QUOTE(cile @ 2014 11 10, 11:46)
Mane tai
biesina kai
nedatiopos seimininkai kvailais savo augintinius laiko...
Man Sirius kvailas. Komandų moka,bet turi kvailo šuns bruožų
QUOTE(Nolda @ 2014 11 10, 12:09)
Mačiau, kad bailus, man tik nerūpėjo. Naktį bijo žolės kupsto, dieną kai kurių medžų. Kodėl aš dabar turiu ją dresuot ir jaustis blogai, jei to nedarau? Nu aš turiu tam vieną šunį, ir Katę kitiems daykams - jo, mes bandėm, pas skirtingus dresuotojus, bet su spaudimo nekeliančia Kate paprastai buvo pasakyta - smaugtukas, griežtas ir spaudimas, kitaip ji papraščiausiai nesikoncentruoja. Kam man tarkuot šunį - koks tikslas? Aš galiu jos ir nemaitint savaitę, ir ignoruot mėnesį - jo, mes tą darėm, tai veikia, bet kam tai būtina, man ir jai? Ir kas tas normaliai dresuota - kokį egzą ar bandymą man reik išsilaikyt, kad SM šaikai čia būtų normaliai dresuota?

NEs man užtenka ir to, kad ji ateina, sėdi, guli ir klauso, ar būtina prisimokyt dar 50 triukų, kad įrodyčiau jog šunį myliu? Nuo kada, jei šunys tisiog gyvena kaip šeimos nariai, tai yra blogai?

Ir myliu jas abi, daugiau mažiau - aš apskritai netikiu kad galima kažką vienodai mylėt

Nesitiki, kad tik spalvos VA - nu tai kieno problema. Visad galima atvžiuot ir patikrint turbūt, nu ko aš dabar čia kalta?

O išsvajota pakankamai, tik tada tiesiog svajojau apie šunį
Kažko primena nesena diskusija su drauge. Kam mokint šunį ir iš jo daryt klauną
QUOTE(lututė @ 2014 11 10, 12:40)
jezus,kaip žiauru...nemaitint,ignoruot

Gal valandą ignoruot ir galėčiau,ir tai ne todėl,kad reikia,o tik labai supykus...
Mano dabar abu gyvena nedamaitinti. Vienas todėl,kad storas,o kitas šeip į kompaniją

a