt biggrin.gif skundai tie patys- ziaurus nuovargis ir jegu neturejimas. Bet dabar esu 5-a menesi nescia, tai iki gimdymo drastiskai nieko nekeisiu, tik ismesiu glutena, viska is miltu ir cukru. Vyra planuoju ant whole30 uzsodint, pasiziuresiu koks poveikis biggrin.gif

Klausimas- ar maitinanciai kudiki prasidet su whole30? Bijau, kad tie visi issivalymai nepradetu per piena listi lauk g.gif
Atsakyti
QUOTE(zydraizalia @ 2014 10 27, 10:17)
Sveikos smile.gif

As esu dar palyginus naujoke paleo, bet po pirmo menesio whole30 galiu pasakyti, kad energijos uztaisas kazkoks atsirado, keliuosi 6, o kartais ir anksciau dar pries zadintuva. Tiesa, reikia nueiti miegoti normaliu metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydraizalia @ 2014 10 27, 09:17)
Sveikos smile.gif

tiesa pasakius NE smile.gif
be cia jau pati kalta.. neinu meigot iki 10.. visko buna, o jei nueinu 10= negaliu uzmigt.
BET, buvo pries pusmeti toks laikotarpis, kai keldavausi pati, be zadintuvo! ir zvali ir energinga.
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2014 10 27, 10:23)
As irgi ant sitos mitybos uzsikabinau, skaitau knyga ir galvoju, kad reikia megintt biggrin.gif skundai tie patys- ziaurus nuovargis ir jegu neturejimas. Bet dabar esu 5-a menesi nescia, tai iki gimdymo drastiskai nieko nekeisiu, tik ismesiu glutena, viska is miltu ir cukru. Vyra planuoju ant whole30 uzsodint, pasiziuresiu koks poveikis biggrin.gif

Klausimas- ar maitinanciai kudiki prasidet su whole30? Bijau, kad tie visi issivalymai nepradetu per piena listi lauk  g.gif

Na as turbut palaukciau pora menesiu kol susireguliuoja pieno gamyba ir tada pabandyciau ir ziureciau kaip pienas, kaip mano savijauta.. g.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif

kokie skanus pietus manes laukia! wub.gif
zmones turbut delioja dienos darbus, o as apie maista svajoju biggrin.gif
tiesiog snd jie buvo tokie kitokie, pradedu rudens sezona biggrin.gif
savtigali buvo sultinys su raugintais kopustais ir baravykais niam niam niam nestuke.gif
o siandien is tu visu geriu sumaisysiu misraine -vinigreta - rauginti kopustai, raugintas agurkelis, burokeliai ir poras su aliejum. o prie sito gerio MB iskeps kotetukus, nes as per pietus vaziuoju grazintis flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(-sky- @ 2014 10 27, 10:37)
As esu dar palyginus naujoke paleo, bet po pirmo menesio whole30 galiu pasakyti, kad energijos uztaisas kazkoks atsirado, keliuosi 6, o kartais ir anksciau dar pries zadintuva. Tiesa, reikia nueiti miegoti normaliu metu smile.gif

baltai pavydziu, vyras eda mane del mano nesveiko miego poreikio... blush2.gif doh.gif o iki keliu reikia uzmigti? smile.gif iki 22h? as buna diena pradedu ir 6, ir 7 ryto, o vis tiek uzmiegu savo laiku - 12-01..sad.gif nuo paauglystes taip...
Atsakyti
QUOTE(zydraizalia @ 2014 10 27, 11:14)
baltai pavydziu, vyras eda mane del mano nesveiko miego poreikio... blush2.gif  doh.gif o iki keliu reikia uzmigti? smile.gif iki 22h? as buna diena pradedu ir 6, ir 7 ryto, o vis tiek uzmiegu savo laiku - 12-01..sad.gif nuo paauglystes taip...

As irgi buvau naktibalta visa gyvenima. Jei anksciau atsiguldavau , tai tiesiog prasivartydavau iki vidurnakcio, o kartais ir iki 2-3 nakties...
Kelimasis 6 valanda man budavo tolygus vidurnakti keltis!

Ir tiesa pasakius pati dabar esu lengvam soke, bet jau kuris laikas susireguliavo mano laikrodukas. Guluosi veliausiai 23 (jei pavyksta ir anksciau) ir uzmiegu is karto!

Tikiuosi Jaicy istorija nepasikartos, ir toks mano naturalus grafikelis ir isliks smile.gif))
Atsakyti