Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 51

Reikia pagalbos, ir aš vėl su tuo kraujingu siusiu. Koks parametras rodo, ar kraujuojama dėl vaistų pertekliaus? Nu tėtei ir vėl kartojasi šlapimas su krauju, dar daktarė pasakė, kad tikrai ne nuo vaistų tai visai susinervino. Davė siuntimą pas urologą, bet kaip jį nuramint doh.gif tipo jau jau reiks operacijos, vėžys plinta. O to vėžio parametrai ramiai sau mažėja beveik iki nulio.

Sveikatos visoms/visiems.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 11 05, 08:32)
Leonile, jei sunku judėti skyrius duoda ratukus. Tiesiog vyras tvežęs tave turi nueiti ir paprašyti. Tada paims su ratukais tave iš mašinos ir nuveš. Būtinai susilašink skysčius ir nelauk kol iš skausmo imsi kaukti. Vaistus gerk reguliariai.

Ačiū Dievui, šį kartą judėti nebuvo sunku, nuėjau pati, skysčius susilašinau, dvi dienas važiavau lašintis.
Ačiū už patarimus mirksiukas.gif

QUOTE(willow @ 2014 11 05, 09:28)
Leonile, Aspirino poveikis visai kitoks, jis net nepriklauso kraujo krešumą veikiantiems vaistams. Kodėl nesigilinau, nes anksčiau ir aš aspiriną gerdavau, man nutraukė kai tik prasidejo  problemos su širdim. Dabar geriu orfariną pagal Santariškių kardiologų rekomendacijas ir kol kas džiaugiuosi, kad onkologai nesikiša, ir kaina ne kosminė kaip fraxiparino, ir tabletytę išgėrus pilvas nėra pastoviai mėlynas.

Pasiklausiu aš onkologės, gal ir man tą orfariną leis vartoti, nes fraxiparinas tikrai per brangus man verysad.gif
Ir tikrai nuo jo dūrio vieta parausta. Nebaisiai, bet vistiek.

QUOTE(Angele @ 2014 11 05, 12:03)
Kaip šiandien jaučiatės? Gal lengviau šį kartą eina po chemijos.
Jums turbūt 0,3ml dozuotė po kartą į parą?

Taip, man 0.3 kartą į parą.
QUOTE(drambiuke @ 2014 11 05, 23:18)
Leonile kaip tu? Kaip vaistukai ar tinka tramadolis?

Jaučiuosi tikrai geriau nei per pirmą kursą. Dabar skausmai yra, bet palyginus pirmą kartą ir antrą kartą, tai, kaip dangus ir žemė. Tada net ir gyventi nesinorėjo (supras tas kas tą patyrė). O dabar, nors ir su skausmais, su didžiuliu pykinimu bei vėmimu (dabar pykina labiau nei pirmąjį kartą) jaučiuosi žymiai geriau ir jeigu visi likę chemijos kartai tokie bus, tai tikrai iškęsiu irnesakyk.gif

Kojos užtirpusios tarsi medinės doh.gif Bet į tualetą nueinu.
Tramadolis man tinka, tik deja skausmo nenuima taip, kaip norėtųsi, gydytoja liepė gerti po dvi tabletes.
Kitam kartui leidžiamo prašysiu, gal efektas didesnis bus.

Neseniai susileidau Petidiną, tai jis irgi man tinka, skausmą iškart panaikino, greičiau nei Tramadolis, bet aš galvoju gal dėl to, kad leidžiamas g.gif

Problema tik tame, kad visiškai negaliu gerti, nu pykina nuo vandens nors tu ką doh.gif verysad.gif

Šiandien galima sakyti nieko neišgėriau, gal kokį 100 ml. Gelbsti tik skysciai, kurios susilašinu.
Rytoj jau nesilašinu, tai nežinau, kaip bus... Prisiversti ir gerti negaliu, nes vemiu.

Mačiau dėl vaikų diskutavote, tai aš visada laikausi tokio dalyko, man geriau karti tiesa, negu saldus melas, negaliu kitaip...kad ir kokia ta tiesa būtu nemaloni, tiesa man geriau.

Atsakyti
QUOTE(Leonilė @ 2014 11 06, 21:21)
Ačiū Dievui, šį kartą judėti nebuvo sunku, nuėjau pati, skysčius susilašinau, dvi dienas važiavau lašintis.
Ačiū už patarimus mirksiukas.gif
Pasiklausiu aš onkologės, gal ir man tą orfariną leis vartoti, nes fraxiparinas tikrai per brangus man verysad.gif
Ir tikrai nuo jo dūrio vieta parausta. Nebaisiai, bet vistiek.
Taip, man 0.3 kartą į parą.
Jaučiuosi tikrai geriau nei per pirmą kursą. Dabar skausmai yra, bet palyginus pirmą kartą ir antrą kartą, tai, kaip dangus ir žemė. Tada net ir gyventi nesinorėjo (supras tas kas tą patyrė). O dabar, nors ir su skausmais, su didžiuliu pykinimu bei vėmimu (dabar pykina labiau nei pirmąjį kartą) jaučiuosi žymiai geriau ir jeigu visi likę chemijos kartai tokie bus, tai tikrai iškęsiu irnesakyk.gif

Kojos užtirpusios tarsi medinės doh.gif  Bet į tualetą nueinu.
Tramadolis man tinka, tik deja skausmo nenuima taip, kaip norėtųsi, gydytoja liepė gerti po dvi tabletes.
Kitam kartui leidžiamo prašysiu, gal efektas didesnis bus.

Neseniai susileidau Petidiną, tai jis irgi man tinka, skausmą iškart panaikino, greičiau nei Tramadolis, bet aš galvoju gal dėl to, kad leidžiamas g.gif

Problema tik tame, kad visiškai negaliu gerti, nu pykina nuo vandens nors tu ką doh.gif  verysad.gif

Šiandien galima sakyti nieko neišgėriau, gal kokį 100 ml. Gelbsti tik skysciai, kurios susilašinu.
Rytoj jau nesilašinu, tai nežinau, kaip bus... Prisiversti ir gerti negaliu, nes vemiu.
Mačiau dėl vaikų diskutavote, tai aš visada laikausi tokio dalyko, man geriau karti tiesa, negu saldus melas, negaliu kitaip...kad ir kokia ta tiesa būtu nemaloni, tiesa man geriau.

Kazkur skaiciay, kad obuoliu sultys sleikstuli ir pykinima nuima po chemijos. Nebandei Leonile?
Atsakyti
Leonile, pabandyk vandenį su tarkuotu imbieru.
Atsakyti
Ačiū už patarimus, rytoj išbandysiu 4u.gif

Ar kam nors nuo chemijos yra skaudėję ausis? g.gif Pirmą kartą po chemijos man irgi skaudėjo, bet galvojau, kad šiaip, o dabar ir vėl tas pats skausmas blink.gif
Ką su jom daryti, kad neskaudėtų? mastau.gif gal ką įsilašinti?
Atsakyti
Atejo mano atsakymas. Krutyje fibroidines cistos! thumbup.gif

Atsakyti
kokia gera naujiena wub.gif thumbup.gif labai, labai dziaugiuosi uz tave wub.gif
gero savaitgalio Prahoje mirksiukas.gif 4u.gif
man kaip akmuo nuo sirdies tokia naujiena perskaicius... cool.gif
Atsakyti
kastuvas nuskaidrinai dieną gera žinia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 11 07, 12:56)
Atejo mano atsakymas. Krutyje fibroidines cistos!  thumbup.gif

Gera žinia pavakarei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 11 07, 13:56)

Jų neaoperuoja? Pasikonsultuok, jei kažkas darosi tai geriau gal išsioperuoti.
Aš vaikams nesakius (11 ir 7m) Bet didysis kažką numano. Vakar stebėjau jį - labai jau atidžiai Rūtos laidą žiūrėjo, kai Dambrauskienė kalbėjo, kad sirgo krūties v., kad nuslinko po chemoterapijos plaukai. Man tai labai skaudi tema. Nežinau kada pasakysiu. Gal pribręs pokalbis, tai tada. O gal užauginsiu vaikus, nepaskius? Bet dabar pakol dar maži, tai pati nesakysiu. Tegul neturi nevaikiškų rūpesčių.
Atsakyti
Buvom vakar klasikinės muzikos koncerte, atgaiva sielai. Dėl virusų gaudymo gal ir nereikėtų, bet taip niekur apart ligoninių...
Gal kam buvo mėšlungiai, nežinau kas įtakoja, bet vyrui būdavo rankų, bet taip kad išklaipo pirštus, vien` kartą buvo skausmingai ilgai. O šiąnakt kojų, taip stipriai, didžiuliai skausmai, visi raumenys kas sau, pirštai susiraitė g.gif Elementai tvarkoj, kraujo rodikliai ir neperdaug nukritę, Hb kiek daugiau 88 dabar. Vėl skaičiau apie polineuropatiją, kad mėšlungis būna, bet toks doh.gif

QUOTE(Leonilė @ 2014 11 06, 22:59)
Ačiū už patarimus, rytoj išbandysiu 4u.gif

Ar kam nors nuo chemijos yra skaudėję ausis? g.gif  Pirmą kartą po chemijos man irgi skaudėjo, bet galvojau, kad šiaip, o dabar ir vėl tas pats skausmas blink.gif
Ką su jom daryti, kad neskaudėtų? mastau.gif gal ką įsilašinti?
Slogos nėra, gal nuo jos kas. Gerai, kad skausmai ne tokie dideli.

QUOTE(kastuvas @ 2014 11 07, 12:56)
Geros naujienos thumbup.gif Nuostabaus savaitgalio, lauksim įspūdžių smile.gif
Atsakyti
http://www.supermama...howtopic=941465

radau temą, kuri primiršta. Joje buvo dalinamasi linksmesniais dalykais: įspūdžiais, darbeliais ir pan. Jei kastuvėlis čia parašys savo įspūdžius apie kelionę, Angelė apie koncertą, bus puikus temos tęsimas.
Atsakyti