Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

Tikslingiau butu sakyti, kad vienu organizmas dar pajegus susidoroti su tuo meslu, o kitu - jau nebe mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rigedora @ 2014 10 20, 15:56)
Nu va kam idomu druskos rugsties tableciu ACIDIN-PEPSIN 50vnt-18-24lt yra rusisku papildu kioskuose. Nusipirkau vakar. Dar pasidariau ta testa su soda ant tuscio-tai panasu, kad pas mane jos isvis nerasta  doh.gif
Lumi, per kiek laiko tau su paleo koks nors pagerejimas juntamas buvo?  unsure.gif

primink kaip ta testa darytis. aciu.

merginos, kodel man skauda diena galva, dvi dienas stipriai, geriau vaistus, dabar dvi dienas tokiais tarpais, uzeina praeina, toks ir ant akiu nori tas skausmas pereiti. bet esu jau diena whole30. ir del ko taip????
Atsakyti
Sveikutės, du eretiniai smile.gif klausimai:

1. Jei kartais suvalgau to 85proc. šokolado, tai tas pats kaip kartais, kartoju kartais, suvalgyčiau bulvę (nes ir ten ir ten blogybė- cukrus)? Nors ir nesinori bulvių dabar, bet grynai teoriškai įdomu.

2. Ar labai blogai, jei MB suvalgo baltymo su riebalu (viename iš maitinimų), nes pritingi pasiimt ir pan. daržovių? T.y. praleidžia vieną porciją anglių/ląstelienos. Ką manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hippie: 20 spalio 2014 - 20:17
Hippie, nieko blogo nei ten nei ten. Mano nuomone tokia.

limma, manau tai laikina 4u.gif gal "angliavandeniu gripas"?
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 10 20, 20:19)

limma, manau tai laikina  4u.gif  gal "angliavandeniu gripas"?

bet as gi ir siaip maitindamasi nevartojau nei cukraus, nei per daug vaisiu, isskyrus banana. labai retai kada i kava cukraus sausktelis. o cia dabar ar gali but tas "gripas" ? ziuresim kas toliau bus doh.gif
Atsakyti
O kruopos, duona, bulve? Tai irgi angliavandeniai.
Atsakyti
Lumiuk. visu situ reikalu mes jau daugiau nei metai nevalgom. mes seniai jau gyvenam pagal paleo, tik tiek kad valgydavom varske, kartais kava atsigerdavau kai ziauriai prie zemes traukdavo, ryte banana. obuoliu jau simts metu irgi nevalgau, pucia pilva. taip kad neisivaizduoju ko truksta ir kas yra. ir dar pastebejau, kad pulsas biski padidejes yra g.gif vyras juokias, kad man gal truksta angliavandeniu ir taip viskas darosi biggrin.gif
Atsakyti
Aaaaa, man vistai matyt nedaejo. Aisku. Tada nezinau ka pasakyt. Gal ir oras kaltas, gal koks virusiukas bando kabintis. O gal spaudimas pakiles...hm.
Reiskia reik info ieskot, jei ka rasiu, numesiu linka.
p.s. Is duso islindau, ziuriu vyras skaito mano knyga nestukems, ir taip isijautes, nu grazu ziuret biggrin.gif
Labos nakties.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 10 20, 23:17)
Aaaaa, man vistai matyt nedaejo. Aisku. Tada nezinau ka pasakyt. Gal ir oras kaltas, gal koks virusiukas bando kabintis. O gal spaudimas pakiles...hm.
p.s. Is duso islindau, ziuriu vyras skaito mano knyga nestukems, ir taip isijautes, nu grazu ziuret biggrin.gif
Labos nakties.

biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Hippie @ 2014 10 20, 20:04)
Sveikutės, du eretiniai smile.gif klausimai:

1. Jei kartais suvalgau to 85proc. šokolado, tai tas pats kaip kartais, kartoju kartais, suvalgyčiau bulvę (nes ir ten ir ten blogybė- cukrus)? Nors ir nesinori bulvių dabar, bet grynai teoriškai įdomu.

2. Ar labai blogai, jei MB suvalgo baltymo su riebalu (viename iš maitinimų), nes pritingi pasiimt ir pan. daržovių? T.y. praleidžia vieną porciją anglių/ląstelienos. Ką manot?

Man irgi atrodo, kad nė vienas iš šitų dviejų nėra absoliuti blogybė, jei tas "kartais" tikrai lieka "kartais".

QUOTE(limma @ 2014 10 20, 21:44)
kartais kava atsigerdavau kai ziauriai prie zemes traukdavo

Tai gal kavos nebegeriat? Nuo šito daikto atisakymo dar ir ne tokiv simptomai būna biggrin.gif Mano atminty savijautos prasme tai buvo sunkiau, nei mesti rūkyti.

QUOTE(LumiLumi @ 2014 10 20, 22:17)
Labos nakties.

Maniškis su manim kartu svorį auginosi, tik va, aš tai pagimdžiau, o jis vis dar ne lotuliukas.gif Nors pagal likutinį pilvą aš irgi vis dar nėščia, tik ne devintam mėnesy, o kokiam penktam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 10 20, 23:17)

Va per tokias akimirkas ir pasimirsta visi vargai wub.gif
Tuoj ir as uzsimanysiu nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 10 20, 22:17)
Labos nakties.

Na i oro permainas as labai reaguoju. Visos pilnatys irgi reiskiasi. O spaudimas pas mane zemas 90/54. Na jei ka rasi pasidalink, dekinga busiu.
Nu vot tokios akimrkos isimintinos lieka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(nomore @ 2014 10 21, 07:59)

Tai gal kavos nebegeriat? Nuo šito daikto atisakymo dar ir ne tokiv simptomai būna  biggrin.gif Mano atminty savijautos prasme tai buvo sunkiau, nei mesti rūkyti.

Kavos negeriam dabar. Bet as jos jau senai atsisakiau, tik sakau lai retais atvejais isgerdavau jei spaudimas pazeme budavo. Gerdavau ja su citrina. Tada pageredavo.bet tai buvo i menesi 3 - 4 kartai. Tai nezinau ar tai gali itakoti g.gif
Atsakyti