Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 51

QUOTE(Leonilė @ 2014 11 12, 19:26)
Mano atsakymas irgi 8-tą dieną po operacijos atėjo.
Willow, minėjote, kad vartojate orfariną, lapelyje randu parašyta, kad jo negalima, esant vidaus organų vėžiui g.gif
Kažin kodėl? mastau.gif ar į tai neverta kreipti dėmesio? kažin kokia onkologų nuomonė apie orfariną?

Man atrodo dėl vidinių kraujavimų galimybės, bet aš galiu ir klysti. VUOI chemikai - prieš orfariną, tik fraxiparinas. Kardiologai žiūri racionaliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 12 lapkričio 2014 - 21:45
Remedy, gal del gauto spindulių kiekio jau netelpa į normas, lieka nedaug grėjų
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 11 12, 22:58)
Remedy, gal del gauto spindulių kiekio jau netelpa į normas, lieka nedaug grėjų

Kazkaip vienodai siandien mastom su Willow, plius dar Romedy jums brachiterapija buvo kiek atsimenu .
Mamai irgi buvo pazeisti lim. prieaortiniai lyg jei nepajnioju pavadinimo, tsi sake chirurgas kad sunkiai juos islukstent, todel ir dare pjuvi per visa pilva,bet be jokiu dvejoniu salint sake ... Aisku , kiekvieno atveju viskas labai individualu, nesulyginama, cia tik mazas epizodas is mano patirties smile.gif
Atsakyti
As jau po chemijos, suvargau, bet baisu nebuvo. Vis dar tikslinuosi savo bukle, suzinojau kad labai isreteje kaulai, koja, dubens sritis, todel ir vaikstau jau su ramentais.O naujos metastazes odoj ir plauciuos. Cesas irgi uz DLV tesima. Taip ir darysiu, blogiau nebus. Dabar jauciuosi neblogai, nepykina ir skausmu nauju nejauciu.
Sekmes visoms, Remedy linkiu pasirinkti geriausia sprendima
Atsakyti
QUOTE(Karme @ 2014 11 12, 22:14)
As jau po chemijos, suvargau, bet baisu nebuvo. Vis dar tikslinuosi savo bukle, suzinojau kad labai isreteje kaulai, koja, dubens sritis, todel ir vaikstau jau su ramentais.O naujos metastazes odoj ir  plauciuos. Cesas irgi uz  DLV tesima. Taip ir darysiu, blogiau nebus. Dabar jauciuosi neblogai, nepykina ir skausmu nauju nejauciu.
Sekmes visoms, Remedy linkiu pasirinkti geriausia sprendima

Kaip tik pagalvojau apie Jus. Man skausmai ir visas blogumas tik 2 dienos vakare pasireiškė.
Sekančią dieną po chemijos tik veidas raudonas buvo, nuo dexametazono, tai gėriau Tavegil.

Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2014 11 12, 22:38)
Tik mąstau, turėjau kirkšniuose labai pažeistus limfmazgius kuriuos išnaikino tik švitinimas, tai kodėl dabar negalima tik švitint? Kam ta agresyvi chemija? Priminsiu, kad šitie židiniai buvo ir ankščiau, tik buvo pasislėpę.
P.S Dėl operacijos sakė kad sunku prieit prieit būtų, bet tada net nesvarstytų tokios galimybės turbūt.

Remedy, net neabejoju, kad daktarai, išnalizavę Jūsų atvejį, priims optimaliausią sprendimą. Galės-išoperuos, negalės-pašvitins. O chemijos nereikėtų bijoti, bus labiau užtikrinta. Juk vaistai pasiekia visas vietas, net ir tas, kurių nepasiektų operacija. Ir naikina visas, net pavienes ląsteles, ne tik akimi matomus židinius, veikia visur. Aš tai tikrai neatsisakyčiau chemoterapijos.

Papildyta:
QUOTE(kastuvas @ 2014 11 12, 00:34)
http://www.respublik...s_vezi/,print.1

DLV - Dendritinių ląstelių vakcinacija.

Idėja labai graži, bet negirdėjau dar kad kam būtų suveikę. Tikiuos, willow su Karme sunaikins šitą mano požiūrį smile.gif

Kastuve, tave tai barti reikia dėl tokių žodžių. schmoll.gif Na gal tu ir negirdėjai, kad būtų suveikę, bet kam tu mums, tikinčioms, ūpą numušinėji? Aišku, tai tik tavo nuomonė, bet pati supranti, kad sergančiam kiekvienas "nekaltas"žodelis gali įgyti didelį svorį. Kažin, kaip pasijustum, jei kas pasakytų, kad tau taikomi vaistai iki šiol dar niekam nedavė rezultatų ir kad tavo sėkmės atvejis būtų pirmasisi istorijoje? blush2.gif Na aš čia nepiktai, tiesiog toks mažytis pastebėjimas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dvyne9: 12 lapkričio 2014 - 22:44
Šiaip DLV puikiai suveikė Vytei Vytulei ir jos gerai ligos kolegei bičiulei, mano pažįstamai. Šie du pvz man buvo rodiklis, nes abi turėjo 4st, dabar viena sustabdžiusi ligą, kita - sėkmingai stabdo. Tad tikrai to ūpo nenumuš.

Karme, stiprybės. Parašykit kaip ta chemija veiks detaliau,
Atsakyti
QUOTE(dvyne9 @ 2014 11 12, 21:56)
Remedy, net neabejoju, kad daktarai, išnalizavę Jūsų atvejį, priims optimaliausią sprendimą. Galės-išoperuos, negalės-pašvitins. O chemijos nereikėtų bijoti, bus labiau užtikrinta. Juk vaistai pasiekia visas vietas, net ir tas, kurių nepasiektų operacija. Ir naikina visas, net pavienes ląsteles, ne tik akimi matomus židinius, veikia visur. Aš tai tikrai neatsisakyčiau chemoterapijos.
Papildyta:

Dvyne9, bet Cisplatiną gavau, o ląstelės bujojo toliau paraaortiniuose limfmazgiuose, Todėl esu šventai įsitikinus, kad tik švitinimas padarė savo darbą. Ryt skambinsiu į Lietuvą
.
Willow, bet dabar švitintų skrandžio sritį, tai tie grėjai vistiek sumuojasi? Kad ir kita vieta?

Drambiuke, taip buvo man brachyterapija, gera atmintis pas tave smile.gif (pas mane tai visiška amnezija). Ir man taip pat paraaortiniai kabinti.

Karme, o nuo ko jums kaulai išretėję?

Ačiū merginos kas atsiliepėt.
Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2014 11 13, 00:28)
Dvyne9, bet Cisplatiną gavau, o ląstelės bujojo toliau paraaortiniuose limfmazgiuose, Todėl esu šventai įsitikinus, kad tik švitinimas padarė savo darbą. Ryt skambinsiu į Lietuvą
.
Willow, bet dabar švitintų skrandžio sritį, tai tie grėjai vistiek sumuojasi? Kad ir kita vieta?

Drambiuke, taip buvo man brachyterapija, gera atmintis pas tave smile.gif (pas mane tai visiška amnezija). Ir man taip pat paraaortiniai kabinti.

Karme, o nuo ko jums kaulai išretėję?

Ačiū merginos kas atsiliepėt.

Kad ir kita vieta, bet vistiek juk tas pats organizmas gauna spindulius...Bet tai aš taip supratau, kad jūsų neviršytos kažkokiostai dozės, nes jie svarsto tokią galimybę kaip švitinimas? Tai greičiausiai ir skirs. Tik nepanikuokit iš anksto, kad ir kaip dabar sunku būtų. juk jie svarsto ir siunčia net į kitą įstaigą kitai nuomonei, tikrai panašu, kad nežiūri į viską pro pirštus ir nepadarys bele kaip.
Atsakyti
Karme, ar nebandėt kalbėti su gydytojais dėl citokinų imunoterapijos ir ipilimumabo(Yervoy), jie naudojami esant išpitusiai melanomai mirksiukas.gif
remedy, skaičiuojasi grėjai.
Atsakyti
QUOTE(dvyne9 @ 2014 11 12, 22:56)

Papildyta:

Kastuve, tave tai barti reikia dėl tokių žodžių.  schmoll.gif  Na gal tu ir negirdėjai, kad būtų suveikę, bet kam tu mums, tikinčioms, ūpą numušinėji? Aišku, tai tik tavo nuomonė, bet pati supranti, kad sergančiam kiekvienas "nekaltas"žodelis gali įgyti didelį svorį. Kažin, kaip pasijustum, jei kas pasakytų, kad tau taikomi vaistai iki šiol dar niekam nedavė rezultatų ir kad tavo sėkmės atvejis būtų pirmasisi istorijoje? blush2.gif Na aš čia nepiktai, tiesiog toks mažytis pastebėjimas  4u.gif

blush2.gif Visiškai nepagalvojus pasisakiau.
Paskui dar sėdėjau prie googles ir klinikinių tyrimų rezultatus skaitinėjau visokius. Tai yra, yra, kad suveikia. Ypač daug radau apie nesmulkialastį plaučių vėžį.
Atsiprašau, jei ūpą numušiau kam nors. Tikrai nenorėjau.
Atsakyti
QUOTE(dvyne9 @ 2014 11 12, 23:56)
Papildyta:

Kastuve, tave tai barti reikia dėl tokių žodžių.  schmoll.gif  Na gal tu ir negirdėjai, kad būtų suveikę, bet kam tu mums, tikinčioms, ūpą numušinėji? Aišku, tai tik tavo nuomonė, bet pati supranti, kad sergančiam kiekvienas "nekaltas"žodelis gali įgyti didelį svorį. Kažin, kaip pasijustum, jei kas pasakytų, kad tau taikomi vaistai iki šiol dar niekam nedavė rezultatų ir kad tavo sėkmės atvejis būtų pirmasisi istorijoje? blush2.gif Na aš čia nepiktai, tiesiog toks mažytis pastebėjimas  4u.gif

Tikrai, as irgi turiu pavyzdi, kad veikia ta DLV, aisku, kad dar nedaug laiko praejo po paskutines vakcinos suleidimo, vakcinos veikimo pikas 6-9 men po vakcinos suleidimo.. Bet imunoatsakas geras, bloguju lasteliu sumazejo beveik 10 kartu.. tai tikrai teikia daug daug vilties..
Visiems ir visoms, galintiems surasti tokia pinigu suma tikrai sakyciau bandyti ta vakcina.. bent jau bandyti pasikonsultuoti su Strioga.. tikrai nepuls lupti is Jusu pinigu, jeigu matys, kad taikyti netikslinga, neveiksminga.. Jis superinis gydytojas.. kaip sakau as, kol dar laikas, bandykit viska, ka galit, kovokit, kad tik nugalet ta nelabaji.. 4u.gif
Atsakyti