Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(mėnulis @ 2014 10 15, 16:51)
ačiū smile.gif rašau dienoraštį apie kaimą: Čia

Super thumbup.gif
O šitas postas tai profiškai paleo reklamuoja: My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 10 15, 16:35)
Gal angliavandeniu labia mazai per diena susidaro? Nemeginai susivedineti I kokia lentele ir paziureti? Kai po pertekliaus pereini prie labia mazo kiekio angliu, tai labia pasijaucia pradzioje. Ir man buvo negerumu.

ne, neskaiciavau, reiks pradeti. Daug darzoviu valgau, tj turetu pakakti. O per kiek laiko praejo negerumas?
Atsakyti
Dabar man viskas aišku apie mėnulio kaimą su internetu ir be maisto. Vadinasi, nors iš pradžių ir nesusigaudžiau, jis yra kažkur netoli nuo mano šiek tiek didesnio kaimo. Tos pačios avys ir česnakai, kuriem skambyt ruošiausi ir tartis dėl ėrienos pirkimo, bet užlūžau kuriam laikui, nes mano šaldytuve, blie, pasirodo dar likutinio maisto buvo. Ir dar jie buvo svečiuose pas Šelmą ir jos šeimyną ir Šelma pas juos buvo. Tai vat, kiek čia jau atpažintų, ir vis per tą facebooką biggrin.gif
Dabar mėnuli sakyk - turit ėrienos ir vištų kiaušų ar man net neskambyt? Norisi kažkokios kitokios mėsos, o ir kiaušiniai baigiasi, noriu naminių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2014 10 15, 19:09)
Dabar man viskas aišku apie mėnulio kaimą su internetu ir be maisto. Vadinasi, nors iš pradžių ir nesusigaudžiau, jis yra kažkur netoli nuo mano šiek tiek didesnio kaimo. Tos pačios avys ir česnakai, kuriem skambyt ruošiausi ir tartis dėl ėrienos pirkimo, bet užlūžau kuriam laikui, nes mano šaldytuve, blie, pasirodo dar likutinio maisto buvo. Ir dar jie buvo svečiuose pas Šelmą ir jos šeimyną ir Šelma pas juos buvo. Tai vat, kiek čia jau atpažintų, ir vis per tą facebooką  biggrin.gif
Dabar mėnuli sakyk - turit ėrienos ir vištų kiaušų ar man net neskambyt? Norisi kažkokios kitokios mėsos, o ir kiaušiniai baigiasi, noriu naminių  biggrin.gif

Jo, iš Šelmos ir sužinojau. Taip buvau pas Šelmą ir ji pas mane buvo. Tik kaip valgėm pagal paleo į internetą neįdėjom biggrin.gif Ėrienos - jei reik, turėsim. Bet reikia iš anksto prieš kokią savaitę ar kelias dienas derinti. Ir imt ne po koją, o po bent jau pusę. Bet jis nėra didelis. Pusė avino apie 10 kg, o visas apie 20 kg. Dėl atsiėmimo taip pat. Bet reik su mano vyru, aš jo telefa prie kontaktų ir parašiau. Tai maloniai kviečiu kreptis į jį per "Avys ir česnakai" ūkio kontaktų puslapį. Nes pati šių dalykų netvarkau. Tik lavinu ten savo plunksnos gebėjimus skleisdama žinią. Nes man tai smagu. Kiaušinių aišku yra daug visokių. Žąsų (šiuo metu deda), vištų. Netrukus gali būti ančių. Būtinai paskambinkit, tik kaip jau minėjau mes čia įkalinti šioje bekelėje, tik su internetu, ir galima pasiimti tik iš Utenos arba atvažiuojant tiesiai į ūkį. Arba dar autobusu kartais galima atsiųst.
QUOTE(*Kamelija* @ 2014 10 15, 19:42)
labas,
o kas gali atsitikti? bet jeigu susitvarko žarnynas, tai nieko ir neturi atsitikti  g.gif voresta, o Jūs išbandote kartais savo žarnyną su torto gabalu? bigsmile.gif
o man sloga prasidėjo g.gif , iš pradžių gerklė, o dabar laša laša, kaip iš krano doh.gif , bet manau dar ir nuo vaikų užsikrėčiau  cool.gif g.gif
bet toks požymis, tai ne kiauro žarnyno, bet angliavandenių pertekliaus, ar ne? g.gif

kas dėl griežto paleo, tai aš, jei per metus man būtų susitvarkę tas, kas norėjau, kad susitvarkytų, tai tikrai sugriešyčiau ir su bulve, ir su grikiais  cool.gif o jei mėnulis neturi jokių problemų, tai kam save kankint    g.gif  aš tai laikausi paleo, ne dėl to, kad paleo žmonės kažkada taip valgė (o gal nevalgė  biggrin.gif ir  man dzin ką jie valgė  lotuliukas.gif ), o dėl  turimos info, kad tokie maisto produktai gali išspręsti mano sveikatos problemas .

Dėl geresnės savijautos g.gif Dėl grožio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 15 spalio 2014 - 18:47
labas,

QUOTE(" voresta " @ 2014 10 15, 16:15)
nu lai pasitikrina, juk reikia įsitikinti, gal čia tik neekologiški grūdai kenkia. Juk ir tu kada nors pamėginsi torto gabalą sušveisti, ir pasitikrinti- o gal jau žarnynas susitvarkė ir atlaikys? tongue.gif

o kas gali atsitikti? bet jeigu susitvarko žarnynas, tai nieko ir neturi atsitikti g.gif voresta, o Jūs išbandote kartais savo žarnyną su torto gabalu? bigsmile.gif

QUOTE(Nidulia @ 2014 10 15, 18:33)
Meginau as torto, nieko nepasidare, nei galva skaudejo, nei bere. Merginos skundesi galvos skausmais po sugriesijimo, tai ir as jau buvau pasiruosusi nemalonumams, bet nieko blogo nebuvo.

o man sloga prasidėjo g.gif , iš pradžių gerklė, o dabar laša laša, kaip iš krano doh.gif , bet manau dar ir nuo vaikų užsikrėčiau cool.gif g.gif
bet toks požymis, tai ne kiauro žarnyno, bet angliavandenių pertekliaus, ar ne? g.gif

kas dėl griežto paleo, tai aš, jei per metus man būtų susitvarkę tas, kas norėjau, kad susitvarkytų, tai tikrai sugriešyčiau ir su bulve, ir su grikiais cool.gif o jei mėnulis neturi jokių problemų, tai kam save kankint g.gif aš tai laikausi paleo, ne dėl to, kad paleo žmonės kažkada taip valgė (o gal nevalgė biggrin.gif ir man dzin ką jie valgė lotuliukas.gif ), o dėl turimos info, kad tokie maisto produktai gali išspręsti mano sveikatos problemas .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kamelija*: 15 spalio 2014 - 18:45
QUOTE(mėnulis @ 2014 10 15, 18:38)
Būtinai paskambinkit, tik kaip jau minėjau mes čia įkalinti šioje bekelėje, tik su internetu, ir galima pasiimti tik iš Utenos arba atvažiuojant tiesiai į ūkį. Arba dar autobusu kartais galima atsiųst.

Tai aš iš Utenos ir esu, susisieksiu būtinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2014 10 15, 19:42)
labas,
o kas gali atsitikti? bet jeigu susitvarko žarnynas, tai nieko ir neturi atsitikti  g.gif
praktiškai tai taip, nieko neturėtų būti, nebent jeigu yra celiakija, tada ir vieno gramo pakaktų , kad žarnynas vėl būtų sužalotas pusei metų.

voresta, o Jūs išbandote kartais savo žarnyną su torto gabalu? bigsmile.gif

ne, nebandau, nes neturiu jokio noro į save sukietintų riebalų ir 20-30 E mišinio į save susikimšt. Tikro, namuos daryto torto- suvalgyčiau gabaliuką. Nes mano vėžys nuo vieno gabaliuko miltų ir cukraus tikrai neprisikeltų. O va turėdama kokią žvynelinę ar IS, gerai pagalvočiau.
o man sloga prasidėjo g.gif , iš pradžių gerklė, o dabar laša laša, kaip iš krano doh.gif , bet manau dar ir nuo vaikų užsikrėčiau  cool.gif g.gif
kas dėl griežto paleo, tai aš, jei per metus man būtų susitvarkę tas, kas norėjau, kad susitvarkytų, tai tikrai sugriešyčiau ir su bulve, ir su grikiais  cool.gif o jei mėnulis neturi jokių problemų, tai kam save kankint    g.gif  aš tai laikausi paleo, ne dėl to, kad paleo žmonės kažkada taip valgė (o gal nevalgė  biggrin.gif ir  man dzin ką jie valgė  lotuliukas.gif ), o dėl  turimos info, kad tokie maisto produktai gali išspręsti mano sveikatos problemas .

nieko labai baisaus toj bulvėj ar grikių šaukšte nėr, jei tai netampa kasdieniu maistu. Tik pradžioj reikia susilaikyti, kol mikroflora susitvarko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 15 spalio 2014 - 18:58
QUOTE(" voresta " @ 2014 10 15, 19:58)
praktiškai tai taip, nieko neturėtų būti,  nebent jeigu yra celiakija, tada ir vieno gramo pakaktų , kad žarnynas vėl būtų sužalotas pusei metų.
ne, nebandau, nes neturiu jokio noro į save sukietintų riebalų ir 20-30 E mišinio į save susikimšt. Tikro, namuos daryto torto- suvalgyčiau gabaliuką. Nes mano vėžys nuo vieno gabaliuko miltų ir cukraus tikrai neprisikeltų. O va turėdama kokią žvynelinę ar IS, gerai pagalvočiau.

nieko labai baisaus toj bulvėj ar grikių šaukšte nėr, jei tai netampa kasdieniu maistu. Tik pradžioj reikia susilaikyti, kol mikroflora susitvarko.

o per kiek laiko mikroflora susitvarko?
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 10 15, 20:58)
praktiškai tai taip, nieko neturėtų būti,  nebent jeigu yra celiakija, tada ir vieno gramo pakaktų , kad žarnynas vėl būtų sužalotas pusei metų.

nieko labai baisaus toj bulvėj ar grikių šaukšte nėr, jei tai netampa kasdieniu maistu. Tik pradžioj reikia susilaikyti,  kol mikroflora susitvarko.

tai be abejo, aš tik su savo tortu griešyju cool.gif o koks ryšys tarp cukraus ir autoimuninių ligų?
Atsakyti
QUOTE(Rigedora @ 2014 10 15, 13:19)
Nusipirkau lazdynu riesutu aliejaus.. nu skanus jis man...
O kokį ir kur pirkai? Aš buvau nusipirkusi CAUVIN (biosala.lt intern. parduotuvėje) - labai skanus, bet dabar nebėra verysad.gif ...
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 10 15, 17:51)

Nu nieko sau kiek tu ten geriu turi bigsmile.gif Pavydziu erienos ir zasienos. O kodel aveliu mergaiciu negalima pjauti? Kur jas deti, jei daug gimsta?
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 10 15, 17:51)

paskaitinėjau, labai patiko... bigsmile.gif wub.gif šaunuoliai... thumbup.gif
Atsakyti