Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(k_azu @ 2014 10 11, 22:41)
Viskas tvarkoje. Svarbu pastebeti kada suniukas ruosiasi ir apskritai vesti kuo dazniau. Kas kiek laiko vedate i lauka? toki jauna suniuka reiketu bent kas 2 valandas.

Vedu kas dvi, būna ilgai, po valandą ir dar ilgiau. Dabar išvedžiau, lauke pasisiojo (antrą kartą bigsmile.gif ), grįžom namo o po 15 min vėl bala. Na žiopliukė dar.
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2014 10 11, 23:05)
Vedu kas dvi, būna ilgai, po valandą ir dar ilgiau. Dabar išvedžiau, lauke pasisiojo (antrą kartą bigsmile.gif ), grįžom namo o po 15 min vėl bala. Na žiopliukė dar.

o giriat kai padaro kažką lauke? šiaip reikia labai stebėt šuniuką ir tik pamatot, kad ruošiasi (dažniausiai uosto žemę ir sukasi vietoje), iškart už kupros ir į lauką mirksiukas.gif bet šiaip kantrybės reikia šiame reikale, aš vien dėl to mažiukų šuniukų nelabai mėgstu ax.gif
beje aš buvau atidavus neįstiklintą balkoną Kirai, tik pamatau, kad kažko nori - grūdau į balkoną smile.gif nes kol iš 10 aukšto nuleisčiau laukan, būtų viskas apvaryta biggrin.gif man ji greičiau išmoko daryti tik balkone, o paskui jau tik pasiprašydavo į balkoną, aš ją laukan vesdavau ax.gif ryte labai patogu... pabudus ją iš narvo nunešdavau į balkoną, o susiruošus išvesdavau laukan.

tiesa, į lauką šunis iki šiol vedu pati normaliai nenusiprausius ir į wc nenuėjus, mane dar vaikystej dedė buvo išmokęs, kad pradžioj gyvuniukais pasirūpini, o paskui jau savim smile.gif
Atsakyti
Giriu ir skaniukų duodu. Na aš irgi kol susiruošiu iš 8 aukšto doh.gif O dar ryte būnu su dukryte (1,10 mėn) tai negaliu viską metus bėgti, kol ją aprengiu doh.gif
Atsakyti
va biškį ne į temą parodysiu kaip Bartukas dvi vokietkas vedžiojo cool.gif thumbup.gif

user posted image

beje man viso pasivaikščiojimo metu galvoje skambėjo ruskių frazė "два дебила- это сила" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga321: 11 spalio 2014 - 22:19
Jeigu šuniukas ( 2 mėn) paliktas vienas nakčiai cypia, ar eiti jo raminti, pabarti?
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2014 10 11, 23:19)
Jeigu šuniukas ( 2 mėn) paliktas vienas nakčiai cypia, ar eiti jo raminti, pabarti?

tik nesugalvokit guosti! kaip mūsų mylima veisėja sakė, šuniukas turi suprasti - kvietei? na dabar tau bus pragaras, patenkintas? biggrin.gif

šuniukas turi suprasti, kad koncertais nieko nepasieks, teks susitaikyti. prisiminkit, kad šunys - ne žmonės, jie nemąsto apie gyvenimo tiesas, neįsižeidžia, nekerštauja, jie gyvena šia akimirka wink.gif
Atsakyti
Tai neiti ir nesirodyti? ar ateiti ir išbarti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Stiklo: 11 spalio 2014 - 22:28
aš siūlyčiau ateiti, išbarti ir dingti iki ryto 4u.gif
Papildyta:
bent man kai Kira cypdavo narve (nors tai pasitaikydavo labai retai) aš pabarškindavau į narvo grotas
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2014 10 11, 20:32)
aš siūlyčiau ateiti, išbarti ir dingti iki ryto  4u.gif
Papildyta:
bent man kai Kira cypdavo narve (nors tai pasitaikydavo labai retai) aš pabarškindavau į narvo grotas

Nezinau, as dar gal nebarskinciau g.gif kiek pamenu suniukas paimtas is prieglaudos? Velniai zino kokios psichikos gali buti, gal barskinimas tik baimiu ivarys. As tiesiog ignoruociau pradzioje. Daugumai sunu to uztenka.
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2014 10 12, 01:39)
Nezinau, as dar gal nebarskinciau g.gif kiek pamenu suniukas paimtas is prieglaudos? Velniai zino kokios psichikos gali buti, gal barskinimas tik baimiu ivarys. As tiesiog ignoruociau pradzioje. Daugumai sunu to uztenka.

tas tai taip, aš pati rašydama pagalvojau, kad gali tai ir netikti šiuo atveju g.gif Kira yra labai stiprios psichikos, ji 3mėn būdama naujametinius fejerverkus praignoravo cool.gif o jautresnės psichikos šuniukui tas barimasis stiprus gali baimių įvaryti
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2014 10 11, 23:05)
Na žiopliukė dar.

pripras smile.gif mano irgi nesipraso dar. tik ryte pamate, kad rengiuos tai garsiai prasesi, na ir vedziausi kartu pas mociute. o ten gavo ir desros, ir surio. kuriuos bande uzkasti. kaip vyras sako "protingas suo, ziemai ruosiasi" biggrin.gif ir pastebejau, kad jam barzdos nepatinka, vyro barzda znaibo ir diedukui iznybt bande kai ant keliu laike. kolkas ziopliukas tesupranta komandas "sedet" ir "fu". toliau aisku dirbam kiek galim. o miegot Bartui patinka merginu lovoj, kavalierius mat biggrin.gif diena guli savo guoli, o nakciai kraustos miegot pas vaikus...

QUOTE(inga321 @ 2014 10 11, 23:19)
beje man viso pasivaikščiojimo metu galvoje skambėjo ruskių frazė "два дебила- это сила"  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif

neisivaizduoju kaip ryt reiks iki vet nueit doh.gif nu nepatinka jam naujos vietos, inkst ima kai kazkur ne ten vaikstom doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audryta: 12 spalio 2014 - 11:47
QUOTE(Iš Stiklo @ 2014 10 11, 23:17)
Na aš irgi kol susiruošiu iš 8 aukšto doh.gif  O dar ryte būnu su dukryte (1,10 mėn) tai negaliu viską metus bėgti, kol ją aprengiu  doh.gif

Nu,jo,problema g.gif Aš iš 7 aukšto vesdama , be mažo vaiko , ploviau ir ploviau liftą biggrin.gif . Rimtai gal apie ingos321 pasiūlymą pagalvočiau-balkoną atiduočiau pradžioj.Kad išmoktų prašytis.Žiema ateina,o kol savo mažąją aprengsit,vėl šaukštai po piet.

Vis tik pagalvojau,kad nenorėčiau pupio daba iš naujo. Vėl išlepinčiau,nes kaip tu tokį kubezdaliuką bausi blush2.gif .O ir pasišnekėt su tais mazgiais žmoniškai negali biggrin.gif
Atsakyti