Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Nolda @ 2014 11 06, 21:05)
Mano Mažiukui geruoju nesibaigė tas padrebėjimas virtuvėj su krūvos privarymu - nusikankino vakar naktį, kas valandą bėgiodamas daryt. Šiandien gavo ukolų užpakalin, sveiksta  g.gif

Aš šunų nelabai šukuoju. Tik siurbiu daug  biggrin.gif Iš Mažo nieko neišsišukuoja, o Katę galima be galo krašto šukuot - pas ją nesibaigia plaukai.

Pavasari as irgi galvojau, kad maniske galima sukuot kiek nori, nes tu plauku buvo be galo be krasto, bet va si rudeni nusipirkau furminatoriu ir kalbu nera kaip pasikeite viskas. Pora kart po 15 min sukavau ir dab jau 2 sav nesukuoju, nu nei plaukelio is jos ner. Kailis zvilga toks lygus, net patrumpejes atrodo smile.gif
Atsakyti
Aš esu Katę ir pusvalandį šukavus, ir su vienokiom šukom, ir kitokiom, ir išmaudžius, nu pas ją kailis įdomus - ji šeriasi visus metus, bet jis toks trumpas trumpas, trumpesnis negu pas Mažą smile.gif
Atsakyti
sveikos gyvos senai matytos girdėtos ir visai nematytos.
buvau pametus takelį į temą, o ir laiko kompui neturėjau vasarą.
mes laikomės gerai. Zuika kaip traktorius. kad ir ant kokios dietos nesodintum vistiek stora smile.gif
per tą laiką kol nesimatėm, Zuika pasigavo užkrėstą erkę ir persirgo laimingai ir buvo sterilizuota, tad dabar visą laiką palaiminga laisvėsmile.gif
apie avariją berods žinojot... nepamenu kada paskutinį kar t lankiausi svečiuose smile.gif
bet kadangi vis dar randu mūsų padūkėlės nuotauką vinjetej, tai prisitatau ir pasipasakoju smile.gif

o kaip jūs laikotės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RyzaLape: 06 lapkričio 2014 - 22:18
QUOTE(RyzaLape @ 2014 11 06, 23:16)
sveikos  gyvos

Saule, kaip senai matyta!
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2014 11 05, 18:29)
rodomės ax.gif
Koks žavuolis Jūsų Tūzas wub.gif
Sveiki prisijungę smile.gif

QUOTE(RyzaLape @ 2014 11 06, 22:16)
sveikos  gyvos  senai matytos  girdėtos ir visai  nematytos.
Labas! Tikrai labai senai! Prašom dažniau smile.gif
Parodykit kokią naują Zuikos foto. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos :-)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 07 lapkričio 2014 - 19:04
QUOTE(Nolda @ 2014 11 06, 22:05)
Mano Mažiukui geruoju nesibaigė tas padrebėjimas virtuvėj su krūvos privarymu - nusikankino vakar naktį, kas valandą bėgiodamas daryt. Šiandien gavo ukolų užpakalin, sveiksta  g.gif

ojej unsure.gif kas dabar per ligos užpuolė... g.gif

manasis šian pusryčių nebais ėdė-mat kažkaip mažiau mėsos pakabinau...tai sudėjau atgal,čia pagal vienos devizą "ėsk arba dvėsk " biggrin.gif vakare įtariu viskas bus susiurbta biggrin.gif

audryta,pamažinkit foto - matau ciūcikus,bet labai jau nepatogiai-visas netelpa apžiūrėt mirksiukas.gif
Atsakyti
http://augintinis.lr...eimininkams.htm
Atsakyti
Kažkaip nelabai supratau g.gif straipsnio pradžioje sakoma apie Lietuvos savivaldybes,paskiau kalbama tik apie Vilnių... mastau.gif nu nesupratau,tikrai... tongue.gif
Atsakyti
atsiprasau uz foto dydi blink.gif blink.gif blink.gif per tel keliau tai rode mazyte, o db per pc paziurejau... fear.gif
Atsakyti
QUOTE(MartynaPapartyna @ 2014 11 07, 13:39)

kažkaip nesupratau ir aš šito straipsnio - ar tik Vilniuje, ar visur, ar tai įstatymas ar tik rekomendacija g.gif daug parašyta, bet konkretumo nulis

mano šunės jau nusišėre thumbup.gif oŠiršę pripratinau prie siurblio - pati ateina, atstato kuprą-siurbkite mane tongue.gif
Atsakyti
Džiugu matyti tokią teismo nutartį, bet tai - dar toli gražu ne pergalė, kaip bebūtų gaila.

Ši nutartis tikrai bus skundžiama. O kaip toliau viskas klostysis, dar labai didelis klausimas.

Pačiu geriausiu atveju sutaupyčiau 300 Lt per metus. Ir jei viskas baigsis mūsų naudai, tai negi savivaldybė(s) teiksis grąžinti jau sumokėtus pinigus? Kažkodėl tuo abejoju.
Atsakyti