QUOTE(Gorada @ 2014 11 06, 08:23)
Nepamenu ar pasakojau, bet koks kaimas pasijaučiau

merginos tą mano šunėką gražina ir viena staiga lausia ar bikini su mašinėle sutvarkyt? aš susijuokiau, o ji sumišo, tada bandė man taktiškai paaiškinti, kad kaip ir berniukam - šuniukam irgi kiaušiukai skutami
Tai sakiau gal ne....
Paaiškino, kad būna, kad šunys apsisysioja kailį, o tada smirdi, bet maniškis tikrai niekada tokios bėdos neturėjo. Nuskutus sakė būna, kad šunys nusidrasko, nes kai atauginėja - kasosi labai.
Tai va kokią naujieną sužinojau
Kažkaip kai visą šunį skuta tai vienaip, o kai mano auksiukas ilgo plauko...
Linamog, o kaip Badis? jį visą skuta? Ar nesikaso jis paskui?
Grazus tavo auksinis berniukas

pamenu kaip as kazkada auksiuko norejau pries 10metu... Tevai buvo prizadeje, bet taip ir negavau
man irgi pasakojo apie skutimus vaikinu

drauges ale spicas kai prima karta buvo tvarkomas tai irgi klause ar nori nuskusti. Drauge sutiko, nes suni reikedavo duse apiplauti kiekviena karta po pasivaiksciojimo. Bet vargsui ziauriai nieztejo po to tai nuo to karto praso, kad zirklutem patrumpintu kaili ten.
As saviski pati priziuriu tad nieko neskutu nei kerpu... Tenka tik kartais atsargiai viska issukuoti tai MB pastoviai juokiasi iki asaru kaip as Axeli uzverciu ant nugaros ir prispaudusi laikau viena ranka, o kita jo pasidydziavima sukuoju

vargsas vyrukas paklaikusiom akim ziuri I mane

bet pas mus ir nera problemu su apsislapinimu, nes papilvej nera labai ilgu plauku dar. As tik jo "kelnes" patrumpinu karta per menesi, nes kartais jei susuka vidurius tai reikalus beatliekant jei kokia sruoga ant zemes buna tai tenka valyti
labai jau daug profesionalus groomingas kainuoja
Papildyta:
QUOTE(Džinė @ 2014 11 05, 16:29)
I jau sitas grozis

man tokius pupsikus pamacius sukyla motiniski jausmai ir as dar vieno kukulio noriu! Nepabekit, nes as labai noresiu pamatyt kaip sitas berniukas auga. Labai smalsu i ka isaugs!