Mielos "temietės"!
Vaistais šioje temoje nesidalinsime. Jokiais.Tai, ką jūs sutarsite tarpusavyje per AŽ bendraudamos arba kažkur susitikę - kas kita.
Slaugos priemonės ir t.t. - niekas nedraudžia
Ir noriu pasakyti, kad imdami kažkieno vaistus, jų likučius ir t.t. rizikuojate tiek sveikata, tiek gyvybe. Neveltui yra griežti reikalavimai vaistų laikymui, saugojimui ir pardavimui
Net jei vaistininkas jums suklystų paduodamas vaistus, o jūs tą pamatytumėt po 15 min ir grįžtumėt į vaistinę - praktiškai neturit jokių šansų, kad vaistai bus priimti ar pakeisti kitais.
Iš savo patirties noriu pasakyti, kad mano gydymui reikėjo brangių vaistų (1 ampulė apie 400 Lt), tai kai pasakė išrašant iš ligoninės, jog tų vaistų liko beveik pilna dėžutė - pasakiau, kad juos palieku skyriaus medikams. Tuos vaistus reikėjo pirkti, jie nebuvo kompensuojami ir ligoninė jų paprasčiausiai neturėjo - išvis neregistruoti Lietuvoje, spec. atskraidinti ir t.t. Viena gyd. net atėjo padėkot
(man kažkaip net skaudu pasidarė, kokie kartais tie medikai pliki-basi) ir tikrai naudojo (nes dar prie manęs skubėjo suleisti kitam žmogui).
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 11 03, 10:20)
Ir jokio gailescio graudzioms istorijoms forume nereikia: absoliuciai visi ligoniai, kuriems tie medikamentai tikrai reikalingi, gauna receptus-kompensuojamus ar ne, bet gauna Ačiū, sena pažįstama už komentarą, nebesikartosiu.
QUOTE(willow @ 2014 11 03, 10:48)
Nežinau, ar tiesa, ar aš čia sau kenkiu, bet darau taip kaip kardiologiniam sakė.
Dėl nuskausminančių: perspėju visas, kaulijančias per az, nuo šiol visos tos žinutes bus perduotos supermamų administracijai.
nekenkiat
Visišką tiesą sakė kardiologiniam
O bet kokius vaistų prašymus (ypač dėl 'narkotinių', kaip pleistriukai, injekciniai vaistai ir t.t.) temoje, net kaulijimus AŽ galite persiųsti man ir tikrai bus pasirūpinta, kad tokių dalykų nebebūtų.