Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(SaDa @ 2014 10 10, 14:10)

SaDa, 10 Spa 2014 - 14:10, para�ė:

SaDa, 10 Spa 2014 - 14:10, para�ė:

o gal reiktu ir naujaji paleo blogo adresa ikelti prie ivadines dalies kur nuorodos.

o gal reiktu ir naujaji paleo blogo adresa ikelti prie ivadines dalies kur nuorodos.

thumbup.gif

siandien pietum gaminau kepeneliu-vistienos-ciobreliu keksiukus smile.gif
nu labia skanu! aciu Nidulei uz recepta, tik as be grietineles aisku dariausi.
vistienos krutinele sumaliau, o kepeneles sukapojau, svoguniuko dar idejau, kiausinio. buvo sultingi. dar liko keleta, kadangi MB tik viena atsargiai paragavao(nevalgo jis tu atlieku)
Atsakyti
Ačiū Ursula Star 4u.gif
Noriu pasitikslinti - ar dar kas nors (be Silverio, kuriam pavyko neįtikėtinai greit) nugalabijo be vaistų helicobacter pylori? Nu nenusibaigia ji pas mane, o antibiotikų tai schmoll.gif
Tai kokia išeitis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 10 10, 16:22)

jaicy, 10 Spa 2014 - 16:22, para�ė:

siandien pietum gaminau kepeneliu-vistienos-ciobreliu  keksiukus smile.gif
vistienos krutinele sumaliau, o kepeneles sukapojau, svoguniuko dar idejau, kiausinio. buvo sultingi. dar liko keleta, kadangi MB tik viena atsargiai paragavao(nevalgo jis tu atlieku)

gal kotletukus?
nors aš kepu silikoninėj keksiukų formoj juos, tai irgi galima vadinti "keksiukais" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 10 10, 08:27)

Citata

Citata

Labas,  labas.
Tik diena tokia niūra...

Labas,  labas.
Tik diena tokia niūra...

Kur gi niura, koks oras nuostabus:)
Geros keliones, voresulka:)

QUOTE(limma @ 2014 10 10, 09:08)

limma, 10 Spa 2014 - 09:08, para�ė:

limma, 10 Spa 2014 - 09:08, para�ė:

Jus man pasakykit, ko man truksta, ir kodel mano organizmas taip reikalauja AVOKADO? nu ner to buve, as jo isvis nemegau, tik i salotas gabaliukais ir viskas...o dabar as ji valgau viena, apsiberiu druskyte pipiriuku ir skanu...ir , bet siandien ryte ziuriu kazkokie raudoni plemai ant veido atsirado g.gif irgi nesuprantu nuo ko o vyrui suaktyvejo psioreze, ir veidas be igalva labai niesti. jis galvoja kad gal jam nuo morku, nes du vakarus valgem morku salotas g.gif o is kur man tai nesuprantu....ar tik dabar pradeda organizmas valytis, ir lenda visas biesas?

Jus man pasakykit, ko man truksta, ir kodel mano organizmas taip reikalauja AVOKADO? nu ner to buve, as jo isvis nemegau, tik i salotas gabaliukais ir viskas...o dabar as ji valgau viena, apsiberiu druskyte pipiriuku ir skanu...ir , bet siandien ryte ziuriu kazkokie raudoni plemai ant veido atsirado g.gif irgi nesuprantu nuo ko o vyrui suaktyvejo psioreze, ir veidas be igalva labai niesti. jis galvoja kad gal jam nuo morku, nes du vakarus valgem morku salotas g.gif o is kur man tai nesuprantu....ar tik dabar pradeda organizmas valytis, ir lenda visas biesas?

Ir as protejau del avocado pora menesiu. Uzvakar buvau labia alkane, kol vire darzoves, prarijau avokada po to pavalgiau mesos su darzovemis. Kaip priciupo mane 33, tai ciut I tulika nunesiau uodega. Jau nebenoriu avokadu:) Gerai suveike riebalas ant tuscio skrandzio.
Visokios odos problemos pradzioje visada paumeja. Nemesk paleo su vyru, viskas ims taisytis. Man 3 menesiu prireike susitvarkyti su psoriaziniais dariniais ant kuno ir seboreja ant skalpo.

QUOTE(jaicy @ 2014 10 10, 10:56)

jaicy, 10 Spa 2014 - 10:56, para�ė:

jaicy, 10 Spa 2014 - 10:56, para�ė:

pas jus niura???

pas mus TAIP silta! TAIP gera!
vakar 10 tik is darbo isejau, bet iskart pastebejau kad silta kaip pavasari, tai ir pravaiksciojau oki puses 12. taip gerai miegojau!
snd vel sunki diena laukia..ir visas svtgalis... sad.gif

pas jus niura???

pas mus TAIP silta! TAIP gera!
vakar 10 tik is darbo isejau, bet iskart pastebejau kad silta kaip pavasari, tai ir pravaiksciojau oki puses 12. taip gerai miegojau!
snd vel sunki diena laukia..ir visas svtgalis... sad.gif

o kodel laukia sunkus savaitgalis?

QUOTE(SaDa @ 2014 10 10, 14:23)

SaDa, 10 Spa 2014 - 14:23, para�ė:

SaDa, 10 Spa 2014 - 14:23, para�ė:

O va ir man kazkaip pagausejo skrepliavimasis, as jau galvojau kad blogai kazkas, o cia gal valosi. g.gif

O va ir man kazkaip pagausejo skrepliavimasis, as jau galvojau kad blogai kazkas, o cia gal valosi. g.gif

Valaisi. Ir as krenksciojau.

QUOTE(jaicy @ 2014 10 10, 16:22)

thumbup.gif

thumbup.gif

As irgi be grietineles darau kotletus.

QUOTE(Rasa:) @ 2014 10 10, 19:15)

Rasa:), 10 Spa 2014 - 19:15, para�ė:

Rasa:), 10 Spa 2014 - 19:15, para�ė:

Ačiū Ursula Star  4u.gif
Noriu pasitikslinti - ar dar kas nors (be Silverio, kuriam pavyko neįtikėtinai greit) nugalabijo be vaistų helicobacter pylori? Nu nenusibaigia ji pas mane, o antibiotikų tai  schmoll.gif
Tai kokia išeitis?  g.gif

Ačiū Ursula Star  4u.gif
Noriu pasitikslinti - ar dar kas nors (be Silverio, kuriam pavyko neįtikėtinai greit) nugalabijo be vaistų helicobacter pylori? Nu nenusibaigia ji pas mane, o antibiotikų tai  schmoll.gif
Tai kokia išeitis?  g.gif

Tesk toliau paleo. Turi gamintis druskos rugstis skrandyje o su druskos rugstimi ta pylori nedraugauja. O kas tau nustate, kad dar ta zaraza tupi pas tave?

QUOTE(Mantilė @ 2014 10 10, 20:42)

Mantilė, 10 Spa 2014 - 20:42, paraÅ�Ä—:

Mantilė, 10 Spa 2014 - 20:42, paraÅ�Ä—:

gal kotletukus?
nors aš kepu silikoninėj keksiukų formoj juos, tai irgi galima vadinti "keksiukais" lotuliukas.gif

gal kotletukus?

Kotletukai silikoninese keksiuku formelese, orkaiteje:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 10 10, 21:01)

Nidulia, 10 Spa 2014 - 21:01, para�ė:

Nidulia, 10 Spa 2014 - 21:01, para�ė:

O kas tau nustate, kad dar ta zaraza tupi pas tave?

O kas tau nustate, kad dar ta zaraza tupi pas tave?
Kraujo tyrimai liepos ir rugsėjo mėn - teigiami verysad.gif
Atsakyti

Labas visoms 4u.gif Aciu uz nauja grazia tema 4u.gif thumbup.gif

Rasa, bandei gapsdiet.com? Manau galbut menesiui reiktu meniu pagrieztint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 10 10, 22:01)

Egliukasz, 10 Spa 2014 - 22:01, para�ė:

Egliukasz, 10 Spa 2014 - 22:01, para�ė:

Rasa, bandei gapsdiet.com? Manau galbut menesiui reiktu meniu pagrieztint 4u.gif

Ačiū 4u.gif Žiūrinėjau kažkada tą GAPS, net atsispausdinusi produktus esu, tad dabar pasitikrinau - kad nelabai bėra ką nuimti, na, tik šokoladą (vienu metu buvau įsijautusi, dabar jau apsiraminau, senokai bevalgiau) ir gal dar jogurtą (jį leidžia tik namų gamybos) - labai retai graikišką pirktinį pavartoju ax.gif
Tik nesuprantu, kaip su ta skrandžio rūgštim - niekur nerandu, kad jos reikia būtent daugiau, priešingai, rašo, kad skiria rūgštį mažinančius medikamentus.
Žinau žinau - rašo daaaug ką, bet, va, kaip atsirinkti g.gif
Atsakyti
Rasa, o skrandi skauda? Paskaityk apie kraujo testa (blood test) http://www.nlm.nih.g...icle/007501.htm
Deja, negaliu nukopinti pastraipos, nes rasau is telefono. Kraujo testas parodo tik antikunus pries sia bakterija, bet nebutinai rodo esama infekcija. Kadangi imunine sistema turi atminti, tai antikunai gali cirkuliuoti ir pasibaigus infekcijai.
As pasitikeciau tik biopsija, pati esu toki reikala turejus, tik baisiai nemalonu ir profilaktiskai nedaro biggrin.gif
Jei skrandyje blogumu nejauti, tai be reikalo su tuo antikunu pries h.pylori testu siulau neprisigasdint.
Atsakyti
QUOTE(Rasa:) @ 2014 10 10, 23:43)

Rasa:), 10 Spa 2014 - 23:43, para�ė:

Rasa:), 10 Spa 2014 - 23:43, para�ė:

Ačiū 4u.gif Žiūrinėjau kažkada tą GAPS, net atsispausdinusi produktus esu, tad dabar pasitikrinau - kad nelabai bėra ką nuimti, na, tik šokoladą (vienu metu buvau įsijautusi, dabar jau apsiraminau, senokai bevalgiau) ir gal dar jogurtą (jį leidžia tik namų gamybos) - labai retai graikišką pirktinį pavartoju ax.gif
Tik nesuprantu, kaip su ta skrandžio rūgštim - niekur nerandu, kad jos reikia būtent daugiau, priešingai, rašo, kad skiria rūgštį mažinančius medikamentus.
Žinau žinau - rašo daaaug ką, bet, va, kaip atsirinkti  g.gif

O GAPS tai yra kas toks?
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2014 10 11, 08:18)

SaDa, 11 Spa 2014 - 08:18, para�ė:

SaDa, 11 Spa 2014 - 08:18, para�ė:

O GAPS tai yra kas toks?

O GAPS tai yra kas toks?

Mityba zarnyno lopymui smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
mano tėvas serga prostatos vėžiu, tai beveik kasdien aš išūžiu tėvams ausis, kad pakoreguotų mitybą, kaskart susipykstam, nes jie negali priimt to, kad valgyt be duonos. Tai ką valgyt tada? Daviau ir knygą paskaityt, ai amerikietėms storulėms. Atseit, neprisipirksi visko, bet juk kaime gyvena, mėsos daržovių turi, ne kažką ir pirkt reikia. Bet kai tyrymai pablogėjo, jau, žiūriu, įsiklausė. Kaip dar galėčiau juos motyvuoti? Mano pavyzdžio jiems kol kas maža, nes jau kurį laiką prisilaikau paleo, rožinė po trupuţį nyksta.
Beje, paklausė daktaro apie mitybą, tai tas sako bobučių pasakos, nebent riebalų venk. Tai va ir bijau, kad klausys daktaro, ne manęs. Nors mama jau beveik mano pusėj.
Atsakyti
QUOTE(Rasa:) @ 2014 10 10, 21:43)

Rasa:), 10 Spa 2014 - 21:43, para�ė:

Rasa:), 10 Spa 2014 - 21:43, para�ė:

Rasa, gal galetum imesti produktu sarasa? nerandu as tame psl, gal nemoku ieskoti doh.gif
Atsakyti