Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 51

QUOTE(ida1 @ 2014 11 10, 12:47)
Suprantu tave.jaudiniesi del visko.as pati tokia  doh.gif .Vienas vienintelis budas dirbti su savimi.nukreipt mintis.matyti tik teigiamus dalykus.Kaip tai padaryti.nezinau.as nemoku...Dar labai ne i tema.mane pacia ziauriai vargina nugaros skausmai sprando.arba strenu srityje.skauda itemptus raumenis.Sita problema jau sena.gal sesi metai.dabar vel paumejo.gal zinot kaip su tuom kovot g.gif .Koki masazista.ar akupunktura.

Ida1, as senai turiu sita beda, isitempia raumenys, ypac desines puses... masazas-tikra atgaiva.. buvau pries keleta metu pasidariusi gal 6 masazu kursa, tai buvau apie skausmus pamirsus vos ne metus laikos.. paskui vel prasidejo.. buvau siemet gavusi Valentino dienai masaza dovanu, pasidariau gal kovo menesi. Masazas buvo stiprus, kai masazavo isitempusius raumenis norejosi kaukt is skausmo... bet va nugaros skausmas tik dabar vel pradejo jaustis... Net gi draugas budavo pamasazuoja, atleidzia nugara kokiai dienai-kitai... 4u.gif
Atsakyti
Labas mergaitės. Nebuvau užėjusi čia jau nuo praeito gruodžio. Taip smagu pamatyti senų bendražygių vardus. Vadinasi kova vis dar vyksta ir niekas neketina pasiduoti. Gaila, kad tiek daug naujų liūdnų istorijų.
Per tuos metus pas mane buvo ir gero ir blogo, bet svarbiausia, kad negrįžo tas piktasis. Nors pavasarį įtarė recidyvą, bet išpjovus jis nepasitvirtino thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Leonilė @ 2014 11 10, 12:27)
Ačiū už patarimus  4u.gif
O tu nenori dėl savo vidinės ramybės pasidaryti CA-125 tyrimą? Gal bent kiek ramiau būtų?

Dariausi spalio gale. Vos simptomams prasidėjus. Buvo net mažesnis nei paprastai.
Atsakyti
Druida, ačiū, kad užsukote pasidalinti geromis naujienomis. Besigydančioms ir besigydantiems reikia gerų istorijų. Būkit sveika.

Vakar skaičiau istoriją mažos mergaitės pasveikusios nuo tokios pat kraujo ligos kaip ir mano vyro, 2,5 metai gydymo, duok dieve sveikatos mažylei. Kiekviena istorija mane sustiprina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angele: 10 lapkričio 2014 - 14:37
QUOTE(Druida @ 2014 11 10, 13:53)
Labas mergaitės. Nebuvau užėjusi čia jau nuo praeito gruodžio. Taip smagu pamatyti senų bendražygių vardus. Vadinasi kova vis dar vyksta ir niekas neketina pasiduoti. Gaila, kad tiek daug naujų liūdnų istorijų.
Per tuos metus pas mane buvo ir gero ir blogo, bet svarbiausia, kad negrįžo tas piktasis. Nors pavasarį įtarė recidyvą, bet išpjovus jis nepasitvirtino  thumbup.gif

Druida, šaunu, kad užsukai. Dar geriau, kad piktas negrįžta. to ir linkiu, kad niekada negrįžtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2014 11 10, 14:24)
Druida, ačiū, kad užsukote pasidalinti geromis naujienomis. Besigydančioms ir besigydantiems reikia gerų istorijų. Būkit sveika.

Vakar skaičiau istoriją mažos mergaitės pasveikusios nuo tokios pat kraujo ligos kaip ir mano vyro, 2,5 metai gydymo, duok dieve sveikatos mažylei. Kiekviena istorija mane sustiprina.

Ta mergaitė - tikra kovotoja. Kaip ir jos šeima. Ir baisiai šaunuolis gydytojas, kuris pagavo ligą už uodegos pačioje pradžioje.

Stiprybės visoms! Jei kartais komentaras "ne į temą" nepykite - labai norisi palaikyti, įkvėpti drąsos ir noro kovoti! Taip, kaip Willow kažkada pasitiko čia mane raudančią - ramiai, racionaliai ir naudingai smile.gif
Mano tėčio ryt laukia magnetinis rezonansas. Užkryžiuokit pirštus - taip norisi tikėti...
Atsakyti
QUOTE(Druida @ 2014 11 10, 13:53)
Per tuos metus pas mane buvo ir gero ir blogo, bet svarbiausia, kad negrįžo tas piktasis. Nors pavasarį įtarė recidyvą, bet išpjovus jis nepasitvirtino  thumbup.gif

Sveikute.Smagu girdet,kad viskas gerai.Dziaugiuosi kartu 4u.gif Gerai jau tada ir as pasidziaugsiu,kad po eilinio patikrinimo ir pas mane kolkas viskas gerai.Bijau net dziaugtis ax.gif Nu ka judam pirmyn.Stiprybes Willow,Vitutei,Siandien besisypsanciai...aisku ir visom ko nepaminejau.Kovokit mergaites,nepasiduokit.viespats su jumis.
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 11 09, 17:56)
Tai kad švitino liepos pabaigoj, o pastebėjau dabar, gal vėl auga kažkas.....Ir skauda šiek tiek ....

Na nebūtinai auga, gali būti kitų priežasčių. O kontrolinis tyrimas darytas po švitinimo?
Papildyta:
QUOTE(willow @ 2014 11 09, 12:13)
Šiandien padariau "atradimą", kad mano kairė akis nemato. Beveik visiškai....

Kad nebūtų kokio pakraujavimo kur, geriant antikoaguliantus, jei staiga atsirado tai. Nesikonsultavot su daktarais?
Atsakyti
Karme, kaip Jūsų reikalai, senokai nerašėte. 4u.gif
Atsakyti
dvyne9, kaip jūs pati? Hgb ir trombocitų kritimą gali kiek įtakoti antikoaguliantai? Nors aišku ir taip krisdavo vyrui karts nuo karto. Rugsėjį pylė kraują, šiandien ir pasipildė, 1,5 mėn praėjo.
Po švitinimo taip daro kontrolę po 3 mėnesių. Tiesa sesei sakė, kad gali būti smegenų pabrinkimai švitinimo įtaka. Kad ramiau būtų važiuos dar pas neurochirurgą konsultacijai.

QUOTE(NERA @ 2014 11 10, 10:47)
Sakyčiau nueik pas okulistę, gal dar galima pataisyti be lęsiuko operacijos g.gif
Naujienas dėlioju galvoje. Šiandien ir ryt kalbamės su gydytojais ir manau vėl važiuosim. Dėl tų nepakeliamų skausmų ir paralyžiaus Izraelio neurochirurgas davė 90 proc. , kad kalti per ilgi varžtai unsure.gif
Kaip čia taip varžtai neapskaičiavo g.gif Kaip suprantu jūsų operacija labai sudėtinga ir taip nepakeisi panorėjus. Kaip dėl skausmo blokavimo kažkas buvo rašę ar jūsų atveju netinka?

QUOTE(Raison @ 2014 11 10, 18:37)
Ta mergaitė - tikra kovotoja. Kaip ir jos šeima. Ir baisiai šaunuolis gydytojas, kuris pagavo ligą už uodegos pačioje pradžioje.

Stiprybės visoms! Jei kartais komentaras "ne į temą" nepykite - labai norisi palaikyti, įkvėpti drąsos ir noro kovoti! Taip, kaip Willow kažkada pasitiko čia mane raudančią - ramiai, racionaliai ir naudingai smile.gif
Mano tėčio ryt laukia magnetinis rezonansas. Užkryžiuokit pirštus - taip norisi tikėti...
Gera skaityti smile.gif Žinoma laikas svarbiausia, ši liga nelaukia. Vyras ne taip sparčiai pakliuvo, bet ir tai sakom pačiu laiku, nes gydymas kiek įmanoma greičiau buvo pradėtas. Metai, liko dar daug, svarbiausia efektyviai.
Palaikom jus mintimis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angele: 10 lapkričio 2014 - 22:33
Ačiū, Dvyne, kad klausi, reikalai mano prasti, visur pilna mts. Nesinori apie tai rašyti. Rytoj pirma chemoterapija, kažkas panašaus į paksitelį (sudėtingesnis kažkoks pavadinimas, tik neįsidėmėjau) ir karboplatina. Patarkit, ką papildomai pasiimti su savim. Ar neštis vandens, ar galėsiu išgerti vaistus nuo skausmo, o gal kokį obuolį įsidėt? Ar prisipirkti iš anksto vaistų nuo pykinimo ir kokių?
Atsakyti
QUOTE(Karme @ 2014 11 11, 09:53)
Ačiū, Dvyne, kad klausi, reikalai mano prasti, visur pilna mts. Nesinori apie tai rašyti. Rytoj pirma chemoterapija, kažkas panašaus į paksitelį (sudėtingesnis kažkoks pavadinimas, tik neįsidėmėjau)  ir karboplatina. Patarkit, ką papildomai pasiimti su savim. Ar neštis vandens, ar galėsiu išgerti vaistus nuo skausmo, o gal kokį obuolį įsidėt? Ar prisipirkti iš anksto vaistų nuo pykinimo ir kokių?

Karme laikykitės, gydymas paskirtas viltis yra, tik savyje dar reikia tos kibirkštėlės atrasti 4u.gif Vandenukas nepamaišys, o vaistus nuo pykinimo lai išrašo gydytojas, nežinau kokia dabar praktika, bet man Zofraną suleisdavo prieš lašinant chemiją, po chemijos iškart ir dar į namus leidžiamų išrašydavo gydytoja. Valgyt niekad per chemijas nenorėjau, bet kavos esu įkalus ne kartą, kai kapsėdavo po keturias valandas, galima gi ir termosą su kava ar mylima arbata pasiimti. Jūs tik laikykitės 4u.gif
Atsakyti