Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 51

QUOTE(Leonilė @ 2014 10 10, 23:32)
Drambiuke, dziaugiuosi už jus, kad Jūsų mamą gydo geri medikai. Jau vien tai, kad artimui neskauda  patiems lengva, gera nuotaika, smagu.
Ir, kad pirmadienį po tyrimo būtumėte visi dar laimingesni.
O ką vartoti tada norint atstatyti chemoterapijos numažintus kraujo rodiklius? g.gif
Ištvermės Jums  4u.gif
Mano veidas žiauriai raudonas, pradzioje buvo tik nosis, dabar jau ir žandai, barzda. Labai skauda, "dega".Išgėriau tavegilio tablete, gal kiek padės verysad.gif

Raudonumas yra dexamethazono poveikis, praeis. Tavegilis nekenkia.
Rodikliams kelti SM diskusijos vyksta be galo be krasto. Atsirinksit. As po ilgo gydymo nusprendziau saves nekankint: ko noriu, ta ir valgau ir geriu. Po sios chemijosuzsimaniau coca colos doh.gif Nu noriu taip, kad negaliu pasakyti. Net seiles tiksta. puse buteliuko isgeriau. Chemoterapeutes klausiau, sako kibiro gi neisgersi, o esant zarnyno problemoms kazka ta cola daro doh.gif . O jeigu rimtai reikia valgyti mesa, sriubas nuo raudonos mesos, zuvies, term apdorotas darzoves,grikiai su jautiena...klausykit saves.
Receptu pilna cia forume ir buroku, morku, spanguoliu, medaus konjakas lygiom dalim ir po sauksteli per diena ir daugybe kitu. Ieskoti reikia. Bet palaukit, dar pazistami tuoj prades nesti visokius stebuklingus receptus.

Drambliuke, o kuriame jusu mama skyriuje?
Atsakyti

Drambliuke, o kuriame jusu mama skyriuje?
[/quote]
Mamyte guli vidaus ligu skyriuje. Kazi kiek laikys ten,gydymo juk labai kokio neskirs,tik kraujuka atstatys, ir pilvuka pastebes ar ten kas renkasi.Dar antibiotikus lasina.
Atsakyti
Siandien besisypsanti jegu jums.chemijom atlaikyt 4u.gif .maniskis ta pati vartoja.nu nieko neveikia ji jam jokiu pasaliniu g.gif .tai gal ir v... nekliuna.Radau sena gera recepta.daugeio isbandyta.dabar rudeni ir darzoves sultingos.200g burokeiu.200g morku.200g citrinos arba spanguoliu sulciu.200g medaus.200g konjako.Laikyti saldytuve gerti po 50g.
Atsakyti
Labas mergaites smile.gif ox ir senia cia besilankiau,smagu matyti Degancia is senojo burelio ,besidalinancia savo patirtimi,palaikymu ir gerais paratimais)wub.gif
..skaiciuoju is leto 12 savo metus po......pasidariau kruteles atstaymo operacija,tiesa zaizdele gijo labai ilgai,gydytojai nespejo pagal laika ,todel mire audiniai vienoje vietoje,kol sugijo praejo 4 menesiai ,bet dabar viskas tvarkoje,laukiu gruodzio menesio susitikimo su gydytoja,del kitos kruties koregavimo)...laikykites visos,sveikatos ,istvermes, stiprybes, siunciu visoms po vilties spinduleli 4u.gif

p.s...Sarune!.pasizgedau taves,parasyk man i skaipa,as ji isiunciau i tavo dukrytes faceboka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carvel: 11 spalio 2014 - 16:15
gal kuri is Jusu gere kordicepsa (kiniskas grybas), cia grybai kazkokie, skaiciau labai daug geru atsiliepimu tiek lietuviskuose saituose, tiek angliskuose.
Atsakyti
QUOTE(shipra @ 2014 10 11, 17:08)
gal kuri is Jusu gere kordicepsa (kiniskas grybas), cia grybai kazkokie, skaiciau labai daug geru atsiliepimu tiek lietuviskuose saituose, tiek angliskuose.

Gundziausi ir as pirkt,bet drauge irgi serganti onko liga paklsuse savo chemoterapeutes,tai ta sake kad lygiai kaip ir trans faktorius cia pinigu darymo mechanizmas... Ir kazkaip susilaikiau... Kaip kitos?
Leonile kaip sveikatele? Tikiuosi viskas normoj ir jokie baisus negalavimai nekamuoja.
Nera o kaip Jums su uzsieniu? Ar gavot kokiu pasiulymu del gydymo,?
Mano mamulyte siandien zvalesne,net zandukai parausvejo smile.gif padaziau jai lupytes smile.gif valge dian puikiai. Pucia pilvuka,silpna,bet vis tiek bukle geresne! Todel ir man sirdele dziaugias smile.gif
Atsakyti
kaip smagu, kad mamytei geriau ir smagu skaityt, kad pati geresnes nuotaikos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(drambiuke @ 2014 10 11, 17:59)
Gundziausi ir as pirkt,bet drauge irgi serganti  onko liga paklsuse savo chemoterapeutes,tai ta sake kad lygiai kaip ir trans faktorius cia pinigu darymo mechanizmas... Ir kazkaip susilaikiau... Kaip kitos?
Leonile kaip sveikatele? Tikiuosi viskas normoj ir jokie baisus negalavimai nekamuoja.
Mano mamulyte siandien zvalesne,net zandukai parausvejo smile.gif padaziau jai lupytes smile.gif valge dian puikiai. Pucia pilvuka,silpna,bet vis tiek bukle geresne! Todel ir man sirdele dziaugias smile.gif

o gal domejotes del to grybo? kokia kaina jo? nes LT tai nezinau kiek kainuoja, reikia jiems skambintis, bet ziuriu jei parsisiuntimui tai ner jis toks brangus :S
Atsakyti

Mano a.a. tėtė, kuriam buvo plaučių vėžys gėrė šį grybą, pati jam buvau nupirkusi, kaip "šiaudas" skęstančiajam buvo.
Dabar jau nebepirkčiau, sau irgi net neturiu tokių minčių jo pirkti. Ir labai brangiai kainuoja, pinigai veltui buvo išleisti. Pirkau ir chlorafilą spygliuočių jis irgi neva gydo vėžį, bet....
Stebuklų nėra.

Prisiminiau, kad man net gydytoja skirdama avastiną, pasakė, kad didelio stebuklo jis nepadarys ir, kad labai daug vilčių į jį nedėčiau verysad.gif o aš dedu ax.gif
Suprantu, kad nepasveiksiu bus tik remisija, bet aš noriu iiiiiiiiiiiiiiilgos remisijos rolleyes.gif

QUOTE(drambiuke @ 2014 10 11, 17:59)
Gundziausi ir as pirkt,bet drauge irgi serganti  onko liga paklsuse savo chemoterapeutes,tai ta sake kad lygiai kaip ir trans faktorius cia pinigu darymo mechanizmas... Ir kazkaip susilaikiau... Kaip kitos?

Džiugu dėl jūsų mamytės, tikrai nieko nėra geriau, kai matai, kuomet mamytei geriau wub.gif
O kada jums pas chemoterapeutę?

Man nelabai verysad.gif silpna, galva svaigsta verysad.gif truputi pavaikščiojau ir guliu. Nieko nesinori....
Atsakyti
Man klausimas iškilo, jeigu kraujas geras, visi rodikliai geri, ar būtina griežtai laikytis 3savaičių režimo? ar nieko tokio jei bus 3-5 dienas nukelta chemija?
g.gif
Atsakyti

Mano mama gerė. Po žodžių, kad viskas išgyveno virš 2 mėnesių. Galbūt tas įtakojo.
Aš tai manau verta pabandyti. O apie transfaktorius aš labai geros nuomonės, nes mano dukra, kuriai 6 operacijos darytos gerė. Iš pradžių skeptiškai žiūrėjau, o dabar nuomonę pakeičiau. Jos daktarė serganti v....mums parekomendavo. Jai krūties v buvo.
Atsakyti
[quote=Leonilė,2014 10 11, 19:40]
Man klausimas iškilo, jeigu kraujas geras, visi rodikliai geri, ar būtina griežtai laikytis 3savaičių režimo? ar nieko tokio jei bus 3-5 dienas nukelta chemija?
g.gif
[/qu
Net nezinau, mano mamai chemijos nei vienos nepavyko gaut laiku ... doh.gif Kai turejo lasint antra chemija, mire sesrs vyras verysad.gif Kai turejo lasint 3 chemija, mire tetukas... tai visos buvo savaite nukeltos. Nieko chemoterapeute nesake, ar cia gerai ar ne, siaip ji isvis nieko nesake lotuliukas.gif atejna mamayte, paskyria ir atia, o jei koks klausimas, tas pats kad sienai uzduot.. As visa info gavau cia, ir perskaicius daugeli forumo temu... verysad.gif
Nezinau kada dabar mums pas ta chemoterapeute, turejau skambint pirmadieni, jei butu echoskopija padare... Dabar paskambinsiu, pranesiu kad mamulis ligonineje, na ir paklausiu, ar galim kokio gydymo tiketis... Siaip jau esu uzsirasius konsultacijai pas kita , ne VUOI o Santariskiu klinikuose... Dar galvoju pabandyt Bloznelyte, sako kai jau neiks neapsiima tai kartais ji bando eksperimentini gydyma..
Leonile o tu ilsekis, taupyk jegeles. Linkiu , kad visi blogumai kuo greiciau praeituuu. Ir kaip rasiai po visu chemiju kuo ilgiausios remisijoooos!
Siandien dar drauge nuliudino... Jai buvo pries pusantru metu kruties vezys diagnozuotas, gavo 8 chemijas, spinduliu, dabar jau va gruodi butu metai kai herceptina leidosi, bet nutraukia ji, nes kiausydese aptiko kazkoki darini... Eina ji is proto dabar sad.gif Suzinojusi apie diagnoze, ji pakeite visa gyvenima, ir maitinosi beveik kaip zaliavalge, meditavo, ir dabar se tau vel asaru pakalne... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
[quote=drambiuke,2014 10 11, 21:22]
[quote=Leonilė,2014 10 11, 19:40]
g.gif
[/qu
Net nezinau, mano mamai chemijos nei vienos nepavyko gaut laiku ... doh.gif Kai turejo lasint antra chemija, mire sesrs vyras verysad.gif Kai turejo lasint 3 chemija, mire tetukas... tai visos buvo savaite nukeltos. Nieko chemoterapeute nesake, ar cia gerai ar ne, siaip ji isvis nieko nesake lotuliukas.gif atejna mamayte, paskyria ir atia, o jei koks klausimas, tas pats kad sienai uzduot.. As visa info gavau cia, ir perskaicius daugeli forumo temu... verysad.gif
Nezinau kada dabar mums pas ta chemoterapeute, turejau skambint pirmadieni, jei butu echoskopija padare... Dabar paskambinsiu, pranesiu kad mamulis ligonineje, na ir paklausiu, ar galim kokio gydymo tiketis... Siaip jau esu uzsirasius konsultacijai pas kita , ne VUOI o Santariskiu klinikuose... Dar galvoju pabandyt Bloznelyte, sako kai jau neiks neapsiima tai kartais ji bando eksperimentini gydyma..
Leonile o tu ilsekis, taupyk jegeles. Linkiu , kad visi blogumai kuo greiciau praeituuu. Ir kaip rasiai po visu chemiju kuo ilgiausios remisijoooos!
Siandien dar drauge nuliudino... Jai buvo pries pusantru metu kruties vezys diagnozuotas, gavo 8 chemijas, spinduliu, dabar jau va gruodi butu metai kai herceptina leidosi, bet nutraukia ji, nes kiausydese aptiko kazkoki darini... Eina ji is proto dabar sad.gif Suzinojusi apie diagnoze, ji pakeite visa gyvenima, ir maitinosi beveik kaip zaliavalge, meditavo, ir dabar se tau vel asaru pakalne... verysad.gif verysad.gif
[/quote]
verysad.gif O tavo mamai kokio organo v? Kad apie Bloznelytę kalbi? g.gif
Atsakyti