Ačiū visoms, atsakysiu tiek kiek atsimenu, esu silpnoka. Nuo ko kaulai retėja nežinau, neįsisavina calcį. Kalio irgi truksta. Apie citokinu terapija nieko nežinau, o ipilimumabas man per brangus.
Parašysiu vėliau
Karme, tai gydymas citokinais (interferonu alfa bei interleukinu-2), kurie aktyvina priešnavikinio imuninio atsako formavimąsi bei stimuliuoja priešnavikinio imuninio atsako komponentų funkcinį aktyvumą. DLV gaudavai su interferonu?
Laikykis, žinok tikrai bus geriau
Laikykis, žinok tikrai bus geriau
teciui po operacijos kyla temperatura... labai bijau
QUOTE(rek @ 2014 11 13, 19:02)
o ka labai auksta?siaip buna po operciju visokiu temperatura pakyla.nebijok
QUOTE(ida1 @ 2014 11 13, 18:07)
o ka labai auksta?siaip buna po operciju visokiu temperatura pakyla.nebijok
ne, 37 3
vakar operavo labai anksti ryte, tai kazkaip visai gerai atrode vakar kai vakare lankiau, geriau jautesi. dabar tai nejau, kai ta temperatura, baisu uznest kokia bacila. toks silpnutis balsiukas telefonu, neramu... ryt leksiu.
QUOTE(rek @ 2014 11 13, 19:39)
ne, 37 3
vakar operavo labai anksti ryte, tai kazkaip visai gerai atrode vakar kai vakare lankiau, geriau jautesi. dabar tai nejau, kai ta temperatura, baisu uznest kokia bacila. toks silpnutis balsiukas telefonu, neramu... ryt leksiu.
tikrai labai nedidele.galvociau kad normali organizmo reakcija i chirurgine intervencija o kad neramu tai visiems juk taip.Viskas bus gerai.
QUOTE(NERA @ 2014 11 13, 16:52)
NERA kaip JUS laikotes abidvi?
mane siandien pasieke zinios apie dar viena ligoni, si kart seses vyro seimoje.... ir iskart 4 st , metastazes kauluose, veiksmas ne LT tai sunku is vis suprasti kaip ten visks vyksta...
Na o mamyte laikosi visai gerai, tai tuo ir dziaugiuosi, net nesimato, kad buvo liga.... apart to kad vis dar labai precisizkai prisiziuri maista
Sveikatytes visoms ir visiems
labas rytas. aciu uz paguodziancias zinute jau geriau teciui, ir temperaturos ner, ir skauda maziau, jau kels vaiksciot siandien ir valgyti dave, koses.
nakti sake visas isprakaitavo labai. net marskinisu keite.
na svarbiausia jau geryn. belieka zulaukt rezultato tos ispjautos prostatos...
na bet save guodziu jei per biopsija tik vienoj pusej prostatos rado piktu lasteliu tai gal nebus isplites?... ir echoskopu nieko nemate, prostata tik labai nezymiai padidejus buvo...
nakti sake visas isprakaitavo labai. net marskinisu keite.
na svarbiausia jau geryn. belieka zulaukt rezultato tos ispjautos prostatos...
na bet save guodziu jei per biopsija tik vienoj pusej prostatos rado piktu lasteliu tai gal nebus isplites?... ir echoskopu nieko nemate, prostata tik labai nezymiai padidejus buvo...
QUOTE(Diliuke @ 2014 11 14, 09:54)
Sveikos, merginos,
Stebiu ir skaitau jus tyliai jau daugiau nei 2 metus.. Ar galėtumėte kuri nors man parašyti į AŽ apie DLV: nuo ko pradėti, ir kokia sumą pinigų nusimatyti, tam pasiryžus? Būčiau labai dėkinga jums, mergaitės.
Stebiu ir skaitau jus tyliai jau daugiau nei 2 metus.. Ar galėtumėte kuri nors man parašyti į AŽ apie DLV: nuo ko pradėti, ir kokia sumą pinigų nusimatyti, tam pasiryžus? Būčiau labai dėkinga jums, mergaitės.
http://www.supermama...?...6977&st=456
Ši informacija buvo pateikta šiais metais.
QUOTE(willow @ 2014 11 14, 10:34)
Ačiū Jums, willow. Kuičiaus kuičiaus po temas, bet neatkapsčiau. Kaip tik dar tame puslapyje pamačiau JR paminėjimą. Gydė ji, bet man nepatiko ir gal net galvoju, kad pas kitą būtų buvę viskas kitaip (geriau). Per daug ji bijo rizikuoti, neprisileidžia naujovių ir et.. Einu apie DLV paskaityti.
Sveikatos visoms ir jūsų artimiems ir mylimiems.
QUOTE(kastuvas @ 2014 11 13, 12:38)
Visiškai nepagalvojus pasisakiau.
Paskui dar sėdėjau prie googles ir klinikinių tyrimų rezultatus skaitinėjau visokius. Tai yra, yra, kad suveikia. Ypač daug radau apie nesmulkialastį plaučių vėžį.
Atsiprašau, jei ūpą numušiau kam nors. Tikrai nenorėjau.
Paskui dar sėdėjau prie googles ir klinikinių tyrimų rezultatus skaitinėjau visokius. Tai yra, yra, kad suveikia. Ypač daug radau apie nesmulkialastį plaučių vėžį.
Atsiprašau, jei ūpą numušiau kam nors. Tikrai nenorėjau.
Nieko, visiems pasitaiko pasakyti nepagalvojus, taigi zinoma, kad tyčia niekas nenori niekam numušti ūpo Nors gal aš ir per daug sureagavau, atsiprašau už savo reakciją, vis dėlto, kai sergi tokia liga, tai nori nenori sujautrėji...Gal kitom ir nieko, gal čia tik man taip. Matai, aš irgi, sukrapščiusi paskutinius pinigus, pradėjau tą DLV, o abejonių tai visokiausių kilo, ypač kai tokie pinigai, reikėjo pasverti visus už ir prieš. Nors ir įtikinau save, kad turi padėti šitas metodas, bet užtikrintumo matyt vistiek per mažai, tai gal dėl to ir norisi, kad kas nors pastiprintų tą tikėjimą, o ne atvirkčiai. O dar tuo labiau, kai pas mane neaiški situacija, esu stebima dėl dėmių plaučiuose. Dar neaišku, kas ten per dėmės, bet jos padidėjo stiprios chemijos ir biologinės terapijos fone. Tai dabar dar daugiau vilčių dedu i tą DLV. Taip ir norisi girdėti, koks tai geras dalykas Tikiu, kad ir kitiems to norisi..Bet kokiu atveju manau, kad mes visi turime vieni kitus palaikyti ir stiprinti tikėjimą, tada turbūt ir vaistai veiks geriau, ir sveiksime greičiau
Kaip tu pati laikaisi, kastuvėli?