QUOTE(Leonilė @ 2014 10 10, 18:36)
Drambiuke, ar paguldė mamytę? priminkit mamai gimdos v? kaip supratau echoskopijos Jums nedarė? Dabar, kai bus medikų priežiūroje tikrai jums su sese ramiau bus.
Laikykitės
Ida1, noriu ir aš pasidžiaugti už Jūsų vyrą. Tikrai labai geros žinios, mano tėtei buvo plačių smulkialąstelinis.
Man chemija sukapsėjo, viskas, kaip ir gerai. Tik dabar "laukiu" blogybių ir bijau. Dieve, kaip aš bijau
Akys kažkokios užtinusios pasidarė, baltymai balzgani ir raudona nosis
Man tik klausimų iškilo, kaip visada gyd.pamirštu ko nors paklausti
Ligoninėje suleido Zofraną, liepė namie leistis, bet nepaklausiau kada ir kiek? ar šiandien leistis ar ne?
Ar tik rytoj?
ir dar ką daryti su geležies preparatais? vartoti? (dėl žemo hemoglobino) ar šias dienas praleisti?
Laikykitės
Ida1, noriu ir aš pasidžiaugti už Jūsų vyrą. Tikrai labai geros žinios, mano tėtei buvo plačių smulkialąstelinis.
Man chemija sukapsėjo, viskas, kaip ir gerai. Tik dabar "laukiu" blogybių ir bijau. Dieve, kaip aš bijau
Akys kažkokios užtinusios pasidarė, baltymai balzgani ir raudona nosis
Man tik klausimų iškilo, kaip visada gyd.pamirštu ko nors paklausti
Ligoninėje suleido Zofraną, liepė namie leistis, bet nepaklausiau kada ir kiek? ar šiandien leistis ar ne?
Ar tik rytoj?
ir dar ką daryti su geležies preparatais? vartoti? (dėl žemo hemoglobino) ar šias dienas praleisti?
Leiskites zofrana 8mg.kazkaip kai pastoviai leidi maziau pykina.tik jis turi salutini poveiki kietina vidurius ziauriai..Siaip idomu .o jusu tetis visa gydyma praejo?kur mts buvo?