Jei prakiursta žarna (skaičiau, kad tai dažnas šalutinis avastino poveikis).
Tai jau viskas? mirtis?
QUOTE(Leonilė @ 2014 10 12, 22:24)
Jei prakiursta žarna (skaičiau, kad tai dažnas šalutinis avastino poveikis).
Tai jau viskas? mirtis?
Tai jau viskas? mirtis?
Salin tas mintis neigiamas. Kiekviena skaitanti forume sia zinute po maldele uz Leonile ,kad jai palengvetu! Sako po maldu zmogui ir akyse prasvieseja;)
Leonile stiprybes tau ie istvermes,rytoj bus geriau, o poryt dar geriau, reik iskest vardant visko!
Leonile, laikykis. Nebeskaityk. Buvo kažkur straipsnis, kad dažnai paskaičius apie šalutinius jie stipresni būna, neskaičius gali ir neateiti. Dėl gėrimo, reikia gerti, dėl skysčių palaikymo bent. Skaudėt dar ir dėl vidurių užkietėjimo gali, o skysčių kai mažiau, tai ir sunkiau išsivalyt, ir viduriai kietėja.
drambiuke, echoskopijos nedarė, čiuopos būdu nusprendė, kad nereikia nuleisti skysčių Tikimės ryt bus daugiau tyrimų ir pagalbos, sveikatos
drambiuke, echoskopijos nedarė, čiuopos būdu nusprendė, kad nereikia nuleisti skysčių Tikimės ryt bus daugiau tyrimų ir pagalbos, sveikatos
labas vakaras. KAs pamenat mane, tai viskas siai dienai ok. kaklelis grazus, MRI grazu, svari. tfu tfu. kaip tau kastuve? labai linkiu visoms sveikatos, yoac remedy( kadangi bendraujam telefonu ir panasus kazkiek v) , kaip jus willow? dziugu pas ka sekme ir visoms to linkiu. tik linkekim nuosirdziai, kad neatsisuktu veliau pries mus pacias. 🙏🙏🙏🙏
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 10 12, 20:58)
Na jei jusu tetulei Tramadolis netiko, nereiskia, kad ir jums netiks, nes organizmai skirtingi, vaistu toleravimas skirtingas Daug kas ji geria prie onkologiniu ligu, bet apie haliucinacijas nuo jo pirma karta girdziu
Tramadolio Dažniausias šalutinis poveikis
Galvos svaigimas, pykinimas, vidurių užkietėjimas, galvos skausmas, mieguistumas, vėmimas, niežėjimas, nervingumas, nerimas, psichomotorinis susijaudinimas, drebulys, raumenų tonuso padidėjimas, euforija, emocijų labilumas, haliucinacijos, astenija, prakaitavimas, dispepsija, burnos džiūvimas, viduriavimas.
Viskas. Gavau Morfino. Labanakt.
QUOTE(Leonilė @ 2014 10 12, 23:57)
Tramadolio Dažniausias šalutinis poveikis
Galvos svaigimas, pykinimas, vidurių užkietėjimas, galvos skausmas, mieguistumas, vėmimas, niežėjimas, nervingumas, nerimas, psichomotorinis susijaudinimas, drebulys, raumenų tonuso padidėjimas, euforija, emocijų labilumas, haliucinacijos, astenija, prakaitavimas, dispepsija, burnos džiūvimas, viduriavimas.
As tai manau, kad cia salutiniai poveikiai surasyti copy paste principu nuo kitu vaistu Paskaicius paracetamolio aprasyma-baisinis nuodas
QUOTE(Angele @ 2014 10 12, 22:52)
Leonile, laikykis. Nebeskaityk. Buvo kažkur straipsnis, kad dažnai paskaičius apie šalutinius jie stipresni būna, neskaičius gali ir neateiti. Dėl gėrimo, reikia gerti, dėl skysčių palaikymo bent. Skaudėt dar ir dėl vidurių užkietėjimo gali, o skysčių kai mažiau, tai ir sunkiau išsivalyt, ir viduriai kietėja.
Taip paciupinejo ir taip pasake o palatos gyd tai isvis is akies nustate, ir dar per atstuma kad nera ten skyscio...
Na buvo ppenktadienis ir darbo pabaiga,tai taip ir apxiura vyko...
Siandien lauksim isamesniu tyrimu
Lronile kaip tu? Kaip naktis?
Sena pazistama as irgi del vaistu anotacijos pastebiu kad daugumos yra copy paste surasyti
Evute dziugu ,kad tau viskas klostosi gerai, ir tikiuosi taip tik ir tebus !
Idomu kaip sekasi Willow...
QUOTE(drambiuke @ 2014 10 13, 07:51)
Taip paciupinejo ir taip pasake o palatos gyd tai isvis is akies nustate, ir dar per atstuma kad nera ten skyscio...
Labas rytas,
skysčio kiekį ir jo buvimą nustato gydytojai ekoskopu, o ne vien paspaudę pilvą.
Būtinai prašykite, kad šiandien darytų ekoskopiją. Mano mamai taip pat iš pradžių sakė - skyčių nėra ir netgi liepė gerti vaistus nuo pilvo pūtimo. Bet po kelių dienų padarius ekoskopiją paaiškėjo kad ten ascitas.
Pamenu mano mamai kai nudrenavo tą skystį (drenuojant sekimas vyksta su ekoskopu) - tai taip gerai jautėsi. Tiesiog "kaifavo" nuo lengvumo visame kūne.
Gydytojai prieš nudrenuodami gąsdino įvairiomis komplikacijomis - bet bent mamo mamai viskas buvo tik geriau.
Leonile, pirmiausia matau, kad užėjo savigailos etapas. Šiandien mano žodžiai skambės nemaloniai, bet po savaitės-visai kitaip. Baikit gailėt savęs. REIKIA! Gerti privalu ir ne 300 ml per dieną. Leiskitės nuo skausmo , nuo pykinimo ir pirmyn. Dar tik pradėjot kovą, nė viena iš čia esančių nesutiks, kad dėl šalutinių poveikių galima būtų mesti chemiją. Iš kitos pusės, jeigu tu taip prastai jautiesi, pagalvok kaip tas brudas blogai nuo chemijos jaučiasi
QUOTE(korcula @ 2014 10 13, 08:49)
Labas rytas,
skysčio kiekį ir jo buvimą nustato gydytojai ekoskopu, o ne vien paspaudę pilvą.
Būtinai prašykite, kad šiandien darytų ekoskopiją. Mano mamai taip pat iš pradžių sakė - skyčių nėra ir netgi liepė gerti vaistus nuo pilvo pūtimo. Bet po kelių dienų padarius ekoskopiją paaiškėjo kad ten ascitas.
Pamenu mano mamai kai nudrenavo tą skystį (drenuojant sekimas vyksta su ekoskopu) - tai taip gerai jautėsi. Tiesiog "kaifavo" nuo lengvumo visame kūne.
Gydytojai prieš nudrenuodami gąsdino įvairiomis komplikacijomis - bet bent mamo mamai viskas buvo tik geriau.
Nieks neskuba nieko daryt.. Padarys echo sake,bet punktuot nelabai kas nori,aiskina kad tada reiks nuolat ta daryt.. Skausmai ale ne nuo to o nuo pazengusios ligos, ir sake kad ligonineje leis morfiju... Pasake nieko jau nebesitiketi ir ruostis blogiausiam... Vat ir tiek ziniu
QUOTE(drambiuke @ 2014 10 13, 10:35)
Nieks neskuba nieko daryt.. Padarys echo sake,bet punktuot nelabai kas nori,aiskina kad tada reiks nuolat ta daryt.. Skausmai ale ne nuo to o nuo pazengusios ligos, ir sake kad ligonineje leis morfiju... Pasake nieko jau nebesitiketi ir ruostis blogiausiam... Vat ir tiek ziniu
Kas čia Jums taip sakė - onkologai, ar šiaip chirurgai. Reikia eiti ištisai ir prašyti .
Taip, mamai punktavo keletą kartų tuos skysčius - bet tai tik palengvino žmogaus būklę. Būtinai dar kreipkitės į savo chemoterapeutę. Vilties ir stiprybės.
Nieko nebesitikėti? Prieštarauju. Tikėti būtina. Taip būklė sunkesnė šiuo metu. Bet ir pagalbą turi suteikti. Ir punktuoti, kad palengvinti žmogui. Senelis mano sirgo, senais laikais, į namus atvažiuodavo punktuot, vaikas buvau, bet tą puikiai pamenu.
O kaip crb? Pokytis yra nuo antibiotikų?
O kaip crb? Pokytis yra nuo antibiotikų?