Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(LumiLumi @ 2014 10 20, 17:28)
Padeda. Man issetine skleroze, jau ne karta rasiau.

na tada labai smagu, kad padeda. Bandysiu ir as toliau nenuleisti ranku.
Atsakyti
Nu va kam idomu druskos rugsties tableciu ACIDIN-PEPSIN 50vnt-18-24lt yra rusisku papildu kioskuose. Nusipirkau vakar. Dar pasidariau ta testa su soda ant tuscio-tai panasu, kad pas mane jos isvis nerasta doh.gif
Lumi, per kiek laiko tau su paleo koks nors pagerejimas juntamas buvo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rigedora @ 2014 10 20, 15:56)
Lumi, per kiek laiko tau su paleo koks nors pagerejimas juntamas buvo?  unsure.gif

Pusmecio man reikejo, o pradzioj kaip tik pradejo liga pykti ir kandziotis (skaiciau, kad taip gali nutikti, kai organizme perversmas vyksta), bet as nepasidaviau, istveriau. cool.gif
Atsakyti
Aš vėl su klausimu smile.gif
Gal kas matėt šeštadienį Stiliaus laidą? Moteris susitvarkė skydliaukę valgydama tik vaisius ir darzoves,jokiu riebalų,, jokių baltymų, žodžiu, daug angliavandenių. Mano brolienei bėdos su skydliauke, tai aš iš savo pusės paaiškinau, ji pažiūrėjo laidą, o ten viskas atvirkščiai. Tai kaip čia yra, pasimetus nežino kuo tikėt? Na tikrai, kiekvienas su savo tiesa...
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 10 20, 17:18)
Pusmecio man reikejo, o pradzioj kaip tik pradejo liga pykti ir kandziotis (skaiciau, kad taip gali nutikti, kai organizme perversmas vyksta), bet as nepasidaviau, istveriau.  cool.gif

supratau...nes kazko pas mus ne i gera irgi viskas vyksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 10 20, 16:49)
Aš vėl su klausimu smile.gif
Gal kas matėt šeštadienį Stiliaus laidą? Moteris susitvarkė skydliaukę valgydama tik vaisius ir darzoves,jokiu riebalų,, jokių baltymų, žodžiu, daug angliavandenių. Mano brolienei bėdos su skydliauke, tai aš iš savo pusės paaiškinau, ji pažiūrėjo laidą, o ten viskas atvirkščiai. Tai kaip čia yra, pasimetus nežino kuo tikėt? Na tikrai, kiekvienas su savo tiesa...

Ne veltui voresta cia vis raso apie tuos metabolizmo nukrypimus. Gal pas moteri buvo toks disbalansas, kad membranos buvo uzdaros ir jas atverti reikejo. Tai kaip ir voresta minejo, vienam vegetarizmas gali tikti, o kita greitai i kapus nuvarys.
Papildyta:
QUOTE(Rigedora @ 2014 10 20, 17:00)
supratau...nes kazko pas mus ne i gera irgi viskas vyksta  g.gif

https://docs.google....ZmZkMGVjYmRhNTA
Paskaitykit nuo antro puslapio pabaigos (Galimos komplikacijos).
Atsakyti
Elisse=LumiLumi,2014 10 20, 18:07]
Ne veltui voresta cia vis raso apie tuos metabolizmo nukrypimus. Gal pas moteri buvo toks disbalansas, kad membranos buvo uzdaros ir jas atverti reikejo. Tai kaip ir voresta minejo, vienam vegetarizmas gali tikti, o kita greitai i kapus nuvarys.

[/quote]
Nu ir kaip paprastam žmogui sužinot koks nukrypimas? Man pvz, bandeles ir saldumynai suvare sveikatą. O kaip jai žinot, nes kaip ta moteriškė bananų dėžės nesuvalgytų, jai ir nuo vieno negera rolleyes.gif
Nu įdomiai, kiek skaičiau, autoimunininkams negalima pomidorų,bulvių, o ji valgo.
Atsakyti
Va va va. Ta ir noriu pasakyt. Gal vienam labai sveika ir tinka bundeles, sokoladas ir saldainiai, o kitam nuo to kapai biggrin.gif Va ir reik issiaiskint kuriam tinka. g.gif rolleyes.gif Arba kaip ta moteriske kuri zvyra valgo. Idomu, gyva ji dar? Jai labai tinka.
Papildyta:
Ji juk zvyra valgydama ar ne nuo vezio pasveiko. Niu blyn, kaip cia viska zinot.
Papildyta:
Nelabai suprantu as su tom membranom. Bet jauciu, kad man vegetarizmas ko gero netiktu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 20 spalio 2014 - 17:38
QUOTE(mėnulis @ 2014 10 20, 18:41)
Va va va. Ta ir noriu pasakyt. Gal vienam labai sveika ir tinka bundeles, sokoladas ir saldainiai, o kitam nuo to kapai biggrin.gif Va ir reik issiaiskint kuriam tinka.  g.gif  rolleyes.gif Arba kaip ta moteriske kuri zvyra valgo. Idomu, gyva ji dar? Jai labai tinka.
Papildyta:
Ji juk zvyra valgydama ar ne nuo vezio pasveiko. Niu blyn, kaip cia viska zinot.
Papildyta:
Nelabai suprantu as su tom membranom. Bet jauciu, kad man vegetarizmas ko gero netiktu.

Taip taip gal kazkam ir kalio cianidas labai sveika.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 10 20, 17:19)
Nu ir kaip paprastam žmogui sužinot koks nukrypimas? Man pvz, bandeles ir saldumynai suvare sveikatą. O kaip jai žinot, nes kaip ta moteriškė bananų dėžės nesuvalgytų, jai ir nuo vieno negera rolleyes.gif
Nu įdomiai, kiek skaičiau, autoimunininkams negalima pomidorų,bulvių, o ji valgo.

organizmo bukles nukrypimai

O jos sutrikimas autoimunines kilmes?
Papildyta:
QUOTE(mėnulis @ 2014 10 20, 17:41)

Turbut vezi badu numarino.
Atsakyti
Kodel kyla rugstis, anksciau niekada tokiu problemu nekildavo g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 10 20, 19:41)
Va va va. Ta ir noriu pasakyt. Gal vienam labai sveika ir tinka bundeles, sokoladas ir saldainiai, o kitam nuo to kapai biggrin.gif

Trukt už vadžių, vėl iš pradžių doh.gif
Atsakyti