Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

na man kartais geriau tie torčiukai, negu bonkės ir bomžai pakelėse besivoliojantys doh.gif torčiukai bent suyra per sav
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2014 10 11, 08:57)
negu bonkės ir bomžai pakelėse besivoliojantys

torčiukai bent suyra per sav

Blogai, bet mums nereik į tai lygiuotis wink.gif

Kaip suyra per savaitę, jei po žiemos tiek "tortų" matos? smile.gif
Atsakyti
žiemą jie užsikonservuoja dėl šalčio, bet kai šilta, labai greit nebelieka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2014 10 11, 09:04)
kai šilta, labai greit nebelieka  mirksiukas.gif

šitai pastebėjau... rolleyes.gif nes vaikščiojam panašiu maršrutu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 10 11, 00:21)
Man miegas šventas dalykas. Nesikėliau  schmoll.gif Net ir su liftu.

Nesikėliau ir nesikelčiau, jei būtų namie mažas šuniukas. Net nuosavame name biggrin.gif
Atsakyti
pasilakstem su bartu thumbup.gif as begu su kaimynes pekine, o jis nervuojasi ir is paskos laksto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2014 10 10, 20:11)
Kukulinskis  wub.gif

Grazu, nors man noretusi daugiau to rudeninio kolorito rolleyes.gif Su tokiu dideliu ir ryskiu modeliu galima butu nuostabiu kadru padaryt - su mazgiais toli grazu taip neiseina.

QUOTE(lututė @ 2014 10 11, 08:48)
Torčiukai pavasarį labai nekaip atrodo...

Joa, ypac tu dideliu sunu, seriamu mieziniu/kvietiniu krupu kosem doh.gif tada viskas velniop pasileidzia...dar geriau, jei ta reikala uztinki tiesiai ant tako...
Mano mergos tai mazais spyriukais daro, dargi butinai i koki kruma ar zoles kupsta subiniuka ikisa, o tu jau ten ieskok lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 10 11, 16:59)
Joa, ypac tu dideliu sunu, seriamu mieziniu/kvietiniu krupu kosem  doh.gif tada viskas velniop pasileidzia...dar geriau, jei ta reikala uztinki tiesiai ant tako...
Mano mergos tai mazais spyriukais daro, dargi butinai i koki kruma ar zoles kupsta subiniuka ikisa, o tu jau ten ieskok  lotuliukas.gif

Mums pakeliui i parka tenka praeiti tokia siaura namu gatvele. Ten kiekviena karta einant turbut tas pats suo buna "nukakintas". Nezinau kokio dydzio, bet plytos raudonumo kakas milziniskas. Turbut puse kilo sveriantis blynas lotuliukas.gif Maniskis nera labai drovus del reikalu atlikimo - jam vienodai ar mes vidury parko, ar gatveje, ar einam per pereja doh.gif Tiesa jis turi iproti begti kur toliau jei vidurius paleidzia. Jau pastebejau, kad kaskart kai isvedus jis pradeda beprotiskai tempti link aiksteles vos paleidus nuo pavadzio (o kartais ir nespejus nueiti iki ten) jis prasividuriuoja. Tai dabar kai tik pradeda tempti ir inksti keistaai iseje abu begame link aiksteles, nes ten man surinkti ta bala daug lengviau nei nuo asfalto gramdyti doh.gif
Atsakyti
O aš matyt kažką blogai darau unsure.gif Dvi dienos į lauką ir šunė tik 1 kartą lauke pasisiojo. Visus kitus namie.
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2014 10 11, 20:32)
O aš matyt kažką blogai darau unsure.gif  Dvi dienos į lauką ir šunė tik 1 kartą lauke pasisiojo. Visus kitus namie.

Oj reikes kantrybes 4u.gif
Dar gerai kad nelabai lija, tai ir ilgiau galima "pasedet" lauke biggrin.gif kai lis, tada jau sunkumai istyst net biggrin.gif mes irgi taip prasikamavom, bet aisku ismoksta, dar ir amzius mazokas g.gif

Grazus nauji padareliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2014 10 09, 20:07)
52. rim ir BELA (iš prieglaudos)

Oj kaip miela ir mus įtraukėt į sąrašą wub.gif Kol kas tik paskaitau, bet reikės būtinai naujų foto padaryti ir pasidemonstruoti smile.gif
Šiandien bandėm česnakus pasodint, tai aš pasodinu - Bela iškasa biggrin.gif teko uždaryt kambaryje kol daržo reikalus baigiau.
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2014 10 11, 18:32)
O aš matyt kažką blogai darau unsure.gif  Dvi dienos į lauką ir šunė tik 1 kartą lauke pasisiojo. Visus kitus namie.

Viskas tvarkoje. Svarbu pastebeti kada suniukas ruosiasi ir apskritai vesti kuo dazniau. Kas kiek laiko vedate i lauka? toki jauna suniuka reiketu bent kas 2 valandas.
Atsakyti