Atvedu savo modista. Siandien kita kirpeja kirpo, po seanso vel buvo isgirtas, kad labai draugingas ir turi tarnybinio suns bruozu. Nezinau, kaip ten juos izvelge, bet isejom isdidus abu.

Mes apsilankėm Kopos namuose

Labas vakaras
Mažiukė mano

,,Atėjau. Duok kažką''

Mažiukė mano

,,Atėjau. Duok kažką''

QUOTE(Nolda @ 2014 11 08, 19:49)
Saunu, tik ziuriu Kate kaip reikiant pas tave antram plane

QUOTE(Iš Stiklo @ 2014 11 09, 01:13)
Mažiukė mano

Labai miela panelyte

QUOTE(Borzika @ 2014 11 07, 20:09)
Džiugu matyti tokią teismo nutartį, bet tai - dar toli gražu ne pergalė, kaip bebūtų gaila.
Ši nutartis tikrai bus skundžiama. O kaip toliau viskas klostysis, dar labai didelis klausimas.
Pačiu geriausiu atveju sutaupyčiau 300 Lt per metus. Ir jei viskas baigsis mūsų naudai, tai negi savivaldybė(s) teiksis grąžinti jau sumokėtus pinigus? Kažkodėl tuo abejoju.
Ši nutartis tikrai bus skundžiama. O kaip toliau viskas klostysis, dar labai didelis klausimas.
Pačiu geriausiu atveju sutaupyčiau 300 Lt per metus. Ir jei viskas baigsis mūsų naudai, tai negi savivaldybė(s) teiksis grąžinti jau sumokėtus pinigus? Kažkodėl tuo abejoju.
na, ne permokos ne tas dalykas,kuris grąžinamas. Už neprimokėta litą išieškos žūt būt, o ką permokėjai,tai permokėjai

QUOTE(cile @ 2014 11 09, 10:14)
Kodėl, nu Katė tiesiog nėr veislinė, dėl to jos daug kur neprakiši - visokie renginiai, kur ala 'pristatyt veislę', aprašymai - juk daug kur įdomiausias kaip veislinis šuva, nu vat kas per veislė, tai kur išeina ten ir lendam. Katė kitokia - ji nemėgsta glostymų, dėl to ne į visus susitikimus galima pasiimti, pvz nuo glostančių vaikų ji traukiasi. Ji neimli dresūrai, jos neužveda maistas ir žaislai ir ji mielai iškeltų man pirštą parodyt su ties kiekviena komanda, moka sedėt ir gulėt - bet labiau kada pati to nori

Jetus , Nolda, kaip tau vietos lovoj lieka???
QUOTE(Iš Stiklo @ 2014 11 09, 00:13)
kokia grazuole

QUOTE(Nolda @ 2014 11 09, 11:10)
labai labai

savo bartuli pradejau vakarais ilgiau vedziot, nes kitaip[ terorizuoja dukras, kad zaistu su juo

čia gan seni ir geri laikai, panašiai prieš metus, tada be šildymo gyvenom tai šildydavomės šunimis 
va čia pvz lovoj 1 žmogus + 120kg šunų

čia bišk ma-iau

va čia pvz lovoj 1 žmogus + 120kg šunų

čia bišk ma-iau

Linamog - koks fainas toks lygutis visas
labai norėtųsi pačiupinėt po kirpimo

QUOTE(Nolda @ 2014 11 09, 12:10)
Ji neimli dresūrai, jos neužveda maistas ir žaislai ir ji mielai iškeltų man pirštą parodyt su ties kiekviena komanda, moka sedėt ir gulėt - bet labiau kada pati to nori
Jai ir mažiau dėmesio dabar reikia - ji suaugus ir rami
ji kitokia, ne tokia visuomeniška
Ji graži ir faina pati sau ir fainiausia sugulovė, bet nelabai kontaktinė, nelabai meili, turi savų problemų - kaip turi ir Mažas. Nereiškia, kad mažiau mylima. Jei jos paklaustum - kaip tik mažiau kankinama
Pokaldrinė ji pas mane ir ten laimingiausia

ji kitokia, ne tokia visuomeniška

Nu ir pasakei...bandau isivaizduoti nuo mazens uzsiauginta kalyte aviganiuke neimlia dresurai

Gal jai ir po kaldra gerai, nesiginciju, tau geriau matyt