Arune, aš irgi neįvardiju TO žodžio tik sakiau kad auglys, liga, vaistai ir t.t aš pati bijau to žodžio bijau tai ką kalbėti apie vaiką. Deganti, aš nuo pat pradžių buvau nutarus slėpt, nesinorėjo jaudinti ar skaudinti jo ir man buvo lengviau tai padaryti, nes buvom skirtingose valstybėse o ir nenuplikau. Kažkaip reikia prisiversti išdėstyt viską, bet nesugebu, nenoriu. Atrodo nu juk man liga duota pati viena ir turiu tvarkytis. Kaip Angele minėjo nenoriu atimti vaikystės džiaugsmo.
Išgeriu kavytę ir lėksiu į mokslus, po to į darbą. Gražaus mažojo Penktadienio visoms
QUOTE(willow @ 2014 11 05, 22:54)
Angele, o kaip kraujas pas vyrą? Pas mane leukocitų kaip ir per mažai, o neurofilų viršija normą. Nefrologė ir kardiologė nieko nemato blogo. Visa kita gerai, ti CRB padidėjęs, bet jokio uždegimo neranda, ir pasėlius sėjo ir kiti rodikliai geri. (šiaip mano vardas irgi Angelė )
Prie virusų ir crb kyla, gal kokį pasigavot Kartais nevisada auga pasėlis, o gydymo reikia, bet kai kyla crb toliau matyt. Mano nikas toks, turiu artimoj aplinkoj šį vardą, nerealus žmogus, tik kai registravausi ne apie vardą galvojau, gal asociacijas labiau.Vyrui linkę kristi, leukocitų paprastai būna žemiau 3, jei nukrenta dar žemiau tada nustoja gerti kasdienę chemiją tabletėm. Neutrofilai tai panašiai su leukocitais krenta apie 1,5, pakrenta po lašinimų žemiau 1, buvo 0,3 , filgrastimu pakelia. Šiuo metu pakilo leukocitai virš 6 ir neutrofilai 5, nes 5 dienas buvo kursas deksametazono. crb nedarė, bet matyt vis tik nuo dexametazono. Dar jam HB linkęs kristi prieš praeitą chemiją 66 buvo, tai gavo pasipildyt. Trombocitai ir būna pakrenta, bet jau rečiau. Fibrinogenas ir krenta paskutiniu metu dažnokai, tai važiuoja krioprecitatą lašintis. Amerikietiški kalneliai, sakė susireguliuos paliks kartą į savaitę kontrolę. Bet taip gaunasi, kad jei ką susileist reikia, tai tris kart važiuoja per savaitę. Nors kai reabilitacijoj chemijos negavo, tai gana tolygiai jam ėjo, per daug nekrito.
Drambiuke, visai nieko nesakėt savo sūnui. Kažkada juk išlįs tai, juk baba neateis ir nepažais, kaip įpratęs. Mes kažkaip kitos taktikos imtis nusprendėme, kai buvo mišios už prosenelę tada nuvažiavom, paskui nuvežėm gėlių, vaikams nebuvo kažkokio šoko, nuostabos ar pan, tiesiog, tokia situacija, daug kartų klausė kaip močiutė keliaus pas angeliukus, pasakojau ir pasakojau, tik ji sulaukė 97 metų ir tai kas kita turbūt. Žino, kad dabar ji juos saugo. Žinoma buvo liūdesys, kad liūdna, susigraudino prieš miegą, čia vyriausias, nes kiti du dar pagal amžių nesigilinantys.
Gal nieko neįžeis pasidalinau.
arune, ne man kalbėti, bet gal kad gali atsinaujinti gali nekalbėti ir negalvoti. Sakau gal man per lengva kalbėti, bet tiesiog pasitelkiant mintis, geriau apie gera, kad vat esu sveika, įveikiau. Neabejoju jūsų dukrytė didelis jūsų ramstis ir pagalba.
Deganti, sutinku, kad vaikai kartais mums atrodo vaikiškesni, bet toks amžius jie jau beveik suaugę, žinoma nuo vaiko priklauso. Taviškė ir man rodos apskritai suaugesnė net ir mažutė buvo.
Dar daug kas priklauso nuo vaiko, numanom kaip tai gali paveikti, reaguoti ir panašiai.
QUOTE(dvyne9 @ 2014 11 05, 23:04)
Aš kažkaip buvau supratusi, kad pas Jus nebeliko mts plaučiuose.
po pirmų trijų chemijų kosulys buvo išnykęs, vel atsirado rugpjūčio pabaigoj....
QUOTE(dvyne9 @ 2014 11 05, 23:04)
Tas kojų silpnumas ir galvos skausmas tai turbūt ir neturi greitai praeiti po galvos švitinimo/
Man ir dr. Strioga sakė, kad gali ilgai pasekmes jaustis, tik galvos skausmas - šviežias reiškinys
Vyrui kojų silpnumas nuo chemoterapijos, apskritai fizinis silpnumas, taip pat daug lėmė polineuropatija. Bei liga, ypač pradžioje, kai nyko raumenys, liga valgo baltymą, kaip leudiškai pasakojo.
Mergaitės, man matyt demencija Kaip tie vaistai apetitui pakelti vadinasi? Nu visai smegenys pas mane sunyko
QUOTE(willow @ 2014 11 06, 10:41)
Oje, kaip nusikalbėjau apie leukocitus Jie pas mane normoj, limfocitų vietoj min1.5 yra 1.0.
Limfocitų pas vyrą 0,91 paskutinį kartą, tik norma rašo 1-4, skiriasi aišku pagal laboratorijas. Bet į jį labai dėmesio nekreipia, ypač kai kiti normoj daug maž.NERA, gal megace
QUOTE(NERA @ 2014 11 06, 11:02)
Mergaitės, man matyt demencija
žr. žinutę N437 aukščiau
Labai ačiū. Nesijuokit, nes net nesupratau kodel ir kas man-bet niekaip nesugebėjau vaistų pavadinimo išstenėti
Dar klausimas, niekada nebuvau skaičius, kad negalima esant recidyvui Ar kam nors buvo skyrę esant antkryčiui?
Dar klausimas, niekada nebuvau skaičius, kad negalima esant recidyvui Ar kam nors buvo skyrę esant antkryčiui?
pagal aprašymą aš jo negerčiau, nebent kas nors įrodytų kad jis daugiau naudingas nei žalingas.
Iš anotacijos:
Specialių atsargumo priemonių reikia:
- jeigu Jūs sergate arba anksčiau sirgote tromboflebitu;
- jeigu Jūs sergate arba anksčiau sirgote sunkia kepenų liga;
- jeigu Jūs sergate atsinaujinusiu arba metastazavusiu (išplitusiu) vėžiu.
Apie skiriamas atsargumo priemones skiriant vaistą net negirdejau...
Iš anotacijos:
Specialių atsargumo priemonių reikia:
- jeigu Jūs sergate arba anksčiau sirgote tromboflebitu;
- jeigu Jūs sergate arba anksčiau sirgote sunkia kepenų liga;
- jeigu Jūs sergate atsinaujinusiu arba metastazavusiu (išplitusiu) vėžiu.
Apie skiriamas atsargumo priemones skiriant vaistą net negirdejau...
QUOTE(Angele @ 2014 11 06, 11:26)
Prie virusų ir crb kyla, gal kokį pasigavot Kartais nevisada auga pasėlis, o gydymo reikia, bet kai kyla crb toliau matyt. Mano nikas toks, turiu artimoj aplinkoj šį vardą, nerealus žmogus, tik kai registravausi ne apie vardą galvojau, gal asociacijas labiau.
Vyrui linkę kristi, leukocitų paprastai būna žemiau 3, jei nukrenta dar žemiau tada nustoja gerti kasdienę chemiją tabletėm. Neutrofilai tai panašiai su leukocitais krenta apie 1,5, pakrenta po lašinimų žemiau 1, buvo 0,3 , filgrastimu pakelia. Šiuo metu pakilo leukocitai virš 6 ir neutrofilai 5, nes 5 dienas buvo kursas deksametazono. crb nedarė, bet matyt vis tik nuo dexametazono. Dar jam HB linkęs kristi prieš praeitą chemiją 66 buvo, tai gavo pasipildyt. Trombocitai ir būna pakrenta, bet jau rečiau. Fibrinogenas ir krenta paskutiniu metu dažnokai, tai važiuoja krioprecitatą lašintis. Amerikietiški kalneliai, sakė susireguliuos paliks kartą į savaitę kontrolę. Bet taip gaunasi, kad jei ką susileist reikia, tai tris kart važiuoja per savaitę. Nors kai reabilitacijoj chemijos negavo, tai gana tolygiai jam ėjo, per daug nekrito.
Drambiuke, visai nieko nesakėt savo sūnui. Kažkada juk išlįs tai, juk baba neateis ir nepažais, kaip įpratęs. Mes kažkaip kitos taktikos imtis nusprendėme, kai buvo mišios už prosenelę tada nuvažiavom, paskui nuvežėm gėlių, vaikams nebuvo kažkokio šoko, nuostabos ar pan, tiesiog, tokia situacija, daug kartų klausė kaip močiutė keliaus pas angeliukus, pasakojau ir pasakojau, tik ji sulaukė 97 metų ir tai kas kita turbūt. Žino, kad dabar ji juos saugo. Žinoma buvo liūdesys, kad liūdna, susigraudino prieš miegą, čia vyriausias, nes kiti du dar pagal amžių nesigilinantys.
arune, ne man kalbėti, bet gal kad gali atsinaujinti gali nekalbėti ir negalvoti. Sakau gal man per lengva kalbėti, bet tiesiog pasitelkiant mintis, geriau apie gera, kad vat esu sveika, įveikiau. Neabejoju jūsų dukrytė didelis jūsų ramstis ir pagalba.
Deganti, sutinku, kad vaikai kartais mums atrodo vaikiškesni, bet toks amžius jie jau beveik suaugę, žinoma nuo vaiko priklauso. Taviškė ir man rodos apskritai suaugesnė net ir mažutė buvo.
Dar daug kas priklauso nuo vaiko, numanom kaip tai gali paveikti, reaguoti ir panašiai.
Vyrui linkę kristi, leukocitų paprastai būna žemiau 3, jei nukrenta dar žemiau tada nustoja gerti kasdienę chemiją tabletėm. Neutrofilai tai panašiai su leukocitais krenta apie 1,5, pakrenta po lašinimų žemiau 1, buvo 0,3 , filgrastimu pakelia. Šiuo metu pakilo leukocitai virš 6 ir neutrofilai 5, nes 5 dienas buvo kursas deksametazono. crb nedarė, bet matyt vis tik nuo dexametazono. Dar jam HB linkęs kristi prieš praeitą chemiją 66 buvo, tai gavo pasipildyt. Trombocitai ir būna pakrenta, bet jau rečiau. Fibrinogenas ir krenta paskutiniu metu dažnokai, tai važiuoja krioprecitatą lašintis. Amerikietiški kalneliai, sakė susireguliuos paliks kartą į savaitę kontrolę. Bet taip gaunasi, kad jei ką susileist reikia, tai tris kart važiuoja per savaitę. Nors kai reabilitacijoj chemijos negavo, tai gana tolygiai jam ėjo, per daug nekrito.
Kazkada reiks pasakyt.. Nesakom tik todel kad per 3 menesius 3 laidotuves, ir apie seneli nesakem, nes maciau kaip jis pergyveno po sesers vyro mirties, labai bijojo kad mes su vyru butumeme gyvi,nemirtumeme, tai nusprendem kad jei 5meciui kas menesi sakyt kad mire vis kitas artimas zmogus gali ta tiesa vaikui daug nerimo ir baimiu sukelt. Jis jau norfoj kai zvakes pirkom rekia nenoeriu i kapines,kad daugiau niekur nevaziuoja i darza ar i kapines... Reik laiko...