Akutee, manes irgi smagumynai laukia, tokiu laisku gaunu su padejavimais, kiek jie daug dirba, o mes nieko nedarom, slykstu skaityt. As jau rutulioju minti iseiti is ten, man trumpina gyvenima, o as ji tik viena turiu. Ir uz tokia "stebuklinga" alga plesytis neverta.
QUOTE(Egliukasz @ 2014 10 26, 14:59)
Tu gal paieskok kokiu homeopatiniu lasiuku nuo streso ar ka, nes jei taip ir toliau, tai jokia mityba tau nepades
As pati daug streso turejau paskutinius pusantru metu, dabar pasiekiau jau tokia busena, kad man dzin y tai, kas mane nervina ir tiek. Jei negali keisti aplinkos, padaryk sau paslauga ir pakeisk savo poziury y ta aplinka. Del savo pacios geroves 

Aciu, kas tau dar padejo? Nusipirkau valerjono tableciu, turiu israsytu raminamuju, bet neneriu, bijau priprast, pira kart jau teko gert, nes spaudimas virsunej buvo ir nekrito..
Ir budama tame visama,mintyse raminuos, kad nereik, kaip nors, kaipbus taip..bet... Dar matyt nepaka.kamai...net darbo nebijau prarast...nes tokios sweikatos bligos dar niekad gyvenime, ir tokiam kolektyve, nebuvau...ne neisivaizdavau tokiu dalyku esant...

Papildyta:
QUOTE(LumiLumi @ 2014 10 26, 15:02)
Akutee, manes irgi smagumynai laukia, tokiu laisku gaunu su padejavimais, kiek jie daug dirba, o mes nieko nedarom, slykstu skaityt. As jau rutulioju minti iseiti is ten, man trumpina gyvenima, o as ji tik viena turiu. Ir uz tokia "stebuklinga" alga plesytis neverta.
Va va...tik pas mus dar apdergia nepelnytai, skundzia kiekviena pirstelejima...kur as net nesureaguociau..zodziu i tikra serialu realybes ir inyrigu sou pakliuvus

Niekada geras nebusi, kad ir kaip draskysies. Ir informatoriu bei statytiniu visur pilna, slykstu be galo. Moterys kaip moterys, bet kai dramos prasideda vyriskam kolektyve, tai net vimdo. O skustis kaip jie moka, dieve dieve. Ir samdo moteris tik tam, kad ant vyru taip neparekautu ir tokiais macio pries juos nesijaustu

QUOTE(LumiLumi @ 2014 10 26, 15:02)
Dabar tik neik

O ir siaip gali atsiputus buti - taves net atleist dabar neimanoma.
Akutee, as tiesiog pasilepinu karsta vonia kartais su epsomo druska, turiu aromatine lempa su levandu aliejum. Taip pat sporto klubas padeda atsipalaiduot. Bet kaip ir sakiau - viena diena viskas taip uzkniso, kad nusprendziau, jog tai tiesiog neverta mano nervu. Ir pasakiau sau, nuo siandien man viskas dzin
Tfu tfu tfu, keli menesiai praejo ir vis dar atsiputus vaikstau
O darbas mano labai stresinej aplinkoj irgi, daug neigiamu emociju tiek is bendradarbiu, tiek is valdzios, tiek is klientu, dar MB megejas paknist prota. Tai pasiemu savo lempa, einu y vonia ir guliu koky gera pusvalandy arba susirenku smutkes ir einu sportuot
Tiesa, buvau nustojus eiti del sveikatos bedu, tai labai labai truko tokios atsipalaidavimo formos

QUOTE(Azu @ 2014 10 26, 15:15)
Dabar tik neik
geriau po poros metu negrisk ten

Ne ne, dabar as niekur neisiu, paskui bus matyt, nes uz alga, kuri artima minimumui draskytis nematau reikalo. O stipendija vistiek viena diena uzsirauks. Ir man uz mokslus nelabai gales pripaisyti skolos, nes siuo atveju mano issetine iseina i nauda

Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2014 10 26, 15:23)
as tiesiog pasilepinu karsta vonia
Labai megstu vonia, tik dabar stengiuosi, kad nebutu karsta, nes sako, kad

QUOTE(Akutee @ 2014 10 25, 21:11)
Labuka, nebzinau ka daryt, prie visu bedu dar atsirado panikos atakos ir aukstas kraujospudis, per pusmety apturejau 4 sirdies krizes, buvau ligoninej.. Streso darbe tik daugyn, jegu nulis, silpna, bloga nuolat.. I salotas ziuret nebegaliu.. Liepe man badaut ir ant kosiu sedet.. Be mesu ir lasiniu.. Riebalu.. Da taip sudinai nesijauciau.. Gal cia nuo nervu viskas...? Gaila darbo keist neisein...
Buckis
Papildyta:
Pries tai niekad bedu su sirdim neturejau*svoris toks pats laikos..
Buckis

Papildyta:
Pries tai niekad bedu su sirdim neturejau*svoris toks pats laikos..
O kas tos širdies krizės?
Man čia kvepia stipriu anabolizmu ir su juo išplaukiančiom visom pasekmėm - spaudimas, silpnumas, svoris ir tos pačios panikos atakos.
Kai pradėjai Paleo, spaudimo nebuvo? O kavą geri?
QUOTE(Masiania* @ 2014 10 25, 19:55)
As irgi galiu jungtis prie jusu, geriau mieganciu del nebeknarkanciu vyru
Bet kazkaip tik jusu pastebejimus perskaiciau ir galus suvedziau 
Gali.

Gali.
sakai nepastebejai kad vyras nebeknarkia?

cia man buvo pradzioj- oba! man jau menesi neskauda galvos!
paskui - oba! man NIEKO neskauda jau kuris laikas!

QUOTE(JolkitaS @ 2014 10 26, 18:07)
O kas tos širdies krizės?
Man čia kvepia stipriu anabolizmu ir su juo išplaukiančiom visom pasekmėm - spaudimas, silpnumas, svoris ir tos pačios panikos atakos.
Negaliu sakyt kad 100 proc paleo.. Bet niekad neturejau bedu su sirdim ir spaudimu, iki negalejomo jo numust be laseliniu, kruvos vaistu ir galu gale raminamuju.. Viena kart vos daaliauziau kaip bloga buvo..
QUOTE(Akutee @ 2014 10 26, 08:46)
. Nes nepasliauziu is nuovargio, miegot tris psras galec, ir vistiek nepaeiciau.. hormjormoi atpo normoj, kalio ar ko yen gana sirdziai, tik va skydliauke tingi ir kazko mazai gamina, turiu vaistu, bet nuo pawadario da negeriau, o gal vertejo?nusipirkus vaistu, bet guli.. Va ir prisizaidziau... 
Papildyta:
Dzen dobri Nidul, mieloji
Da.tikros kakavos turi?

Papildyta:
Dzen dobri Nidul, mieloji

Da.tikros kakavos turi?
Zinai, daragaja, pasidaryk dar karta skydliaukes TTH ir FT4. As negeriau virs savaites vaistu, tai irgi nebepasliauziau ir visi simptomai buvo kaip pas tave. Jei tavo skydliauke nedagamina hormono ir tau israse tiroksina o tu jo negerei, gali buti, kad vis maziau gaminams hormonas o jo trukumas butent ir duoda tokius simptomus apie kuriuos tu parasei. Salia skydliaukes nepakankamumo vystosi ir depresija, panikos atakos. Tu privalai pasidaryti tyrima ir jei pamatysi, kad jis ne koks, tuoj pat varai pas endokrinologa. Zinok, su skydliauke nepajuokausi ir nepazaisi, gali prisizaisti, patikek, as jau ciut neprisizaidziau.
QUOTE(LumiLumi @ 2014 10 26, 17:44)
Ne ne, dabar as niekur neisiu, paskui bus matyt, nes uz alga, kuri artima minimumui draskytis nematau reikalo. O stipendija vistiek viena diena uzsirauks. Ir man uz mokslus nelabai gales pripaisyti skolos, nes siuo atveju mano issetine iseina i nauda 
Papildyta:
negerai. Bet pamirkstu bent 1-2 kart per savaite.

Papildyta:

Nepykite, paklausiu

O siaip tai dar karta pasikartosiu. Zmogui reikia daryti tai, kam jis yra sutvertas. Ir nesikankinti darbe. Su tai zmonem, su kuriais nemalonu buti. Sis gyvenimas per trumpas tam. Maistas tik viena dalis gydant liga, taip pat ir jusu. Kita dalis - emocijos, nuotaikos. Ir neaisku, kas padeda daugiau:
http://www.delfi.lt/...ti.d?id=8210382

Menuli, kad tai butu taip lengva, butu labai gerai. Siais laikais nelabai gali daryti ka nori ir nedirbti su zmonemis, kurie nepatinka.