Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 51

Gal kaunietės pasakys, kur perka Petidiną (Doloblocą). Googleje randu, kad Kaune tik vienintelėje vaistineje Savanorių pr.369. Bet ar tikrai tik vienoje vietoje jį parduoda? g.gif
Man gaunasi, kad į visai kitą miesto galą važiuoti.
Atsakyti
QUOTE(safyre @ 2014 11 03, 18:25)
Jus cia nevisai teisi. Esu pora kartu grazinusi vaistus i vaistine.

Tai labai smarkiai vaistininkė nusižengė priimdama vaistus ir tokioj vaistinėj vaistų net nepirkčiau.. Sąžiningose prekybos voetose tokių dalykų nėra ir būti negali.
Atsakyti
QUOTE(Leonilė @ 2014 11 03, 19:18)
Šiandien ir man fraxiparino išrašė, bet jau kaina jo tai  blink.gif  doh.gif  10 dienų 134 lt.  Į mėnesį gaunasi 402 lt. wacko.gif brangoka, bet ką padarysi jei reikia, tai reikia.

Rytoj lašins 2-ą chemiją. Į skyrių neguldys. Tiesiog reikės atvykti dvi dienas lašalines pasilašinti.
Prirašė visokių vaistų nuo skausmo, dabar turėsiu ir Petidino nuo skausmo ir Tramadolio. Ir jeigu šitie bus neefektyvus tada ir Morfinas. Labai tikiuosi, kad neprireiks ir apseisiu su silpnesniais.

O del ko israse fraxiparino israse?su krauju kazkas?Stiprybes jums rytoj.tikekimes kad tas skausmas buvo tik pirmos chemijos metu.kai apsirupini vaistais gal ir neprireiks... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2014 11 03, 18:33)
Tai labai smarkiai vaistininkė nusižengė priimdama vaistus ir tokioj vaistinėj vaistų net nepirkčiau.. Sąžiningose prekybos voetose tokių dalykų nėra ir būti negali.

kalba eina apie viena didziausiu vaistiniu tinklu. vaistus grazinau ta pacia ar sekancia diena po pirkimo. pakuotes buvo nepraplestos. ir is pazystamu teko girdeti apie vaistu grazinimus.
Atsakyti
Sveikos, merginos. Senokai buvau cia užėjusi, nes nelabai kaip man sekesi, nors ir rupėjo žinoti, kaip jūs laikotės. Gaila, kad yra ir ne visai gerų naujienų sad.gif O taip norėtųsi, kad visoms ir visiems viskas eitųsi tik į gera.

Leonile, nezinau, ar man pavyks, bet noriu Jus truputį padrąsinti. Skaičiau apie Jūsų kančias chemijos metu ir net mintis viską nutraukti dėl kaulų skausmo. Čia net kai kurios buvo Jus užsipuolusios dėl Morfino pavartojimo tuo metu ir vos ne gresiancia narkomanija gąsdino smile.gif Ir visai be reikalo, žmonės tiesiog nesuprato apie KOKI skausmą eina kalba. Man po pirmos docetakselio(taip pat taksanų grupės kaip ir paklitakselis) dozės buvo lygiai taip, kaip Jūs aprašėte. Nors nesu labai jautri skausmui, greičiau jau priešingai, bet tada norėjosi sienomis lipti, kažkas nerealaus. Jei būčiau turėjusi, ne tik morfiną, bet bala žino ką būčiau suvartojusi. Tai gali suprasti tik žmogus, iškentęs tokio stiprumo skausmą. Gaila, kad tuo metu iš viso neturėjau beveik jokių vaistų, nes susilašinusi chemiją išvažiavau pailsėti į kaimą, o dar penktadienio vakaras, kur tu rasi kokią pagalbą...Tada, kaip ir Jūs, galvojau neištversiu šitos chemijos. Palaikė tik viena mintis, kad privalau tęsti ne tik dėl savęs, bet daugiausiai dėl savo vaiko, kurio nenoriu palikti našlaičiu. Todėl ryžausi ir kitam kartui. Bet, mano didelei nuostabai, kiti kartai nebuvo tokie baisūs. Kuo toliau, tuo mažiau ir trumpiau skaudėjo, atlaikiau visus 8 jo kursus. O paskutinius du kartus išsiverčiau beveik visai be nuskausminančiųjų. Nežinau, gal Jums nebūtinai bus taip kaip man, bet labai gali būti, todėl neiškenčiau neparašiusi. Nenusiteikit, kad kitus kartus bus taip pat blogai, čia tik bereikalingos baimės. Ir meskit tas mintis iš galvos apie chemijos atsisakymą, duok Dieve, kad tik padėtų, vaistas geras. Po to pirmo baisiojo karto kitus kartus man pilnai pakakdavo tramadolio ir dolmeno(deksketoprofeno) derinio. Gerdavau juos iš karto abu. Dolmenas, beje, vertas dėmesio, ir ne man vienai jis patinka:) Siūlyčiau pabandyti. Tik mano patarimas-kokius vaistus begertumėt, nelaukit, kol įsiskaudės, išgerkit iš karto, vos tik pajusit, kad pradeda laužyti kaulus, nes pačioje pradžioje skausmą bus žymiai lengviau suvaldyti. Sėkmės Jums.

Visoms ir visiems stiprybės ir sveikatos. Ir, žinoma, Vilties.
Atsakyti
Sveikos. Taigi, buvau siandien onkologiniam. Padare echoskopija, dariniai niekur nedinge ir padideje, jei gerai praeito ultragarso duomenis atsimenu. Padare biopsija. Pakraipe galva, kad tokius dalykus retai mato ir paleido laukti savaite atsakymu.
Atsakyti
Laba diena merginos. Niekur nuo jusu nepabegu,vis paskaitau kaip jums sekasi ir pergyvenu uz kiekviena.
Leonile gerai jau tas kad budi aosisarvavusi ginklais pries skausma! Ir linkiu lengvo susiremimo ryt, kad neprireiktu stipriu nuskausminamuju. Beje Dvyne9 del dolmeno esu irgi skaicius kad kartais vertas demesio o vartojamas su tramadoliu efektas stipresnis tramadolio. Man asmeniskai tik Dolmenas dantu skausma nueme .
Kastuve ir jokio paaiskinimo del dariniu? Kas ko laukti? Gal riebaliniai cia?
Mano draugei itaria kiausydziu v , ji gydesi nuo krutu v ,metus gavo biologine, ir dabar po patikrinimo darinys kiausydeje, 11 operacija ir bus aisku jas tai. Bet kaip buba, viena gydo kita zaloja....
Anetele uzuojauta tau is visos sirdies....
Atsakyti
QUOTE(drambiuke @ 2014 11 04, 16:55)

Kastuve ir jokio paaiskinimo del dariniu? Kas ko laukti? Gal riebaliniai cia?
.

Nelabai. Kol kas sako, kad cistos. Bet sako, kad mato ir kalcinatus. Nespėliojo net, o aš ir neklausiau. Bjauri boba pasitaikė, rėkė ten ant manęs, kad paklausiau išvis kada biopsijos atsakymai. Jai pasirodė, kad išvis per daug klausinėju... Žinau, kad tirštą skystį ten traukė biopsijos metu, adatos įbest negalėjo, nes į kažką kieto rėmėsi. Cistos, kiek žinau, šiaip skystesnės būna, nors daktarė sakė, kad būna ir tirštų... Ai, ką čia dabar. Sulauksiu rezultatų ir matysim.
Atsakyti
Kastuvėli, kalcinatai irgi dar ne vėžys....jie tik gali supiktybėti, o gali irnesupiktybėti.

Atsakyti
dvyne9, širdingai dėkoju už palaikymą ir gerą žodį 4u.gif

Ačiū Jums labai wub.gif po tokių žodžių psichologinis nusiteikimas užtikrintas thumbup.gif
Nedrįstu klausti, bet paklausiu, minėjote, kad Jums nekaip sekasi, o kas nutiko, pasipasakokite unsure.gif Sveikatos ir stiprybės 4u.gif

ida1, ačiū ir Jums 4u.gif
Fraxiparino israse dėl to, kad mano kraujas linkęs tirštėti, o avastinas kiek žinau dar labiau tirština.
Gydytoja minėjo, kad seniau prieš 5-7 metus, buvo "mada" fraksipariną skirti visiems be išimtiems onkologiniams ligoniams. Dabar skiria tiems kam tikrai jo reikia.

Beje, gal kas žinote, kodėl onkologiniams ligoniams negalima (nerekomenduojama) kraujo skystinimui naudoti aspirino? g.gif

Drambiuke 4u.gif

Kastuvai, lauksiu atsakymo kartu su tavimi ir iš visos širdies linkiu, kad viskas būtu gerai 4u.gif O kaip šiaip, pati jautiesi?

Man šiandien beveik 7 valandas chemija lašėjo. Grįžus namo jau pajutau pirmuosius kaulų skausmus kojose verysad.gif skausmas dar pakenčiamas, bet bijau, kad "neišbujotų" ir išgėriau Tramadolio tabletę, žiūrėsiu, kaip jis mane veikia.

Nuo tirpimo vartosiu Liponexiną, nors tiesą pasakius jo efektyvumu abejoju.
Ar kas nors jį vartojo, padėjo?
Kol kas nepykina, prisivalgiau visko smile.gif tai tiek gerai.
Rytoj, jeigu pakilsiu iš lovos važiuoju skysčių susilašinti.
Atsakyti
QUOTE(Leonilė @ 2014 11 04, 20:13)
Kastuvai, lauksiu atsakymo kartu su tavimi ir iš visos širdies linkiu, kad viskas būtu gerai 4u.gif  O kaip šiaip, pati jautiesi?

Jaučiuos puikiai, auginu kasas. mirksiukas.gif Kol kas atrodo, kad auga ne dienom, bet valandom. Labai džiaugiuos! Viską veikiu dabar, vaikštau po renginius, vandens parkus, protmūšius, savaitgalį keliauju į Prahą ir stengiuos išspaust iš kiekvienos dienos kiek pavyksta smile.gif

Jei ne ta krūtis, viskas būtų super.

Dėl chemijos šalutinių - laikykis. Ir lašinkis skysčius. Jei nepajėgsi, prašyk kad kas nuvežtų, gal net nuneštų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kastuvas: 04 lapkričio 2014 - 21:43
Leonile, jei sunku judėti skyrius duoda ratukus. Tiesiog vyras tvežęs tave turi nueiti ir paprašyti. Tada paims su ratukais tave iš mašinos ir nuveš. Būtinai susilašink skysčius ir nelauk kol iš skausmo imsi kaukti. Vaistus gerk reguliariai.
Kastuve, džiugu, kad skini dienas. Kažkodėl aš manau, kad ten pas tave nieko pikto ax.gif
wilow, ar buvot pas kardiologą konsultacijoj?
Atsakyti