Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(lututė @ 2014 11 05, 11:07)
Įdomu,kokio dydžio bus tas Tūzas  bigsmile.gif  ir labai norisi pamatyt, gal nuotrauką įdėsit ?  rolleyes.gif

smagu įsilieti į jūsų gretas, ačiū 4u.gif

vakar su vaikais mažis tiek prisidūko, kad krito nelygioj kovoj su miegu ir tylu buvo iki pat 6.00 kol sukilom į darbus thumbup.gif

rodomės ax.gif

user posted image

user posted image

prieš šitą mažių, turėjom azijos aviganę, kurią teko prieš gerą mėnesį užmigdyti sad.gif jei nelemtas pieno liaukų piktybinis navikas, gal ir dabar ji tebegyventų. Nors buvo kurčia, bet viską "skaitė" iš lūpų ir gestų. Neklauskit kaip buvo sunku paskelbti tą nuosprendį. Nors aš jam kaupiausi virš mėnesio unsure.gif o sunkiausia buvo tai, kad ji iki paskutinės savo minutės, klausė mano komandų verysad.gif
aš buvau jos geriausia draugė ir pikčiausias budelis. Kriokiau po jos išėjimo tris dienas užtinus, leidau išsiverkti ir vaikam. Daviau žodį, kad daugiau jokio šuniuko netrėsiu kad nereiktų išgyventi tokio skausmo, bet nežinau kaip, praėjus mėnesiui, mes atsiradome prieglaudoje Nuaras. Nuvažiavome tik apsidairyti, o grįžom su kukuliu... smile.gif
žinoma, tai nereiškia, kad aš pamiršau savo Norytę; bet šitas mažasis bent prablaško mintis ir užpildo buvusią baisią tuštumą.
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2014 11 05, 19:29)
Nuvažiavome tik apsidairyti, o grįžom su kukuliu... smile.gif

Simpatulka wub.gif bet toks irgi meskutis turetu but, jei tokio didumo, o tik 6 savaiciu bigsmile.gif Kiek mazdaug jis dabar sveria?
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 11 05, 21:17)
Simpatulka  wub.gif bet toks irgi meskutis turetu but, jei tokio didumo, o tik 6 savaiciu  bigsmile.gif Kiek mazdaug jis dabar sveria?

vakar suėjo 7 savaitės. Prieglaudoj įtaria, kad tėtis gali būti senbernaras, bet man nesitiki. Nes mama yra maža. Tai kaip gali toks milžinas surujot su tokia maža kale, nežinau. O tokio didelio šuniuko ji turėtų tiesiog nesugebėt atsivest g.gif bet gal aš nesuprantu. Bet kad nei išvaizda, nei ūgiu ne įmamą, tai tikrai tongue.gif
Jis dabar sveria 2,5kg. Sumaitinau tik ką nuo kirminų pirmą kartą. Po 2sav. pakartosim, o po kelių dienų bus I skiepas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džinė: 05 lapkričio 2014 - 21:52
koks gražus mažylis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2014 11 05, 22:49)
Jis dabar sveria 2,5kg. Sumaitinau tik ką nuo kirminų pirmą kartą. Po 2sav. pakartosim, o po kelių dienų bus I skiepas smile.gif

Na, 2,5 kg nėr daug. O atrodo kaip didžiulis meškis smile.gif Optinė apgaulė smile.gif
Atsakyti
Mano auksas po kirpyklos: fotke

merginos atlėkė į namus, dvi su puse valandos gražino smile.gif o jau kailio minkštumas, o jau švelnumas, auksiniai plaukai tik blizga. Super, daba jau dvi savaitės praėjo, vis dar šampūną užuodžiu smile.gif

Nepamenu ar pasakojau, bet koks kaimas pasijaučiau biggrin.gif merginos tą mano šunėką gražina ir viena staiga lausia ar bikini su mašinėle sutvarkyt? aš susijuokiau, o ji sumišo, tada bandė man taktiškai paaiškinti, kad kaip ir berniukam - šuniukam irgi kiaušiukai skutami lotuliukas.gif
Tai sakiau gal ne....
Paaiškino, kad būna, kad šunys apsisysioja kailį, o tada smirdi, bet maniškis tikrai niekada tokios bėdos neturėjo. Nuskutus sakė būna, kad šunys nusidrasko, nes kai atauginėja - kasosi labai.
Tai va kokią naujieną sužinojau smile.gif
Kažkaip kai visą šunį skuta tai vienaip, o kai mano auksiukas ilgo plauko...
Linamog, o kaip Badis? jį visą skuta? Ar nesikaso jis paskui?
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2014 11 06, 10:23)
Mano auksas po kirpyklos: fotke

O jau strainas, uodega kaip veduokle. bigsmile.gif
Badi visa vienodai trumpai varo, nu gal kokius 2mm kailio palieka, bet jam niekas neniezti, labai liuks jauciasi po visko, toks soklus, hiperaktyvus. biggrin.gif Nes db tai lekuoja lauke istisai.
Atsakyti
nerandu normalios fotkės, kad parodyt "prieš", gal šitoj kiek matosi krūtinės peisai:
fotkė
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2014 11 06, 08:23)
Nepamenu ar pasakojau, bet koks kaimas pasijaučiau biggrin.gif merginos tą mano šunėką gražina ir viena staiga lausia ar bikini su mašinėle sutvarkyt? aš susijuokiau, o ji sumišo, tada bandė man taktiškai paaiškinti, kad kaip ir berniukam - šuniukam irgi kiaušiukai skutami  lotuliukas.gif
Tai sakiau gal ne....
Paaiškino, kad būna, kad šunys apsisysioja kailį, o tada smirdi, bet maniškis tikrai niekada tokios bėdos neturėjo. Nuskutus sakė būna, kad šunys nusidrasko, nes kai atauginėja - kasosi labai.
Tai va kokią naujieną sužinojau smile.gif
Kažkaip kai visą šunį skuta tai vienaip, o kai mano auksiukas ilgo plauko...

Grazus tavo auksinis berniukas wub.gif pamenu kaip as kazkada auksiuko norejau pries 10metu... Tevai buvo prizadeje, bet taip ir negavau rolleyes.gif
man irgi pasakojo apie skutimus vaikinu lotuliukas.gif drauges ale spicas kai prima karta buvo tvarkomas tai irgi klause ar nori nuskusti. Drauge sutiko, nes suni reikedavo duse apiplauti kiekviena karta po pasivaiksciojimo. Bet vargsui ziauriai nieztejo po to tai nuo to karto praso, kad zirklutem patrumpintu kaili ten.
As saviski pati priziuriu tad nieko neskutu nei kerpu... Tenka tik kartais atsargiai viska issukuoti tai MB pastoviai juokiasi iki asaru kaip as Axeli uzverciu ant nugaros ir prispaudusi laikau viena ranka, o kita jo pasidydziavima sukuoju lotuliukas.gif vargsas vyrukas paklaikusiom akim ziuri I mane blink.gif bet pas mus ir nera problemu su apsislapinimu, nes papilvej nera labai ilgu plauku dar. As tik jo "kelnes" patrumpinu karta per menesi, nes kartais jei susuka vidurius tai reikalus beatliekant jei kokia sruoga ant zemes buna tai tenka valyti doh.gif
labai jau daug profesionalus groomingas kainuoja g.gif
Papildyta:
QUOTE(Džinė @ 2014 11 05, 16:29)

I jau sitas grozis wub.gif man tokius pupsikus pamacius sukyla motiniski jausmai ir as dar vieno kukulio noriu! Nepabekit, nes as labai noresiu pamatyt kaip sitas berniukas auga. Labai smalsu i ka isaugs!
Atsakyti
Aš sakiau, jei turėčiaau ilgaplaukį šunį, nu va tokio tipo kaip auksiukai, tai nekirpčiau nie-ka-da biggrin.gif
Bet ilgiausią kailį kurį turėjau tai nebent howavartas buvo, ir tai, toks ten ir ilgas - pūkuotas ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
Labai gražus Gorados auksiukas. Ir prisižvengiau skaitydama apie kiaušių skutimą ir pasididžiavimo šukavimą lotuliukas.gif nu tikrai-pirmąkart girdžiu tokius monus tongue.gif
Ir žiaaaauriai džiaugiuosi,kad Pinkis trumpaplaukis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tarp kitko,tas strategas jau antrąkart mane "išduria" rolleyes.gif Halcių krapšto dabar mažai,visąlaik lyg sučiumpu tai darant ir išbaru,bet įsigudrino nežymiai nusismaukt juostelę nuo nosies-neatsisuka,kol be nieko. Ramiausiai sau vedžioju,šuo eina kaip niekur nieko,tik kažkaip mažiau reaguoja į prilaikymus. Ėgi frantas praktiškai ant siūlo bigsmile.gif ir sugeba apsimest... bigsmile.gif

P.S. ir jei nuo mano šuns plaukų sočiai,tai kiek nuo ilgakailio ? bigsmile.gif Ar mažiau šeriasi ? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 06 lapkričio 2014 - 11:48
QUOTE(lututė @ 2014 11 06, 09:47)
Labai gražus Gorados auksiukas. Ir prisižvengiau skaitydama apie kiaušių skutimą ir pasididžiavimo šukavimą  lotuliukas.gif  nu tikrai-pirmąkart girdžiu tokius monus  tongue.gif
Ir žiaaaauriai džiaugiuosi,kad Pinkis trumpaplaukis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

P.S. ir jei nuo mano šuns plaukų sočiai,tai kiek nuo ilgakailio ?  bigsmile.gif  Ar mažiau šeriasi ?  rolleyes.gif

Juokas juokais, bet kaip man baisu tuos bumbulus ir aplink juos sukuoti lotuliukas.gif ten to kailio nera daug tai baisu per oda bruzinti metalinem sukom...
Maniskis is tiesu ne taip ziauriai seriasi kaip tikejausi. Labiausiai nervina kai issiurbiu visus kilimus o jis nueina, atsiseda kur nors ir atsistojes vel palieka kuoksta plauku is uodegos ar kelniu doh.gif juos sukuok nesukavusi... Bet man patinka, kad ilga plauka lengva nuvalyti nuo bet kokio pavirsiaus. Kai turejau kate tai jos plaukai visur lipo...
Ai, dar mano mama man pradejo megzti pirstines is axelio kailio thumbup.gif MB miestietis uzsienietis pakraupes laukia, kada ji jas uzbaigs ir atsius man biggrin.gif mama sake, kad kailis is axelio apykakles ypac svelnus ir purus biggrin.gif
Atsakyti