QUOTE(Hippie @ 2014 10 20, 21:04)
Nors ir nesinori bulvių dabar, bet grynai teoriškai įdomu.
Ant
kugelių dietos sėsti gal ir negerai būtų. Bet mano diletantišku požiūriu - nuo šviežios (gal geriau naminės?) bulvės mirtis tikrai neištiks. Va jei kažkam čiaumojant bulvę ims kilti mintys apie amžiną nepataisomą žalą - sakyčiau - tai žymiai blogesnis variantas, nei tiesiog maloniai ją suvalgyti su kokiomis skaniomis salotomis.
QUOTE(Nidulia @ 2014 10 21, 20:43)
Nuo riebios mesos nestorejama su salyga, kad negauni angliavandeniu pertekliaus
Augs vis tiek svoris, jeigu per daug kcal surinks.

Tik tiek, kad vien iš normalaus (gryno) maisto kcal perteklių surinkti gerokai sunkiau, nei iš sausainiukų-riešutukų-pagraužukų.
QUOTE(MamaMamaMama @ 2014 10 21, 20:53)
trukdavo 13-14 dienu, is kuriu kokios 8 pyle kaip is kibiro.
Atsiprašau, kad pacitavau. Bet oooo košmare.
O gydytojai, ką, sakė, kad normalu?
QUOTE(Nidulia @ 2014 10 21, 23:10)
2 dienas stipriau, dar 2 dienas baigiamasis patepliojimas ir viskas.
O kodėl galvoji, kad negerai?

Įprastai taip ir yra, kad kai taip trumpai trunka, tai ir pats ciklas žymiai trumpesnis.
QUOTE(ginnntare @ 2014 10 21, 21:36)
Kiek skaitinejaus, sakyciau priklausau sergantiems autoimuninems ligoms.
Nesipaišyk diagnozių ten, kur jų nėra.

Bent jau labai linkiu, kad nebūtų.
Iš tokių būsenų, kokias aprašei, imho, išlipti galima pakankamai paprastai, tiesiog suradus, kas tinka organizmui ir kas konkrečiai (ne vien maistas, bet ir veiklos, mintys) jam kenkia. Tik gali reikėti ir laiko, ir kantrybės. Daug.

Juk tokia būklė išsivystė ne per vieną dieną?
QUOTE(-sky- @ 2014 10 22, 08:40)
nes nuolat lieka nepastebeti
Man atrodo, kad čia tik tau taip atrodo, ir dar kas nors čia irgi galėtų pasakyti panašiai.

Aš, pvz. perskaitau, bet tai, taip sakant, ne autoritetas nuomonių klausimu.

O ir iš asmeninių pasvarstymų naudos maža. Plius patirtys visų čia turbūt pačios įvairiausios, ir vieni nesusiduria su tuo, su kuo susiduria kiti.