Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

Lumi, gal angliu per mazai surenki? 4u.gif As ir ne nescia siandien kuiciuos per spinteles, nerandu, ko noriu. Nusprendziau iki parduotuves neit, kad neprisipirkt kokio sh.. biggrin.gif Valgiau du kartus ir manau, kad gan mazai, nes norejau tokia pusiau iskrovos diena pasidaryt smile.gif Vakar sio bei to paragavau darbe, nes buvo sventimu daug, tai siandien atrodo, kad kazkas man kelius ir kluba sulauze, skauda net paeit. Vo tau ir saldumynai sveika pagal gydytojus biggrin.gif Sesiu ant whole30 rimtai po tokio fokuso ax.gif Gerai bent, kad kava nebetraukia, zalios arbatos fane pasidariau biggrin.gif Kaip sakant nuo vienos priklausomybes ant kitos biggrin.gif

JustDi, laikykis 4u.gif Pamenu tave, labai dziaugeis paleo, kad tinka ir patinka, sveikatytes tau 4u.gif O bandei keist riebalus?Gal pvz. gyvuliniai riebalai, ar avokadas ir kokosas vienaip tau reaguoja, o tarkim makadamijos aliejus, kakavos sviestas kitaip butu? g.gif

Nepagyriau dar, kad jautiena labai grazi mamyte ir berniukas labai labai ( maciau foto musu albumely ) wub.gif

Lauksim dabar Ursulos ir cushy, veliau ir Lumi thumbup.gif thumbup.gif

Sveikatytes visoms 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 10 17, 15:02)
Ir skaiciuok kol kas. Gal ir kasa pasiseks pripratinti prie dugiau riebaliuko.
Tavo postas mane labai nuliudino, nes visada zinojau, kad esi sveikutele, grazutele tik su kasa nelabai gerai. Kai dabar surasei savo bedeles, net nusterau. O depresijos pozymius pati jauti kazkokius ar daktarai is kazkokiu pozymiu nustate? Ka parekomendavo del pastarosios? Angliavandeniu ne per mazai pas tave is darzoviu? Laikykis, mergyt ir sveik nuo tu visu negerumu greiciau. Mes priprate tave matyti sveika, grazia ir stipria dvasiskai bei fiziskai 4u.gif
Papildyta:

Aciu Nidulia uz grazius zodzius wub.gif Vieninteliai mano nusiskundimai buvo nuovargis ir plauku slinkimas, paskui jau viskas is to issirutuliojo. Del depresijos kol kas tik counceling, nes nenoriu antidepresantu gert, bus matyt kaip viskas bus po to. Angliu kaip tik pas mane daug 120, riebalu 15, baltymu 60. Taisysiu kazkaip ta reikala.

QUOTE(Rasa:) @ 2014 10 17, 16:11)
console.gif Kaip sakoma, gera pradžia - pusė darbo. Šiuo atveju tai gal jau ir 80% atlikta, likę 20% - gilintis, tobulėti, išlaikyti, kas pasiekta. Sėkmės  4u.gif

O taip, svarbiausia radau laiko apsikirpti, kai ant biuletenio sedziu smile.gif

QUOTE(LumiLumi @ 2014 10 17, 19:03)
O as pastoviai est noriu, po pusryciu vos sulaukiu pietu, ziauru... Man dar nebuvo tokiu cirku sad.gif

Priklauso dabar tau mamyt wub.gif
Atsakyti
Nemanau, kad per mazai, bet tie "cravings" nervuoja juodai.

Aha, ir as maciau jautiena su mazuoju. Labai abu grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2014 10 17, 21:53)
Angliu kaip tik pas mane daug 120, riebalu 15, baltymu 60. Taisysiu kazkaip ta reikala.

Aha, riebaliuko mazai, bet gi kasa. O gal prisitaikysi riebala ir kiek daugiau gausis jo suvalgyti. Liudna, kai tokia saunuole ima ir pasako, kad atsirado negerumai. Tu juk ir nezinodama paleo valgei teisingai. Dar skydliaukes tyrimo atsakymo neturi? Kazi, kaip sioji dirba, ar nebus aptingusi. Jei tyrimai parodys, kad per mazai gamina hormone ir daktare is karto puls rasyti tiroksina, nepasiduok taip paprastai. Mane pasodino ant vaistu ir amba o galima buvo gaivinti skydliauke, bet jau saukstai po pietu. Mano draugei israse tiroksina o kita gydytoja pasiule gaivinti. Ir atgaivino, neparagavo vaistu. Va kaip nuo daktaro priklauso kai kuriais atvejais. Bet tikekimes, kad viskas gerai su tavo skydliauke:)
O kaip tu susirenki tiek angliu? Tik is darzoviu?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 10 17, 23:18)
Mane pasodino ant vaistu ir amba o galima buvo gaivinti skydliauke, bet jau saukstai po pietu. Mano draugei israse tiroksina o kita gydytoja pasiule gaivinti. Ir atgaivino, neparagavo vaistu. Va kaip nuo daktaro priklauso kai kuriais atvejais.
Nidulia, o kaip gaivina aptingusią skydliaukę? g.gif

Kodėl žole šertų gyvulių produktai laimi prieš grūdais šertų gyvulių produktus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasa:): 17 spalio 2014 - 22:50
QUOTE(Rasa:) @ 2014 10 17, 23:22)

Drauge gere papilda I kuri ieina graikisko riesuto luobele. Ne kevalas, o ta luobele, kur pati riesuteli gaubia. Ji tokia karti labia ir pirstai nuo jos pajuoduoja, nes lyg ir jodo daug turi. Tai buvo pries eile metu, dabar jau daugiau yra naturaliu dalyku skydliaukes gaivinimui. Be to ir Rokas zino kaip tai daryti, jei aktualu, pas ji paklausk. As jo metodikos nezinau.
Esu negerusi apie savaite laiko tiroksino, tai ant ranku vyras nese I masina, veze I laboratorija ir staigiai tyrimus dareme. Akurat, laisvasis tiroksinas virsijo norma 20 kartu, as jau net eiti negalejau, tik gulejau ir zliumbiau. Vargiai ar maniske atgaivintum, kai dakratai jai leido uzsilenkti galutinai.
Atsakyti
Ačiū, Nidulia, 4u.gif - reiks pasidomėti.

O čia būsimoms mamytėms Vitaminas K2 ir kaukolės formavimasis. Jei auginate/auginsite vaiką – nepasidomėti tuo būtų itin neatsakinga.
"...Tačiau kai tik tos visuomenės savo mityboje pritaikė baltų miltų ir cukraus produktus, sekančios kartos ėmė pasižymėti siauresniais veidais, siauresnėmis dantų arkomis, sustumtais dantimis bei charakteristiškai atpažįstamu vidurinės veido dalies nepakankamu išsivystymu..."
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 10 18, 00:05)
Ne kevalas, o ta luobele, kur pati riesuteli gaubia. Ji tokia karti labia ir pirstai nuo jos pajuoduoja, nes lyg ir jodo daug turi.

Jodas prie autoimuninio skydliaukes susirgimo gali visai ja sugadint. Ne visada jis tinka nono.gif
Atsakyti
Labas rytas, nesimiega man siandien doh.gif

QUOTE(Nidulia @ 2014 10 17, 21:18)
Aha, riebaliuko mazai, bet gi kasa. O gal prisitaikysi riebala ir kiek daugiau gausis jo suvalgyti. Liudna, kai tokia saunuole ima ir pasako, kad atsirado negerumai. Tu juk ir nezinodama paleo valgei teisingai. Dar skydliaukes tyrimo atsakymo neturi? Kazi, kaip sioji dirba, ar nebus aptingusi. Jei tyrimai parodys, kad per mazai gamina hormone ir daktare is karto puls rasyti tiroksina, nepasiduok taip paprastai. Mane pasodino ant vaistu ir amba o galima buvo gaivinti skydliauke, bet jau saukstai po pietu. Mano draugei israse tiroksina o kita gydytoja pasiule gaivinti. Ir atgaivino, neparagavo vaistu. Va kaip nuo daktaro priklauso kai kuriais atvejais. Bet tikekimes, kad viskas gerai su tavo skydliauke:)
O kaip tu susirenki tiek angliu? Tik is darzoviu?

Cia tiek daug angliu vakar gavos, nes paskutinius 2 obuolius nuo savo obels suvalgiau blush2.gif Skanu buvo, bet neber daugiau. dar troskini viriau su saliero saknim, ropute, svogunu, kopustu ir jautiena, siaip maziau bus, bet pasiskaiciuoti reikia.
Tyrimu atsakymai bus po 3 savaiciu, dabar nieko nedaro tik namie tinginiauju-ilsiuosi. As vis viliuosi, kad cia papraciausias nuovargis, atsigausiu mirksiukas.gif

Atsakyti
JustDi, tau nuovargis laisvai dėl anemijos gali būti. Taip pat - atminties susilpnėjimas, dažnesnis pulsas. O anemija gal dėl gausių mėnesinių? Ne veltui moterys ja dažniau serga nei vyrai.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 10 17, 23:18)
Mano draugei israse tiroksina o kita gydytoja pasiule gaivinti. Ir atgaivino, neparagavo vaistu. Va kaip nuo daktaro priklauso kai kuriais atvejais.

Sutinku, kad daug gali priklausyti ir nuo gydytojo, todėl, jei yra galimybė - antra (trečia, ketvirta) nuomonė niekada nepamaišys. Bet labai daug priklausys ir nuo konkrečių tyrimo rezultatų.smile.gif Užsispyrėliški „gaivinimai“ (ar operacijos, vaistų atsisakymas) gali būti ir tiesus kelias į pakasynas. Tiek daug visokių skirtingų niuansų net ir sergant ta pačia liga...

Ursula Star, berods, vis tik buvo prispausta darytis tyrimą dėl gestacinio diabeto? Kaip rezultatai? smile.gif Nepasitvirtino, taip?

Mano HGB 141. Jė.smile.gif

QUOTE(LumiLumi @ 2014 10 17, 21:38)
Nieko sau cirkai, svajoju apie sausainius "Gaidelis", perteptus sviestu.

Šitos egzotikos tai gal nereikia.biggrin.gif Nesu ragavusi, tad nostalgiškų prisiminimų neturiu. Bet man „Gaideliai“ turi kažkokį keistą poskonį. Viau viau.
O kaip bendra savijauta?

papildyta:
QUOTE(Amarcord @ 2014 10 17, 17:56)
Galvoju, gal įsigyti man ją.

Jeigu esi labai sąžininga ir negaili pinigų - gal ir gali nusipirkti. Kitu atveju lengviau būtų susirasti pdf'ą originalo kalba - skaitymas ilgai vis tiek netruks, o pliusas dar ir dėl to, kad vertimas - galimai prastas. Knyga iš esmės lozungų rinkinys, tiktų paskaityti pirmai pradžiai (kas išvis per daiktas yra tokia mityba). Bet jei po visko kyla rimtesni klausimai - į juos atsakyta tikrai nebus. Man atrodo, net čia paskaičius kelias temas būtų daugiau naudos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zomša: 18 spalio 2014 - 08:58
Labas rytas smile.gif

QUOTE(LumiLumi @ 2014 10 17, 22:03)
O as pastoviai est noriu, po pusryciu vos sulaukiu pietu, ziauru... Man dar nebuvo tokiu cirku sad.gif

ch chi smile.gif man irgi tokiu dienu nepasotinamu uzeidavo. Dabar tai kazko skrandis streikuoja, matyt spaudzia jau gimda truputi. Nieko valgyt nesinori, jei daugiau suvalgau- pykina... Gelbeja borzomis ir renie

QUOTE(Egliukasz @ 2014 10 17, 22:50)

Nepagyriau dar, kad jautiena labai grazi mamyte ir berniukas labai labai ( maciau foto musu albumely )  wub.gif

Lauksim dabar Ursulos ir cushy, veliau ir Lumi thumbup.gif  thumbup.gif

as ir pamirsus buvau apie musu albuma. Tikrai grazi mamyte su suneliu wub.gif Berniukas nuostabus wub.gif
Reikia man su pilvu dar nusifotkint, neturiu ne vienos nuotraukos
Atsakyti