QUOTE(" voresta " @ 2014 10 10, 08:27)
Citata
Citata
Labas, labas.
Tik diena tokia niūra...
Labas, labas.
Tik diena tokia niūra...
Kur gi niura, koks oras nuostabus:)
Geros keliones, voresulka:)
QUOTE(limma @ 2014 10 10, 09:08)
limma, 10 Spa 2014 - 09:08, para�ė:
limma, 10 Spa 2014 - 09:08, para�ė:
Jus man pasakykit, ko man truksta, ir kodel mano organizmas taip reikalauja AVOKADO? nu ner to buve, as jo isvis nemegau, tik i salotas gabaliukais ir viskas...o dabar as ji valgau viena, apsiberiu druskyte pipiriuku ir skanu...ir , bet siandien ryte ziuriu kazkokie raudoni plemai ant veido atsirado
irgi nesuprantu nuo ko o vyrui suaktyvejo psioreze, ir veidas be igalva labai niesti. jis galvoja kad gal jam nuo morku, nes du vakarus valgem morku salotas
o is kur man tai nesuprantu....ar tik dabar pradeda organizmas valytis, ir lenda visas biesas?
Jus man pasakykit, ko man truksta, ir kodel mano organizmas taip reikalauja AVOKADO? nu ner to buve, as jo isvis nemegau, tik i salotas gabaliukais ir viskas...o dabar as ji valgau viena, apsiberiu druskyte pipiriuku ir skanu...ir , bet siandien ryte ziuriu kazkokie raudoni plemai ant veido atsirado

irgi nesuprantu nuo ko o vyrui suaktyvejo psioreze, ir veidas be igalva labai niesti. jis galvoja kad gal jam nuo morku, nes du vakarus valgem morku salotas

o is kur man tai nesuprantu....ar tik dabar pradeda organizmas valytis, ir lenda visas biesas?
Ir as protejau del avocado pora menesiu. Uzvakar buvau labia alkane, kol vire darzoves, prarijau avokada po to pavalgiau mesos su darzovemis. Kaip priciupo mane 33, tai ciut I tulika nunesiau uodega. Jau nebenoriu avokadu:) Gerai suveike riebalas ant tuscio skrandzio.
Visokios odos problemos pradzioje visada paumeja. Nemesk paleo su vyru, viskas ims taisytis. Man 3 menesiu prireike susitvarkyti su psoriaziniais dariniais ant kuno ir seboreja ant skalpo.
QUOTE(jaicy @ 2014 10 10, 10:56)
jaicy, 10 Spa 2014 - 10:56, para�ė:
jaicy, 10 Spa 2014 - 10:56, para�ė:
pas jus niura???
pas mus TAIP silta! TAIP gera!
vakar 10 tik is darbo isejau, bet iskart pastebejau kad silta kaip pavasari, tai ir pravaiksciojau oki puses 12. taip gerai miegojau!
snd vel sunki diena laukia..ir visas svtgalis... 
pas jus niura???
pas mus TAIP silta! TAIP gera!
vakar 10 tik is darbo isejau, bet iskart pastebejau kad silta kaip pavasari, tai ir pravaiksciojau oki puses 12. taip gerai miegojau!
snd vel sunki diena laukia..ir visas svtgalis...
o kodel laukia sunkus savaitgalis?
QUOTE(SaDa @ 2014 10 10, 14:23)
SaDa, 10 Spa 2014 - 14:23, para�ė:
SaDa, 10 Spa 2014 - 14:23, para�ė:
O va ir man kazkaip pagausejo skrepliavimasis, as jau galvojau kad blogai kazkas, o cia gal valosi. 
O va ir man kazkaip pagausejo skrepliavimasis, as jau galvojau kad blogai kazkas, o cia gal valosi.
Valaisi. Ir as krenksciojau.
QUOTE(jaicy @ 2014 10 10, 16:22)
jaicy, 10 Spa 2014 - 16:22, para�ė:
jaicy, 10 Spa 2014 - 16:22, para�ė:
siandien pietum gaminau kepeneliu-vistienos-ciobreliu keksiukus 
nu labia skanu! aciu Nidulei uz recepta, tik as be grietineles aisku dariausi.
vistienos krutinele sumaliau, o kepeneles sukapojau, svoguniuko dar idejau, kiausinio. buvo sultingi. dar liko keleta, kadangi MB tik viena atsargiai paragavao(nevalgo jis tu atlieku)
siandien pietum gaminau kepeneliu-vistienos-ciobreliu keksiukus

nu labia skanu! aciu Nidulei uz recepta, tik as be grietineles aisku dariausi.
vistienos krutinele sumaliau, o kepeneles sukapojau, svoguniuko dar idejau, kiausinio. buvo sultingi. dar liko keleta, kadangi MB tik viena atsargiai paragavao(nevalgo jis tu atlieku)
As irgi be grietineles darau kotletus.
QUOTE(Rasa:) @ 2014 10 10, 19:15)
Rasa:), 10 Spa 2014 - 19:15, para�ė:
Rasa:), 10 Spa 2014 - 19:15, para�ė:
Ačiū Ursula Star
Noriu pasitikslinti - ar dar kas nors (be Silverio, kuriam pavyko neįtikėtinai greit) nugalabijo be vaistų helicobacter pylori? Nu nenusibaigia ji pas mane, o antibiotikų tai
Tai kokia išeitis? 
Ačiū Ursula Star
Noriu pasitikslinti - ar dar kas nors (be Silverio, kuriam pavyko neįtikėtinai greit) nugalabijo be vaistų helicobacter pylori? Nu nenusibaigia ji pas mane, o antibiotikų tai
Tai kokia išeitis?
Tesk toliau paleo. Turi gamintis druskos rugstis skrandyje o su druskos rugstimi ta pylori nedraugauja. O kas tau nustate, kad dar ta zaraza tupi pas tave?
QUOTE(Mantilė @ 2014 10 10, 20:42)
Mantilė, 10 Spa 2014 - 20:42, paraÅ�Ä—:
Mantilė, 10 Spa 2014 - 20:42, paraÅ�Ä—:
gal kotletukus?
nors aš kepu silikoninėj keksiukų formoj juos, tai irgi galima vadinti "keksiukais" 
gal kotletukus?
nors aš kepu silikoninėj keksiukų formoj juos, tai irgi galima vadinti "keksiukais"
Kotletukai silikoninese keksiuku formelese, orkaiteje:)