QUOTE(Remedy @ 2014 11 12, 22:38)
Tik mąstau, turėjau kirkšniuose labai pažeistus limfmazgius kuriuos išnaikino tik švitinimas, tai kodėl dabar negalima tik švitint? Kam ta agresyvi chemija? Priminsiu, kad šitie židiniai buvo ir ankščiau, tik buvo pasislėpę.
P.S Dėl operacijos sakė kad sunku prieit prieit būtų, bet tada net nesvarstytų tokios galimybės turbūt.
Remedy, net neabejoju, kad daktarai, išnalizavę Jūsų atvejį, priims optimaliausią sprendimą. Galės-išoperuos, negalės-pašvitins. O chemijos nereikėtų bijoti, bus labiau užtikrinta. Juk vaistai pasiekia visas vietas, net ir tas, kurių nepasiektų operacija. Ir naikina visas, net pavienes ląsteles, ne tik akimi matomus židinius, veikia visur. Aš tai tikrai neatsisakyčiau chemoterapijos.
Papildyta:
QUOTE(kastuvas @ 2014 11 12, 00:34)
http://www.respublik...s_vezi/,print.1
DLV - Dendritinių ląstelių vakcinacija.
Idėja labai graži, bet negirdėjau dar kad kam būtų suveikę. Tikiuos, willow su Karme sunaikins šitą mano požiūrį
Kastuve, tave tai barti reikia dėl tokių žodžių.
Na gal tu ir negirdėjai, kad būtų suveikę, bet kam tu mums, tikinčioms, ūpą numušinėji? Aišku, tai tik tavo nuomonė, bet pati supranti, kad sergančiam kiekvienas "nekaltas"žodelis gali įgyti didelį svorį. Kažin, kaip pasijustum, jei kas pasakytų, kad tau taikomi vaistai iki šiol dar niekam nedavė rezultatų ir kad tavo sėkmės atvejis būtų pirmasisi istorijoje?
Na aš čia nepiktai, tiesiog toks mažytis pastebėjimas