Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Is jos aviganio tik spalvos smile.gif Kaip ir is Katino buvo - bliamba is foto juk aviganio mixo, o aviganio proto ten absoliutus 0 biggrin.gif Nuo pirmu dienu ja parsivezus ji zmogaus venge, nelabai mego, niekad nenorejo prisiglaust, gal tik pusmecio budama pradejo lovon lipt, neprieidavo pasiglostyt - ir dabar neina, nu jai tiesiog neidomu. Tam sunims ir yra dokumentai - kad lukesciai pasiteisintu ir negautum nekontaktinio, zmogaus nemegstancio individualaus ir truputi psicho suns, nu va as to nepasisveriau pries jai atsirandant - nu taigi vistiek vokiecio mixas, vistiek bus kaip vokietis faina, judri, dresurai imli, nu va cia yra kiaulystes desnis - o vat ir nebus biggrin.gif Bet Katei nuo to, kad as ja, sakykim, maziau myliu visiskai vienodai, nes visi kiti Kate myli labiau uz Maza simtakart (nes dauguma Mazo tiesiog nemegsta biggrin.gif) ir ji numyluota ir mociuciu, ir seneliu, ir draugu ir vaikinu, kol Mazas i sona nustumtas. Kai pavargstu nuo Mazo energijos, einu pas Kate. Balansas ir tiek. Ji yra suo, fainas suo, pirmas suo, prikolnas suo, idomus. Bet ne toks apie kuri parasyciau knyga ar straipsni - nu nerasciau ka rasyt. Ne toks apie kuri tureciau ka papasakot per TV - nu kas is to, ji vienetine, ka as papasakociau niekam nebutu aktualu. Su Mazu kitaip, jis yra veisle, reta ir itin bjauri veisle ir zmonems idomu. Bet tai nereiskia kad ji nukista i antra plana - tiesiog neafisuojama. Namuose abi miega vienoj vietoj, vedziojamos tiek pat laiko, eda ta pati ir po tiek pat ir glostomos abi lygiai.

O su tuo veisliniu tai sori, bet ka turetu reikst 'issvajota veislini' biggrin.gif Tipo kad veislinis tai afigienesnis? Tai tiesiog visiskai skirtingi sunys, nu nuo A iki Z, ugis tik panasus. Ar kad veislinis tai labiau mylimas, nes veislinis biggrin.gif Ne dokumentelis juk mylimas. Nors jau buvo kazkas is forumo, kas mano veisejai rase kad Maza nusipirkus Kate parduosiu - nu tai gal ir atrodo, kad dokumentelio man reikejo, nezinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2014 11 09, 12:10)
Kodėl, nu Katė tiesiog nėr veislinė, dėl to jos daug kur neprakiši

Kaži kaip mūsų Pepė prasikiša pati, nereikia nė labai stengtis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 09 lapkričio 2014 - 21:29
Nu jo, statom į vieną liniją choleriką ir flegmatiką ir stebimės - a kodė ne tokie pat pasiekimai. Juolab kai ir užsiėmimai ženkliai skirtingi. Kaip tai turėtų veikt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2014 11 09, 21:28)
Nors jau buvo kazkas is forumo, kas mano veisejai rase kad Maza nusipirkus Kate parduosiu - nu tai gal ir atrodo, kad dokumentelio man reikejo, nezinau  biggrin.gif

Vo prasau, kaip gerai vertina tavo verslumo igudzius. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2014 11 09, 19:28)
O su tuo veisliniu tai sori, bet ka turetu reikst 'issvajota veislini'  biggrin.gif

Na, o argi nebuvo issvajota ji? Dar Shamanei bunant tu degei, kaip norejai trecio suns tik su dokumentais, nes su tuo tai jau tikrai galetum daryti viska, apie ka tu tuo metu svajojai. Nes su bedokumentem apsisovei su charakteriais ir su jom dirbti neimanoma buvo. Be to be dokumentu negalejai i jokias varzybas rasytis (vel nepamenu ka ruosesi veikti, kad reikejo butent darbinio suns). Bet su dokumentiniu suniu jau zinojai, ka bus labai darbinis, nes norejai kazko siekti, ko su bedokumenciais negalejai. Bent jau man tai skamba kaip issvajotas veislinis suo? g.gif
Atsakyti
Tai Katė irgi buvo išsvajota, aš apie šunį oo kiek svajojau biggrin.gif Jo, buvo tikslas ir lūkestis, su Kate buvo lūkestis - šuo, su Mažu - jau tiksliai koks šuo, bet tai nedaro vieno iš jų geresnio, blogesnio ar antraplanio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2014 11 09, 22:33)
Nu jo, statom į vieną liniją choleriką ir flegmatiką ir stebimės - a kodė ne tokie pat pasiekimai. Juolab kai ir užsiėmimai ženkliai skirtingi. Kaip tai turėtų veikt  biggrin.gif

Ko tu puoli iškart? *****, kartais pagalvoju, gal tau tiesiog dėmesio stoka arba nuolatinis PMS'as...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 10 lapkričio 2014 - 08:23
QUOTE(Nolda @ 2014 11 09, 22:28)
Is jos aviganio tik spalvos smile.gif Kaip ir is Katino buvo - bliamba is foto juk aviganio mixo, o aviganio proto ten absoliutus 0 biggrin.gif Nuo pirmu dienu ja parsivezus ji zmogaus venge, nelabai mego, niekad nenorejo prisiglaust, gal tik pusmecio budama pradejo lovon lipt, neprieidavo pasiglostyt - ir dabar neina, nu jai tiesiog neidomu. Tam sunims ir yra dokumentai - kad lukesciai pasiteisintu ir negautum nekontaktinio, zmogaus nemegstancio individualaus ir truputi psicho suns, nu va as to nepasisveriau pries jai atsirandant - nu taigi vistiek vokiecio mixas, vistiek bus kaip vokietis faina, judri, dresurai imli, nu va cia yra kiaulystes desnis - o vat ir nebus biggrin.gif

Nu blyn, kaip gali but tik spalvos...esu turejus 3 tokius egzempliorius - VA be doku-tikrai buvo paklusnios, imlios dresurai kalytes, kontaktines be galo...tai nejau taip ale pasiseke (tiesa, su gyvenimo trukme deja, labai priesingai sad.gif)
O tu imdama ja nematei, kad bailus suo? ir kaip socializacija...nu pievos kazkokios...suprantu kai Samane buvo suaugus, nezinia ka uzgyvenus, stipriai maisyta, tai sutinku kad galejo kvailesnis suo but...bet cia gi nuo mazos gavai...gal nebut buvus cempione arba terapine kale, bet kad normaliai dresuota...kiekvienas suodrsuojams, tik reik metodus ir motyvacija parinkt...gi nekoks afganu kurtas...nors ir tuos ismokina...ypac kai siais laikais tiek info visokios.

QUOTE(Nolda @ 2014 11 09, 22:28)
Bet Katei nuo to, kad as ja, sakykim, maziau myliu visiskai vienodai, nes visi kiti Kate myli labiau uz Maza simtakart (nes dauguma Mazo tiesiog nemegsta biggrin.gif) ir ji numyluota ir mociuciu, ir seneliu, ir draugu ir vaikinu
O su tuo veisliniu tai sori, bet ka turetu reikst 'issvajota veislini'  biggrin.gif Tipo kad veislinis tai afigienesnis? Tai tiesiog visiskai skirtingi sunys, nu nuo A iki Z, ugis tik panasus. Ar kad veislinis tai labiau mylimas, nes veislinis  biggrin.gif Ne dokumentelis juk mylimas.

Tai visgi pripazisti, ane...
Gerai, kad yra kas ja myli labiau uz tave ir visiem is principo gerai...nebutum tu kazkada cia tokiu jausmingu ir entuziastingu postu apie tas save kales rasinejus, nebut minties ir man cia "knistis", bet sorry, nesusiturejau...

QUOTE(Nolda @ 2014 11 09, 22:33)
Nu jo, statom į vieną liniją choleriką ir flegmatiką ir stebimės - a kodė ne tokie pat pasiekimai. Juolab kai ir užsiėmimai ženkliai skirtingi. Kaip tai turėtų veikt  biggrin.gif

Joa, statom..paklausk Agnes apie jos koleges pagyvenusia totalia misrune Dina...ka is to suns padare meile, abipuse motyvacija ir darbas...

QUOTE(Nolda @ 2014 11 10, 00:57)
Tai Katė irgi buvo išsvajota, aš apie šunį oo kiek svajojau  biggrin.gif Jo, buvo tikslas ir lūkestis, su Kate buvo lūkestis - šuo, su Mažu - jau tiksliai koks šuo, bet tai nedaro vieno iš jų geresnio, blogesnio ar antraplanio smile.gif

Joa, taip isvajota, kad pasiciupai ja per trumpa laika praradus Samane.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 11 08, 17:31)
Atvedu savo modista. Siandien kita kirpeja kirpo, po seanso vel buvo isgirtas, kad labai draugingas ir turi tarnybinio suns bruozu. Nezinau, kaip ten juos izvelge, bet isejom isdidus abu.

nu jau koks fainutis wub.gif wub.gif wub.gif tiesiog norisi nuglostyt visą rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš Stiklo @ 2014 11 09, 01:13)
Labas vakaras 4u.gif
Mažiukė mano  wub.gif

wub.gif ir šitą norisi paniurkyt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(inga321 @ 2014 11 09, 16:52)
pasirodysim ir mes  4u.gif iš serijos kai sesė užknisa juodai  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif be komentarų

P.S. mergaičios,man irgi nesitiki,kad Katė neimli. Nu sorry,bet kaip sako "be dokumentų"- tai tie dvarniukai būna dar gudresni už "dokumenčius", tik kiekvienam reikalingas savas priėjimas.
Tarp kitko,agility nugalėtojai dažniausiai būna dvarniai arba borderkoliai-čia vienoj laidoj taip sakė mirksiukas.gif o čia juk reik ir proto,ir paklusnumo ir dar visokių N savybių rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 10 lapkričio 2014 - 11:22
QUOTE(cile @ 2014 11 10, 12:11)
Joa, statom..paklausk Agnes apie jos koleges pagyvenusia totalia misrune Dina...ka is to suns padare meile, abipuse motyvacija ir darbas...

Baik tu, manęs čia klausti... Ką aš išmanau smile.gif O ir pasakoti yra niekinis reikalas. Bent jau Noldai. Žmogus girdi tik tai, ką nori girdėti. Interpretuoja taip, kaip patogiau pačiai. O galiausiai įsižeidžia, apsiverkia ir pabando padaryt iš savęs auką.

O kitiems, norintiems dar vieno beveisliuko istorijos, galiu papasakot. Na, yra šeima - mama, tėtis ir vienturtė dukra. Taip jau išėjo, kad slapčia nuo tėčio šiemos moterys ėmė ir nusipirko šuniuką. Beveisliuką konkretų. Mergaitė augo, kalytė gyveno lepinama, nelabai auklėjama ir vadovaudama visam šeimos paradui. Margaitė su šuniuku užsiėmė, nepamiršo. Kol vieną dieną atrado agility. Tada mergaitė jau buvo tapusi mergina, o kalytei buvo beveik 8 metai. Nebijau pripažint - buvo juokinga. Juolab, kad šuo konkrečiai išlepintas, išpopintas ir visaip kitaip neklusnus. Šiandien dienai dueto rezultatai yra puikūs! Man visiškai negėda pripažinti - geresni nei Pepės, su kuria šia veikla užsiimam nuo mažumės. Mergina su kalyte rado bendrą ryšį, su dideliu noru pasiekė puikius rezultatus agility srity, turi motyvacijos tobulėti. Visa tai duoda tiesiog noras veikti. Ne kalbėti, "argumentuotai" teisintis, o tiesiog ieškoti tikslo ir daryti.
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2014 11 10, 12:19)
Tarp kitko,agility nugalėtojai dažniausiai būna dvarniai arba borderkoliai-čia vienoj laidoj taip sakė  mirksiukas.gif o čia juk reik ir proto,ir paklusnumo ir dar visokių N savybių  rolleyes.gif

Oij, ne. Tikrai ne visada. Na, pasaulinėse ar europinėse - sutinku, dažniausiai. Bet tai nėra neginčijama taisyklė.
Bet tokiu atveju mano Graliui būtų tikrai nebuvę šanso smile.gif O mes prie prizininkų oficialiai stovėję ne kartą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 11 10, 12:26)
Oij, ne. Tikrai ne visada. Na, pasaulinėse ar europinėse - sutinku, dažniausiai. Bet tai nėra neginčijama taisyklė.
Bet tokiu atveju mano Graliui būtų tikrai nebuvę šanso smile.gif O mes prie prizininkų oficialiai stovėję ne kartą smile.gif

niu jo,apie jas ir kalbėjo biggrin.gif
Gralis gi didelis kai tankas,jam ant posūkių turi būt sunku biggrin.gif mirksiukas.gif

įtariu,kad jei nebūčiau tokia apsileidus,galėčiau ir ryžą pamokyt visokių gudrybių biggrin.gif mano akimis-imlus,nors kiek kapriznas šuo,bet man jis labiau tinka kaip meilus namų kompanionas ax.gif

per laiką biškį patobulėjom-baigėsi bambėjimai ant dukros, išmoko ramiai prisisegt, vakar net nusistebėjau,kad visiškai nereagavo į isterišką biglio lojimą-tik atsisuko pažiūrėt,bet kaip ėjom taip ir nuėjom pasivaikščiot. Tik po savaitgalio turbūt miegos dabar,nes kadangi stipriai dirbau namie (valiau langus ir t.t ir t.p) ,taigi visur reikėjo dalyvaut -baisiai smalsus,eina kartu ir skuduro paimt,ir žiūri,ką darau,tai nusitapseno po namus lygiai kaip ir aš... lotuliukas.gif
nu tik iš darbo pasitinka taip,kad atrodo metus nematė...ir ryte lygiai taip pat... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2014 11 10, 12:19)
Nu sorry,bet kaip sako "be dokumentų"- tai tie dvarniukai būna dar gudresni už "dokumenčius", tik kiekvienam reikalingas savas priėjimas.
Tarp kitko,agility nugalėtojai dažniausiai būna dvarniai arba borderkoliai-čia vienoj laidoj taip sakė  mirksiukas.gif o čia juk reik ir proto,ir paklusnumo ir dar visokių N savybių  rolleyes.gif

Na, ne visai taip...tie veisliniai be dokumentu toli grazu ne tas pats, kas tarkim sviezias 2 veisliu hibridas (man rodos sitie potencialiausiai vyke buna..na, zinoma jei ne kardinaliai priesingos veisles susikryzmina), yra daugiau maziau mixuoti suneliai, kur dar galima atsekt veisle ir visiski n-tosios kartos lenciuginukai - pastarieji buna ir gana isimintingi, bet buna ir visisku zemo intelekto "durneliu"...

QUOTE(Agnnyte @ 2014 11 10, 12:26)
O kitiems, norintiems dar vieno beveisliuko istorijos, galiu papasakot.

Nu geras, as detaliu tai is tolo nezinojau...
Tik va pamenu ta tikrai beveik juokinga situacija, kai ta nesportisku formu kalyte letokai begdavo ar net pasiplaudavo is trasos..na, ir paskui po kazkurio laiko tarpo issproginau veizolus kai pamaciau kaip Dina dirba...ir greitis atsirado (gana geras pagal jos kuno sudejima) ir bemaz 100% tikslumas...ji pastoviai prizininke, na nebent truputeli baudos gauna uz laika...bet apdeda ir selcius ir terjerus ir mumi taip pat... rolleyes.gif
Didziule pagarba tai mergaiciukei, bent jau uz Dinos treniravima wink.gif
Atsakyti