Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Masiania* @ 2014 10 25, 20:55)
As irgi galiu jungtis prie jusu, geriau mieganciu del nebeknarkanciu vyru smile.gif Bet kazkaip tik jusu pastebejimus perskaiciau ir galus suvedziau smile.gif
Gali.

Na va, dar vienas nebeknarkiantis:) O knarkaliu temoje moterys ko tik neprisigalvoja, ko tik nedaro, o viskas taip paprasta, tik angliavandeniu pertekliu pasalinti.

QUOTE(Akutee @ 2014 10 25, 21:11)
Labuka, nebzinau ka daryt, prie visu bedu dar atsirado panikos atakos ir aukstas kraujospudis, per pusmety apturejau 4 sirdies krizes, buvau ligoninej.. Streso darbe tik daugyn, jegu nulis, silpna, bloga nuolat.. I salotas ziuret nebegaliu.. Liepe man badaut ir ant kosiu sedet.. Be mesu ir lasiniu.. Riebalu.. Da taip sudinai nesijauciau.. Gal cia nuo nervu viskas...? Gaila darbo keist neisein...

Vaje, vargsiuke. Na, stresas ir itampa daug nemalonumu pridaro, tikrai.
Lumi, o negali pas Akutee buti simpatine uzstimuliuota?
Atsakyti
Lumilumi uzkietejo dar ir kaip... Jei pramusa tai vandeniu visad iseina sad.gif sakau jau ar neturiu kokios slaptos blogos ligos... Nes nepasliauziu is nuovargio, miegot tris psras galec, ir vistiek nepaeiciau.. hormjormoi atpo normoj, kalio ar ko yen gana sirdziai, tik va skydliauke tingi ir kazko mazai gamina, turiu vaistu, bet nuo pawadario da negeriau, o gal vertejo?nusipirkus vaistu, bet guli.. Va ir prisizaidziau... sad.gif
Papildyta:
Dzen dobri Nidul, mieloji smile.gif

Da.tikros kakavos turi?
Atsakyti
Sveika.
apie bėdas- pasakoji, o apie mitybą? Juk ne paleo ? Riebalai su krakmolu? Užkandžiavimai? Koks dabar tavo pH indeksas?

skaičiau, R.Peat kalba apie polinesočiųjų riebalų įtaką skydliaukei

Their [polyunsaturated oils] best understood effect is their interference with the function of the thyroid gland. Unsaturated oils block thyroid hormone secretion, its movement in the circulatory system, and the response of tissues to the hormone. When the thyroid hormone is deficient, the body is generally exposed to increased levels of estrogen. The thyroid hormone is essential for making the ‘protective hormones’ progesterone and pregnenolone, so these hormones are lowered when anything interferes with the function of the thyroid. The thyroid hormone is required for using and eliminating cholesterol, so cholesterol is likely to be raised by anything which blocks the thyroid function.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 26 spalio 2014 - 08:29
Uzkandziavimu tai nera, bet buvo sviekzios bulves is kaimo, buvo dabar kosiu, ir juodos duonos.. jei pawalgau tik salotu zaliu be duonos, suduka vidurius, ir lakstau i wc..lasiniu is kaimo rukytu tai po mazai labai...
Atsakyti
Ačiū visoms, atsakiusioms dėl Hemoglobino ir feritino 4u.gif
Kamelija, man anksčiau yra buvę, kad skaudėjo galvą dėl mažo hemoglobino - pavartojus geležies preparatų praeidavo. Bet dabar hemoglobinas geras - kaži, ar 139 jau nėra per daug, gal jau per "tirštas" g.gif Vandens geriu pakankamai. Hematokritas 40.4 (iš piršto)
QUOTE(" voresta " @ 2014 10 26, 09:19)
Riebalai su krakmolu?
Voresta, žinau tą taisyklę, bet kaip čia gaunasi - tai nė krakmolingų daržovių negalima su riebalu, nei žalių, nei patroškintų g.gif
Ir, gal galėtum, Voresta, pakomentuoti mūsų diskusijas 19-22 puslapiuose apie riebalų įtaką žarnyno pralaidumui. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa:) @ 2014 10 26, 10:20)
Voresta, žinau tą taisyklę, bet kaip čia gaunasi - tai nė krakmolingų daržovių negalima su riebalu, nei žalių, nei patroškintų  g.gif
Ir, gal galėtum, Voresta, pakomentuoti mūsų diskusijas 19-22 puslapiuose apie riebalų įtaką žarnyno pralaidumui. Ačiū  4u.gif

Tai kad burokeliuose angliavandeniu dvigubai maziau smile.gif Be to si darzove turi nemazai maistiniu savybiu, reikalingu gerai zarnyno mikroflorai, reguliariam tustinimuisi, tai valgyk ir nepergyvenk 4u.gif

Atsakyti
[quote=Nidulia,2014 10 25, 23:36]
Na va, dar vienas nebeknarkiantis:) O knarkaliu temoje moterys ko tik neprisigalvoja, ko tik nedaro, o viskas taip paprasta, tik angliavandeniu pertekliu pasalinti.

Apie knarkima galiu pasakyt pati is savo- rugsejo men pasake,jog suumejo brinchine astama(mat remontas namie),liepe purskaliotis,gerti vaistus,o nosies uzgulimas ir knarkimas buvo nezmoniskas.Nutariau nevartoti vaistu,atsisakiau kosiu ir kiek galima daugiau angliavandeniu.Like tik obuoliai buvo ir va spalio vidury nebeknarkiu,nosi atleido(nors remontas dar nesibaiges).Taigi veikia thumbup.gif

Atsakyti
Labuka vel 4u.gif Aciu visoms uz patarimus, ka veikti namie, gaila, bet nepasinaudosiu nei vienu. Nuo meno, rankdarbiu, etc. esu labai toli, visada buvau ir jau, manau, nebesikeis smile.gif Naujos kalbos nebesimokysiu, tingiu. Siaip jau mokykloj mokiausi lietuviu, rusu, anglu, lotynu ir graiku, aukstojoj dar vokieciu kalba prisidejo. Siaip visas ir naudoju isskyrus graiku. Jatus, kokia as pavargusi jauciuosi net ryte ka tik pabudus doh.gif Oras nekoks, subjuro visai. Noriu valgyti kazko skanaus, bet nezinau ko, tai turbut nealkana dar. Eiline diena su pasikuitimais namie, reiks kur miestan islysti, galva pravedinti, po parduotuves pavaikscioti. Bet, kai nieko nereikia, tai ir ziureti atsibosta.

Akute, nuo viduriu uzkietejimo man padedavo zalia arbata su citrina. Pasidarai dideliam puode ir siurbcioji visa diena, mazu, pabandyk, gal ir tau pades 4u.gif Gerai butu mums abiems ismokti susidoroti su stresu 4u.gif Sekmes

P.S. Mes abu su vyru nustojom knarkti , kai numetem svori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JustDi: 26 spalio 2014 - 10:34
Merginos,susimaisiau nuo daugybes info doh.gif Tai nei alyvuogiu aliejaus negalima?
O koki galima?tik kokosu?
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2014 10 26, 14:44)
Merginos,susimaisiau nuo daugybes info doh.gif Tai nei alyvuogiu aliejaus negalima?
O koki galima?tik kokosu?

Geros kokybes, salto spaudimo alyvuogiu alieju galima vartoti, jo negalima KAITINT smile.gif

http://ultimatepaleo...diet-food-list/

Jei angliskai skaitot, gal patiks sis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2014 10 26, 11:33)
Labuka vel 4u.gif Aciu visoms uz patarimus, ka veikti namie, gaila, bet nepasinaudosiu nei vienu. Nuo meno, rankdarbiu, etc. esu labai toli, visada buvau ir jau, manau, nebesikeis smile.gif Naujos kalbos nebesimokysiu, tingiu. Siaip jau mokykloj mokiausi lietuviu, rusu, anglu, lotynu ir graiku, aukstojoj dar vokieciu kalba prisidejo. Siaip visas ir naudoju isskyrus graiku. Jatus, kokia as pavargusi jauciuosi net ryte ka tik pabudus doh.gif Oras nekoks, subjuro visai. Noriu valgyti kazko skanaus, bet nezinau ko, tai turbut nealkana dar. Eiline diena su pasikuitimais namie, reiks kur miestan islysti, galva pravedinti, po parduotuves pavaikscioti. Bet, kai nieko nereikia, tai ir ziureti atsibosta.

Akute, nuo viduriu uzkietejimo man padedavo zalia arbata su citrina. Pasidarai dideliam puode ir siurbcioji visa diena, mazu, pabandyk, gal ir tau pades 4u.gif Gerai butu mums abiems ismokti susidoroti su stresu 4u.gif Sekmes

P.S. Mes abu su vyru nustojom knarkti , kai numetem svori.

Oho kokia uzkalbetoja thumbup.gif

O knygu skaitymas? Filmai, geles...gal kokia sritis domina, tai pilna visokiu paskaitu yutubej yra...namu twarkymas, ypac kokio uzleisto kampo, spintos, dokumentu perziura...gerai uzmusa laika smile.gif

Ryt laukia didelis stresas, nu nebijau, nu tik nemalonu zn kad bus, nrs nepratus su intrigom kovot... Bet organizmui nekas...

Pasikepiau ant kokoso kopustu, kaip visada, pramuse, vandeniu.....bent palengvejo.. arbatas su citrina visa sawaite geriu zoleliu..dziovintu vaisu vengiu...na slyvu..

Vakarui bus vista orkaitej su kalafioru..
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2014 10 26, 14:55)
Ryt laukia didelis stresas, nu nebijau, nu tik nemalonu zn kad bus, nrs nepratus su intrigom kovot... Bet organizmui nekas...

Tu gal paieskok kokiu homeopatiniu lasiuku nuo streso ar ka, nes jei taip ir toliau, tai jokia mityba tau nepades 4u.gif As pati daug streso turejau paskutinius pusantru metu, dabar pasiekiau jau tokia busena, kad man dzin y tai, kas mane nervina ir tiek. Jei negali keisti aplinkos, padaryk sau paslauga ir pakeisk savo poziury y ta aplinka. Del savo pacios geroves 4u.gif
Atsakyti