Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 51

Gal galite katra paaiskinti,ka cia reiskia, nes yra nukrite MON (*10e9/l) 0.2 ,norma- 0.3-0.8 .Dariausi kraujo tyrimus .
Atsakyti
Monocitai
http://lt.wikipedia.org/wiki/Monocitas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 07 lapkričio 2014 - 19:46
Aš panašu, kad per anksti džiaugtis pradėjau verysad.gif

Pykinimas ir vėmimas, irgi kažkas siaubinga. Nepadeda ir leidžiamas ondansetronas. Gal yra kokių nors kitokių stipresnių nuo vėmimo vaistų? Ar tik šitas? g.gif
Tik neseniai bent trumpam atsigavau, po dvigubos dozės, o buvo tai nekažkas....
Tai akyse tik dabar prašviesėjo.
Lyginant pirmą ir antrą chemiją pagal šalutinį poveikį tai atrodo, kaip dvi visiškai skirtingos ir net nesulyginamos chemijos. Pirmąjį kartą skausmas, o dabar vėmimas žiaurus.
Šiandien skausmo net nebuvo...
Drambiuke, Obuolių sultys netinka man, po gurkšnio sukilo rūgštys (skrandyje erozija).

Atsakyti
Leonile, laikykis. man iš 14 chemijos nebuvo dviejų vienodų.
Atsakyti
QUOTE(Leonilė @ 2014 11 07, 21:36)
Aš panašu, kad per anksti džiaugtis pradėjau verysad.gif

Pykinimas ir vėmimas, irgi kažkas siaubinga. Nepadeda ir leidžiamas ondansetronas. Gal yra kokių nors kitokių stipresnių nuo vėmimo vaistų? Ar tik šitas? g.gif
Tik neseniai bent trumpam atsigavau, po dvigubos dozės, o buvo tai nekažkas....
Tai akyse tik dabar prašviesėjo.
Lyginant pirmą ir antrą chemiją pagal šalutinį poveikį tai atrodo, kaip dvi visiškai skirtingos ir net nesulyginamos chemijos. Pirmąjį kartą skausmas, o dabar vėmimas žiaurus.
Šiandien skausmo net nebuvo...
Drambiuke, Obuolių sultys netinka man, po gurkšnio sukilo rūgštys (skrandyje erozija).

Gerai butu pagerti omeprasoli.sureguliuotu skrandsio rugstinguma.nors po 20mg..butu lengviau.Kastuveli dziaugiuosi uz tavo atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 11 07, 21:20)
Gerai butu pagerti omeprasoli.sureguliuotu skrandsio rugstinguma.nors po 20mg..butu lengviau.Kastuveli dziaugiuosi uz tavo atsakymus.

Geriu omeprazolį po 40mg. nuo tada, kai tik sužinojau, kad turiu tą eroziją, po skrandžio tyrimo, prieš operaciją, kai tyrė. Iki šiol jokių nusiskundimų neturėjau dėl skrandžio.

Pasikartosiu, ar yra kokių nors stipresnių vaistų nuo pykinimo/vėmimo už Ondansetroną?
Atsakyti
QUOTE(Leonilė @ 2014 11 07, 22:31)
Geriu omeprazolį po 40mg. nuo tada, kai tik sužinojau, kad turiu tą eroziją, po skrandžio tyrimo, prieš operaciją, kai tyrė. Iki šiol jokių nusiskundimų neturėjau dėl skrandžio.
Pasikartosiu, ar yra kokių nors stipresnių vaistų nuo pykinimo/vėmimo už Ondansetroną?

Turbut nera.8mg tris kartus per diena vyrui leidziu.
Atsakyti
QUOTE(Leonilė @ 2014 11 07, 22:31)

Pabandykit metoklopramidą. Jis ne stipresnis, bet kiek kitoks veikimo mechanizmas. Būna, kad kai kuriems suveikia stipriau nei odansetronas, gal ir nuo organizmo priklauso. Pabandyti nepakenks. Na, dar galima kokius imbiero preparatus kartu pavartoti. Ir, be jokios abejonės, labai svarbu psichologinis nusiteikimas. Nors čia jau turbūt sakysite, kad nusišneku g.gif
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 11 07, 18:13)
http://www.supermama...howtopic=941465

radau temą, kuri primiršta. Joje buvo dalinamasi linksmesniais  dalykais: įspūdžiais, darbeliais ir pan. Jei kastuvėlis čia parašys savo įspūdžius apie kelionę, Angelė apie koncertą, bus puikus temos tęsimas.
Esu skaičiusi šią temą smile.gif Pasidalinau. Labai lauksim kelionių įspūdžių, alkstam kelionių, gera skaityti gyvus pasakojimus smile.gif Vyras svajoja apie Egiptą, prieš beveik du metus ten buvom su šeima atostogauti. Sakė net reanimacijoj sapnavo Egiptą. Kelionių kanalai mėgstamiausi smile.gif

Leonile, laikykitės, nežinau stipresnio nuo pykinimo.

Papildyta:
QUOTE(dvyne9 @ 2014 11 07, 23:02)
Pabandykit metoklopramidą. Jis ne stipresnis, bet kiek kitoks veikimo mechanizmas. Būna, kad kai kuriems suveikia stipriau nei odansetronas, gal ir nuo organizmo priklauso. Pabandyti nepakenks. Na, dar galima kokius imbiero preparatus kartu pavartoti. Ir, be jokios abejonės, labai svarbu psichologinis nusiteikimas. Nors čia jau turbūt sakysite, kad nusišneku  g.gif
Reikės ir mums įsigyti. Zofrano tiek išgerta. Tiesa paskaičiau šalutinius judėjimo sutrikimai, o jei jau yra tai nelabai gerai naudoti g.gif

Tiesa stengiamės labai apie chemijų šalutinius neskaityti, bet dabar kai su mėšlungiu iškraipančiu galūnes susidūrėm pasiskaičiau, tai spėju geriau nesigilinti vis tik, nes tiek visko prirašyta. Gerai, kad vyras nesigilina, tiesa jam buvo keli retesni šalutiniai.
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 11 04, 22:42)
Jaučiuos puikiai, auginu kasas.  mirksiukas.gif Kol kas atrodo, kad auga ne dienom, bet valandom. Labai džiaugiuos! Viską veikiu dabar, vaikštau po renginius, vandens parkus, protmūšius, savaitgalį keliauju į Prahą ir stengiuos išspaust iš kiekvienos dienos kiek pavyksta smile.gif

Jei ne ta krūtis, viskas būtų super.

Dėl chemijos šalutinių - laikykis. Ir lašinkis skysčius. Jei nepajėgsi, prašyk kad kas nuvežtų, gal net nuneštų biggrin.gif

šauniai praleisi laiką Prahoje, aš pernai panašiu metu buvau. Ten buvo kaip rugsėjo pradžioj pas mus. mirksiukas.gif Aš labai mėgstu keliones. O buvusi ten?
Man tai ne duok pavalgyti, bet pakeliauti blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(drambiuke @ 2014 11 06, 00:18)
Willow ,kiek pamenu kad kepenyse turit mts? Ar Crb negali del to but padidejes? Pas mama buvo net 160  doh.gif  tai sako jei yra pakitimu kepenyse crb uzkyla del to.nes organai aplink kepenys taip reaguoja ( cia buitiskai)
Romedy kazkaip labai sugraudino jusu zinute del sunaus... Mes tai saviskiui 5 meciui nesakom del mamos, o jis kas ryt pravaziuoja i darza pro antakalnio ligonine ir sako kad ten baba guli... O vakar stalciuj rado mamos telefona... Sako o baba pamirso,as pats jai atiduosiu...
Dvyne9  kaip jums turetu but sunku tas nenormalus laukimas. O del PET , negalina butu patept kur reikia kad ji skirtu? Aisku sneket paprasta, bet jei reik kokios pagalbos jus kreipkites. Gal mokama pasidaryt, tikrai tikiu kad visos kazkiek prisidetu ir gautusi ta suma.
O man dabar atrodo ,vaidenas tiksliau kad ma kas nors irgi yra doh.gif zodziy ligu sau prisigalvoju... Mintys serga v... Reik kazkokios terapijos biggrin.gif
Mielosios , gal kam reiks kokios pagalbos,visad kreipkites, drauge visada lengviau...
Papildyta:
Leonile kaip tu? Kaip vaistukai ar tinka tramadolis?

Drambliuke, labai ačiū už palaikymą. Net ir nežinau gerai dėl to PET, reikia normaliau išsiaiškinti, gal ir skirtų, jei labiau paspausčiau daktarę ar kaip kitaip pasistengčiau g.gif Tiesą sakant, tai aš daktarės primygtinai ir neprašiau, tik perdaviau jai, ką rekomendavo pulmonologė. O mano chemoterapeutė pagūžčiojo pečiais ir pasakė, kad galima ir KT pakartoti, nebūtina PET. Vietą atrado sausio vidury ir užrašė. O aš palinkčiojau galva kaip kvailė ir išėjau blush2.gif Tik vėliau pradėjau generuoti mintis, kad gal nelabai gerai tiek laukti. bet prasidėjo visokie virusai, tai man, tai vaikui, niekaip iki šiol negalim išsikapstyti, tai ir nebuvo kada kaip reikiant su tuo užsiimti, tik nervuotis laiko visada yra blush2.gif Kitą savaitę, jei pavyks iki tol pasveikti, važiuosiu į onkologinį darytis echoskopijos, tai ir dėl šitų reikalų pasiaiškinsiu, gal bent anksčiau tą kompą padarytų ar kaip...
Dievuliau, kaip gaila Jūsų penkiamečio ir Jūsų visų...kai paskaičiau visą istoriją...Bet iš tikrųjų, neįmanoma suprasti kartais, kodėl vienam žmogui ar vienai šeimai likimas skiria tiek daug išbandymų...Laikykitės brangioji ir tikėkite, kad visos negandos jau praeity.
O kas Jums atrodo, kad negerai su sveikata, kažkas konkrečiai artik šiaip, neapibrėžtas nerimas?
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 11 07, 18:13)
http://www.supermama...howtopic=941465

radau temą, kuri primiršta. Joje buvo dalinamasi linksmesniais  dalykais: įspūdžiais, darbeliais ir pan. Jei kastuvėlis čia parašys savo įspūdžius apie kelionę, Angelė apie koncertą, bus puikus temos tęsimas.

Neparašys sad.gif nebuvo kelionės.

Atvažiavom į stotį su draugu, susidėję daiktus, susiruošę. Atvažiavo autobusas, mes jau lipt ketinam, rodau dokumentą, tikrina bilietą ir prieina draugo eilė. Jis čiupt čiupt, apsičiupinėjo - neturi ID kortelės. Be jos keliaut po Šengeno šalis (mūsų atveju Lenkiją ir Čekiją) galima, bet į autobusą neleidžia. Vairuotojo pažymėjimas jiems netinka. Tai ką, yra persėdimas Marijampolėj. Sutariam, kad jis lekia su taksi namo, susiranda ID kortelę ir pasiveja mane Marijampolėj, tada abu susėdam į autobusą ir toliau lyg niekur nieko važiuojam į Prahą. Bet jis grįžta namo, viską išrausia, kortelės neranda. Liepia man važiuot vienai, o aš tuo metu bliaunu autobuse ir sakau, kad niekur nevažiuosiu. Sutariam, kad jis mane pasiims iš Marijampolės į Vilnių, nes autobusų jau nebėra.
Tai ką, išlipu Marijampolėj ir laukiu jo. Laukiu valandą, perskaitau knygą, išgeriu kavos, skambinu teirautis, gal jau kur netoli. O jis man sako - sugedo mašina doh.gif . Gerai, kad netoli Alytaus, tai jis nuvairavo į Alytų 30 km/h greičiu (nes jei greičiau važiuodavo, užkaisdavo mašina), o aš nusipirkau bilietus iš Marijampolės į Kauną, o iš ten susiradau kaip grįžt pas tėvus į Uteną.

Tai va, pakeliavau. Niekada nesu buvus Marijampolėje, pagaliau apsilankiau. lotuliukas.gif
Atsakyti