Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(livijaaa @ 2014 10 11, 18:47)
Rasa, gal galetum imesti produktu sarasa? nerandu as tame psl, gal nemoku ieskoti doh.gif
GAPPS-Diet-Foods.pdf

THE FULL GAPS DIET
What can you eat on the GAPS Intro Diet?
GAPS Diet Foods To Avoid
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2014 10 10, 19:42)
gal kotletukus?
nors aš kepu silikoninėj keksiukų formoj juos, tai irgi galima vadinti "keksiukais" lotuliukas.gif

taip, silikoninej ir as smile.gif kotletukai- keksiukai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasa:) @ 2014 10 10, 20:58)
Kraujo tyrimai liepos ir rugsėjo mėn - teigiami  verysad.gif

o per sknrandi ar tyreisi, su zarnos pagalba?
ar is kraujo tikslesni?
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 10 11, 18:30)
o per sknrandi ar tyreisi, su zarnos pagalba?
ar is kraujo tikslesni?

As jau pries tai rasiau, kad is kraujo nera labai tikslus tyrimas.
Atsakyti
Labas, merginos,
pasiskaičiavau savo kvėpavimo indeksą. Gavau 2. Tai aš čia ketogeniniame disbalanse, ar aš klystu? Per daug baltymo vartoju?
Atsakyti
Labas merginos, noriu paklausti, kokias kepenis perkate, ar kiaules? Ar vistos? As niekad neruosiau parso kepenu.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 10 11, 20:40)
Labas merginos, noriu paklausti, kokias kepenis perkate, ar kiaules? Ar vistos? As niekad neruosiau parso kepenu.

As arba vistos arba aviu kepenis vartoju.
Atsakyti
QUOTE(-sky- @ 2014 10 11, 19:48)
aviu kepenis vartoju.

O, tikriausiai labai skanu. Man aviena vienintelė mėsa kurios skonį tikrai jaučiu. Kitos šiaip sau yra. Bet kažin ar pas mus avių kepenų būna?
Dažniausiai galvijų kepenis valgau .
Atsakyti
QUOTE(Ursula Star @ 2014 10 11, 21:00)
O, tikriausiai labai skanu. Man aviena vienintelė mėsa kurios skonį tikrai jaučiu. Kitos šiaip sau yra. Bet kažin ar pas mus avių kepenų būna?
Dažniausiai galvijų kepenis valgau .

As irgi aviu vartoju, kai avi pjaunu. Bet dabar neber ka pjaut, tai ir kepenu ner. O kaip kiaules kepenai? O galviju? Ar skanus? Kurie skanesni?
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 10 11, 19:40)

As perku versiuko kepenis. Kartais vistu.

eliss, linkiu sveikatos ir stiprybes jusu teveliui. As tiesiog ieskociau istoriju zmoniu, issilaisvinusiu mitybos pagalba is juos kamuojanciu ligu. Pavyzdziui mane labai ikvepe Terry Whals istorija, kaip ji sirgdama issetines sklerozes antrine progresine forma, pakilo is vezimelio. Dar ikvepe Silveris. As mielu noru parinkciau tos info, bet tokia dauzta siuo metu jauciuosi, kad laisva minute tik snaudziu smile.gif
Atsakyti

QUOTE(eliss @ 2014 10 11, 13:39)
Sveiki,
mano tėvas serga prostatos vėžiu,

Vezio lasteles minta angliavandeniais, tai teciui ne tik duona reiketu ismesti is mitybos.
Gal sios istorijos padetu apsispresti del mitybos, juk reikia kabintis jam I gyvenima. O, kad daktarai pasake apie bobuciu pasakas, tai truksta zodziu, jau geriau visai nieko nesakytu nei sitaip.
http://valstietis.ba...-angliavandeniu
http://www.sarmatas....svezine-mityba/

Atsakyti
Tiksliai, Nidulia, Kazimiero istorija. Buvau pamirsus. Puiku, kad radai! smile.gif
Atsakyti
Čia apie tą patį Kazimierą smile.gif
Nepagydomą vėžį įveikė drastiškai pakeitęs mitybą
Atsakyti