Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(LumiLumi @ 2014 10 11, 21:49)
Tiksliai, Nidulia, Kazimiero istorija. Buvau pamirsus. Puiku, kad radai! smile.gif

Kas negeria, tas viska turi I favoritus susidejes biggrin.gif
O as jau savo subine nunesiau I sporto kluba, kaip tycia po treniruotes, praejus 2 dienoms energijos pripludimas kazkoks uzplauke, tai ir nezinau, ar cia energija gamintis eme ar obuoliai ipute energijos. Tikiuosi, kad 2-ju kartai per savaite nebus per daug, kaip manot? Juk raso, kad per didelis kruvis griauna viska o nepakankamas - stabdo atsistatyma ir energijos gamyba. Patarkite prasau. Programa sudarinejo man individualiai, pagal mano nusiskundimus ir prasymus (silpni nugaros raumenys, tragiska laikysena ir energijos nebuvimas)
Atsakyti
Sveikos, niu vos radau karsta.gif

Reiks ir man Kazimiero istoriją spausdint ir tėvams pakištvakaro skaitiniams cool.gif Nes tik gąsdinasi vėžiais, depresijom, gendančiaisdantim,neaiškiaisskausmais ir pan., bet atsisakyt duonos blink.gif ar cukraus, kurio jie visai nenaudoja lotuliukas.gif , tai jau NE schmoll.gif Mes gi per seni keistis nail.gif Bet ne per seni visą 30min. pokalbį telefonu guostis dėl eilių ir paliktų pinigų poliklinikose/ligoninėse ir pan. mad.gif

Klausykit, o kurių iš mūsiškių yra keistaipaprasta ir vorastinkle blog'ai? blush2.gif
Atsakyti
voras tinkle tai Elatos
Atsakyti
QUOTE(Rasa:) @ 2014 10 11, 18:03)

aciu smile.gif o kas jums yra su skrandziu? As bandau su Paleo issigydyti erozini gastrita ir dvylikapirstes uzdegima, bet kol kas nesekmingai sad.gif
Atsakyti
O keistaipaprastai Sedindriukė. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ursula Star: 12 spalio 2014 - 06:48
Labas rytas visoms, seku jus, bet pati diskutuoju nedaug.Apie savo problemas esu rasiusi anksciau, tiksliau apie gautus tyrimu atsakymus, kurie nebuvo labai dziuginantys.Interneto platybese radau info:,,Cut down or eliminate sugar and salt as they are anti-nutrients. Salt can cause calcium retention and so tight muscles. Sugar lowers immunity, causes fatigue and bloating'.Kiek prisimenu Rasa:) t.p. turejo vit.D trukuma ir Ca pertekliu, o esant tokiai situacijai vit.D vartoti negalima, kad nesusiformuotu akmenys.Pati as druskos nevengiu, gal but tai ir sulaiko Ca organizme?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinija: 12 spalio 2014 - 08:00
sveikos 4u.gif

QUOTE(" voresta " @ 2014 10 10, 09:36)

SKY, limma, pasiskaityt https://docs.google....ZmZkMGVjYmRhNTA
Kai aš perėjau į paleo, patyriau labai ilgą skrepliavimąsi, kažkas iš sinusų  vos ne pora mėn šliaužė.
limma, dar paklausk Silverio. Jis ilgai su šituo brudu galynėjosi.

ATIa...

aciu uz apsvietima...prie visu berimu dar ir sloga baisuline atsirado, ko nera simts metu buve doh.gif

QUOTE(SaDa @ 2014 10 10, 14:10)
o gal reiktu ir naujaji paleo blogo adresa ikelti prie ivadines dalies kur nuorodos.

butu liuks, bet dabar jau tik kai tema baigsis turbut bus galima ideti smile.gif

QUOTE(jaicy @ 2014 10 10, 15:22)
thumbup.gif

siandien pietum gaminau kepeneliu-vistienos-ciobreliu  keksiukus smile.gif
nu labia skanu! aciu Nidulei uz recepta, tik as be grietineles aisku dariausi.
vistienos krutinele sumaliau, o kepeneles sukapojau, svoguniuko dar idejau, kiausinio. buvo sultingi. dar liko keleta, kadangi MB tik viena atsargiai paragavao(nevalgo jis tu atlieku)

o kodel receptukuose nepasidalinai, galejai ten ideti gi, tam ir kurem puslapiuka, nusimes cia tas receptas ax.gif

Atsakyti
QUOTE(livijaaa @ 2014 10 12, 07:47)
aciu smile.gif o kas jums yra su skrandziu? As bandau su Paleo issigydyti erozini gastrita ir dvylikapirstes uzdegima, bet kol kas nesekmingai sad.gif

Koks jusu meniu, ka dazniausiai valgot? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2014 10 11, 22:49)

Tikrai nebus per daug dvieju kartu, pradziai manau pats tas 4u.gif Smagu, kad pradejai sportuot thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas

netikėtai radau internete - nebandyta, bet manau, geras receptas :

1.Avokadą perpjaukite perpus, atsargiai išimkite kaulą. Puseles paguldykite ant atskirų folijos gabaliukų. Į kiekvienos puselės vidų įmuškite po kiaušinį. Jeigu norite, tai ant kiaušinio galite užderti kumpio, daržovių gabaliukų. Foliją viršuje užsukite.

2.Šaukite į iki 200 laipsnių pagal Celsijų įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 10-15 min. - priklausomai nuo to, kokio skystumo kiaušinio trynio norite.

3.Kiaušiniams iškepus apiberkite juos prieskoniais, druska.
4.Labai sotūs ir sveiki pusryčiai!

Pastraipą, kur valgykite su duona ar skrebučiais ištryniau biggrin.gif

O mano Whole rezultatas 7 kg minuso bigsmile.gif Šią savaitę supurtysiu organizmą, pavartosiu pieno produktus, o paskui eisiu į kitą etapą - vėl Whole30. Nebuvo jokių prastų šalutinių poveikių nuo pieno produktų ax.gif

dar vieną receptą Paleo tipo radau:
http://www.sveikata....campaign=buffer

Tiks Primal atšakai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vailet2: 12 spalio 2014 - 11:12
QUOTE(Egliukasz @ 2014 10 12, 09:31)
Koks jusu meniu, ka dazniausiai valgot? 4u.gif
Papildyta:
Tikrai nebus per daug dvieju kartu, pradziai manau pats tas 4u.gif Smagu, kad pradejai sportuot thumbup.gif

O kai jau apsilsiu, kiek tada kartu eiti? Rokas tai rekomenduoja viena karta I savaite arba kas 5 dienas. kazi, kur teisybe, kiek reikia to fizinio kruvio?
Atsakyti
[quote=Egliukasz,2014 10 12, 08:31]Koks jusu meniu, ka dazniausiai valgot? 4u.gif
pusryciai kiausinis su sviestu, avokadas, pomidoras, pietum orkaiteje kepta vistiena su moliugu plius salotos is spinatu, salotu lapu, pomidoru, agurku, alyvuogiu, vakarienei varske arba riesutai. Kartais kokia sriuba, miltu, grudu isvis nevalgau. Is mesos vistiena, jautiena. Vytinta desra. Aisku nepavyksta man valgyti tik du kartus, nes isalkstu, tada pykinti pradeda, galva skauda. Gal kazka darau ne taip, tikiuosi patarsit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo livijaaa: 12 spalio 2014 - 13:58
Tai ir nereikia tik 2 kartus valgyti. Principas - valgyti isalkus. Ir neturi vaikscioti alkana. Man atrodo, kad geras meniu, tik pomidoru skureles gali erzinti skrandi ir gal nuo riesutu susilaikyti. Prie pietu, ne per mzai riebalo? Jei kelios alyvuoges salotose, tai gal riebalo ir mazai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 12 spalio 2014 - 14:08