Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Kukulinskis wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2014 10 10, 19:59)

TaGre, 10 Spa 2014 - 19:59, parašė:

TaGre, 10 Spa 2014 - 19:59, parašė:

PRITARIU  thumbup.gif visi mano šunys užaugo su laikraščiais ir tai jų nepagadino. Tiesiog kai likdavo vieni, palikdavau patiestus laikraščius.

PRITARIU  thumbup.gif visi mano šunys užaugo su laikraščiais ir tai jų nepagadino. Tiesiog kai likdavo vieni, palikdavau patiestus laikraščius.

Tai gerai,kad šuva protingas ir tik ant to laikraščio darė . Mano pusdurnis viską kas plėšoma,suplėšydavo biggrin.gif Be to,man toks dvigubas darbas atrodo.Iš pradžių giri,kad ant palutės daro,paskui,jau paugusiam protą knisi,kad ne lauke,o ant palutės varo biggrin.gif
Mes ilgesniam laikui palikdami, ar nakčiai, stipriai apribodavom erdvę.Visai mazgys anikaip neiškęsdavo per naktį.Kad kuo mažesnį plotą apdergtų.Mėgstu namie šliaužiot basa,o tie pyragėliai tarpupirščiuose netyčia įsistojus nei šis,nei tas ... doh.gif Kad ir į balutę.Irgi nieko smagaus schmoll.gif
Tada dar narvo neturėjom,buvau labai prieš.Laisvę šuneliams deklaravau blush2.gif Irgi pusdurnė.
Papildyta:
QUOTE(11alpina @ 2014 10 10, 20:11)

11alpina, 10 Spa 2014 - 20:11, parašė:

11alpina, 10 Spa 2014 - 20:11, parašė:

Kukulinskis  wub.gif

Kukulinskis  wub.gif

Ui,bajavas bernas wub.gif
Atsakyti
Oho, Kukulinskis biggrin.gif
Na ką, vaikštom ščyrai kas 2 valandas, nieko nedaro. Nesupranta ko iš jos noriu lotuliukas.gif o namie iškart bala doh.gif Eisim dar apie 23 val.
Papildyta:
O ką daryti, jei mažoji miega o pagal valandas reiktų į lauką?
audryta, tavo toks mažiukas irgi. Žadini?
Atsakyti
tiek rašiau ir dingo viskas blink.gif

žodžiu, patarčiau jei lauke nieko nedaro, tiesiog grįžus dar nenusirengti ir stebėti mažę, tik ji tups reikalų atlikt - už kurpos ir laukan. ir taip kaskart. man Bartas taip greit suprato kas prie ko smile.gif

o žadint miegančios tikrai nereikia, bet pabudusią iškart veskit laukan, taip pat pažaidus, paėdus, pagėrus ir šiaip profilaktiškai biggrin.gif

beje Kirai aš ribojau vandenį, nes jie dažnai geria tik dėl to, kad turi, nes smagu, o paskui balų nespėji šluostyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 10 10, 20:18)

adija5, 10 Spa 2014 - 20:18, parašė:

Tai gerai,kad šuva protingas ir tik ant to laikraščio darė . Mano pusdurnis viską kas plėšoma,suplėšydavo  biggrin.gif Be to,man toks dvigubas darbas atrodo.Iš pradžių giri,kad ant palutės daro,paskui,jau paugusiam protą knisi,kad ne lauke,o ant palutės varo  biggrin.gif

Tai gerai,kad šuva protingas ir tik ant to laikraščio darė . Mano pusdurnis viską kas plėšoma,suplėšydavo  biggrin.gif Be to,man toks dvigubas darbas atrodo.Iš pradžių giri,kad ant palutės daro,paskui,jau paugusiam protą knisi,kad ne lauke,o ant palutės varo  biggrin.gif

Nei aš gyriau, kad ant laikraščio (prieš 7 metus laikraštis dar nebuvo toks blogis biggrin.gif) padarė, nei peikiau, jei pro šalį pavarė. Ne porcelianinė esu, nenukrito rankos valant.

Dabar jau tiksliai nepamenu, iki kada Orda dienomis namie darė, bet pamenu gerai, kad ji rytais lygiai iki 7 mėn. darė. Apie 4-5 val. ryto eidavo sysiaus. Na, užmėtykit mane akmenais, bet aš tikrai neketinau aukot savo miego, kai žinojau, kad 6.30-7.00 vėl reiks eit laukan (gyvenam V-tame aukšte, be lifto). Man buvo paprasčiau padėt kažkokį paklotą prie balkono durų ir ramiai sau miegot.

QUOTE(adija5 @ 2014 10 10, 20:18)

Tada dar narvo neturėjom,buvau labai prieš.Laisvę šuneliams deklaravau  blush2.gif Irgi pusdurnė.

Tada dar narvo neturėjom,buvau labai prieš.Laisvę šuneliams deklaravau  blush2.gif Irgi pusdurnė.

Kuo čia dėtas "pusdurnumas"? Gyvenant 1 kambario bute, narvas nevisada gali įsipaišyt į tūrį/kvadratūrą.

Bėda, kad kiekvienas žiūri tik per savo prizmę...
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2014 10 10, 21:51)

Iš Stiklo, 10 Spa 2014 - 21:51, parašė:

Iš Stiklo, 10 Spa 2014 - 21:51, parašė:

musu ciuciukui 3men smile.gif kiek taviskiui? ne, nekeliu. vedu kai su maziuke i darzeli einam smile.gif
Atsakyti
2 mėn.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2014 10 10, 23:13)

Borzika, 10 Spa 2014 - 23:13, parašė:

Borzika, 10 Spa 2014 - 23:13, parašė:

Dabar jau tiksliai nepamenu, iki kada Orda dienomis namie darė, bet pamenu gerai, kad ji rytais lygiai iki 7 mėn. darė. Apie 4-5 val. ryto eidavo sysiaus. Na, užmėtykit mane akmenais, bet aš tikrai neketinau aukot savo miego, kai žinojau, kad 6.30-7.00 vėl reiks eit laukan (gyvenam V-tame aukšte, be lifto). Man buvo paprasčiau padėt kažkokį paklotą prie balkono durų ir ramiai sau miegot.

Aš kiek skaitau,tai man susidaro toks įspūdis,kad su panelėm šitie tualetiniai reikalai ilgiau užtrunka išmokint g.gif Man bent taip pasirodė.Na,nors dėl šito maniškis problemų nepridarė. Aniuolas mano,tiesiog ax.gif .
O akmenim galim pasimėtyt biggrin.gif Man miegas šventas dalykas. Nesikėliau schmoll.gif Net ir su liftu.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 10 11, 00:21)

adija5, 11 Spa 2014 - 00:21, parašė:

Aš kiek skaitau,tai man susidaro toks įspūdis,kad su panelėm šitie tualetiniai reikalai ilgiau užtrunka išmokint  g.gif Man bent taip pasirodė.

Aš kiek skaitau,tai man susidaro toks įspūdis,kad su panelėm šitie tualetiniai reikalai ilgiau užtrunka išmokint  g.gif Man bent taip pasirodė.

Ne esmė, ar panelė, ar bernaicis wink.gif Aš norėjau atreipt dėmesį į perdėtą kategoriškumą smile.gif O tokių ir pan. bėdų turi tikrai ne tik "mergaitės". Su kalaitėm gal net kiek paprasčiau iš tos pusės, kad jos nekelia kojos, kur papuolė ax.gif Nors tai gal jau paauglystei labiau aktualu ir šeimininkų nesupratingumui.

Gal ir OT, bet aš niekaip negaliu suprast, kaip galima leist savo šuniui namo kampą ar kaimyno auto padangą žymėt g.gif
QUOTE(adija5 @ 2014 10 11, 00:21)

Aniuolas mano,tiesiog  ax.gif .

Aniuolas mano,tiesiog  ax.gif .

Na, va - kita šnekta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2014 10 11, 00:28)

Borzika, 11 Spa 2014 - 00:28, parašė:

Borzika, 11 Spa 2014 - 00:28, parašė:

Gal ir OT, bet aš niekaip negaliu suprast, kaip galima leist savo šuniui namo kampą ar kaimyno auto padangą žymėt  g.gif

Gal ir OT, bet aš niekaip negaliu suprast, kaip galima leist savo šuniui namo kampą ar kaimyno auto padangą žymėt  g.gif

Nu,jei tas kaimynas pastoviai mašiną per dvi vietas užstato... ax.gif Pati gi netūpsiu biggrin.gif Man irgi nepatinka.Bet pas mumis name yr trys nedidukai šuneliai,kuriuos šeimininkai tik pro duris išleidžia,paskui kuris kaimynas pareidamas duris laiptinės atidaro ir įleidžia,tai anie kur nori,ten ir kelia tą koją.Ai,tegu tą mano mašiną žymi,jau nekreipiu dėmesio,svarbu,kad ant laiptų nekakotų .A buvo buvo .Daba jau išmokino iki pievelės nulėkt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 10 11, 00:51)

adija5, 11 Spa 2014 - 00:51, parašė:

Pati gi netūpsiu  biggrin.gif

Pati gi netūpsiu  biggrin.gif

hihihi.gif

QUOTE(adija5 @ 2014 10 11, 00:51)

Bet pas mumis name yr trys nedidukai šuneliai,kuriuos šeimininkai tik pro duris išleidžia,paskui kuris kaimynas pareidamas duris laiptinės atidaro ir įleidžia,tai anie kur nori,ten ir kelia tą koją.

svarbu,kad ant laiptų nekakotų .A buvo buvo .Daba jau išmokino iki pievelės nulėkt  ax.gif

Bet pas mumis name yr trys nedidukai šuneliai,kuriuos šeimininkai tik pro duris išleidžia,paskui kuris kaimynas pareidamas duris laiptinės atidaro ir įleidžia,tai anie kur nori,ten ir kelia tą koją.

svarbu,kad ant laiptų nekakotų .A buvo buvo .Daba jau išmokino iki pievelės nulėkt  ax.gif

Dėl tokių neatsakingų, nesupratingų ir "ant visko padėjusių" šeimininkų kenčia visų šunų šeimininkų reputacija huh.gif

Man būna siaubingai gėda, kai pavasarį, nutirpus sniegui, einu ilgesnio pasivaikščiojimo (tenka eiti miesto gatvėmis, pro namų kiemus, kol iki miško nupėdinam) ir matau išdidžiai pūpsančius "tortus" doh.gif mad.gif Tada vos ne žemėn sulyst noris, nes praeiviai, aišku, galvoja - va, dar viena "tortininkė" eina gun_bandana.gif Bet gi nesidėsiu sau ant nugaros lentelės, kad savo šunių "tortus" susirenku.
Atsakyti
mjo.Torčiukai pavasarį labai nekaip atrodo...gerai,kai aš sabakos kieme nevedžioju-bet va kartais pagalvoju,kad šalikelėj nenusirenku...bet negi 2km nešt dovanėlę...šiukšliadėžių tai nė su žiburiu nerasi... g.gif

O kukulinskis wub.gif oi,kaip man dičkiai patinka ... wub.gif
Atsakyti