Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 51

QUOTE(milaaa @ 2014 11 01, 23:31)

Ką jūs šnekat nesąmones, išmatų surinkėjus nurašo? Plokšteles, kur prie pilvo tvirtinasi? Nu pievų pievos. Ar bent įsivaizduojat Mila, kiek per parą jų gali būti sunaudota?
Ashantik, jei neturit kam atiduoti, neškit į chirurginį skyrių, kur operavo Jūsų Mamytę. Merginos tikrai paims ir ačiū padakys.
Užuojauta. Laikykitės
Atsakyti
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2014 11 02, 00:46)
Ką jūs šnekat nesąmones, išmatų surinkėjus nurašo? Plokšteles,  kur prie pilvo tvirtinasi? Nu pievų pievos. Ar bent įsivaizduojat Mila, kiek per parą jų gali būti sunaudota?
Ashantik, jei neturit kam atiduoti, neškit į chirurginį skyrių, kur operavo Jūsų Mamytę. Merginos tikrai paims ir ačiū padakys.
Užuojauta. Laikykitės

Deja, bet kalba ėjo apie narkotikus. Moderatore ištrynė. Taigi jei nesupratot apie ką kalba savo išmintį apie maišus sau ir pasilaikykit!
Atsakyti
QUOTE(ashantik @ 2014 11 01, 21:30)
Labas vakaras, mylimai mamytei iškeliavus, liko maišas išmatų plokštelių ir maišų. Kažkaip išmesti nekyla ranka ir plyšta širdis. Gal žinote, kur galima atiduoti? Ar kam praverstų?

Žinutė redaguota. Apie vaistų dalybas forume negali būti nė kalbos. Ačiū už supratimą.

Užuojauta netekus Mamos...

Rasma

Atsakiau į šitą postą.
Mila, ko Jūs čia purkštaujat kiekvieną kartą. Ne Jūs viena čia protinga, licencijuota ir sertifikuota ir praktikuota. Nusiraminkit. Tarp kitko, Jums apie išmintį galiu palinkėti to paties.
Gražaus savaitgalio, merginos 4u.gif
Atsakyti
Nežinau ar čia tik man taip, bet kažkoks pasityčiojimas jaučiasi iš milaaa pusės. Duok Dieve jai ir jos šeimai sveikatos.

Narkomanė Remedy..
Atsakyti
Man taip gaila, kad turiu ateiti į temą ir suaugusiems žmonėms dar kartą aiškinti, ką jau milaaa paaiškino.
Žinutė buvo redaguota, vadinasi, jūs nematėte kas buvo joje parašyta.
Suklydau. Kitąkart tokiu atveju, tiesiog šalinsiu visą žinutę, nepalikdama jos dalies.

Šiuo atveju jūs puolat milaaa net nežinodamos apie ką kalbėta ir kodėl.

Niekas nesityčioja čia. Forumo taisyklės aiškiai draudžia dalintis, siūlyti, parduoti, prašyti vaistų. Taškas.

Visus vaistus skiria gyd. Kažkas liko - atiduodate vaistinėje.
Papildyta:
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2014 11 01, 23:46)
Ką jūs šnekat nesąmones, išmatų surinkėjus nurašo?

milaaa komentaras buvo skirtas dėl vaistų ir žinutės autorei.

(
Atsakyti
Rasma, čia dėl tos narkomanijos, kai sergantis žmogus vartojantis legalius licenzijuotus vaistus, tarp eilučių yra pavadinamas narkomanu.
Tik tiek
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2014 11 02, 13:41)
Man taip gaila, kad turiu ateiti į temą ir suaugusiems žmonėms dar kartą aiškinti, ką jau milaaa paaiškino.
Žinutė buvo redaguota, vadinasi, jūs nematėte kas buvo joje parašyta.
Suklydau. Kitąkart tokiu atveju, tiesiog šalinsiu visą žinutę, nepalikdama jos dalies.

Šiuo atveju jūs puolat milaaa net nežinodamos apie ką kalbėta ir kodėl.

Niekas nesityčioja čia. Forumo taisyklės aiškiai draudžia dalintis, siūlyti, parduoti, prašyti vaistų. Taškas.

Visus vaistus skiria gyd. Kažkas liko - atiduodate vaistinėje.
Papildyta:

milaaa komentaras buvo skirtas dėl vaistų ir žinutės autorei.

(

Aš rašiau apie tai, ką mačiau parašyta. Išmatų surinkėjai yra brangi slaugos priemonė, o ne vaistai ir nemanau, kad yra kriminalas patarti, kur dėti tokį daiktą, kad kiti galėtų juo pasinaudoti.
Milos nepuolu, bet iš to, kas parašyta gavosi kad apskaitomi surikėjai doh.gif

Remedy 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2014 11 01, 23:31)
Vaistinė priimti privalo! O ligonine negali! Tos grupės medikamentus griežtai kontroliuoja, skaičiuoja ir nuorašo.

QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2014 11 02, 13:59)
Aš rašiau apie tai, ką mačiau parašyta.
Milos nepuolu, bet iš to, kas parašyta gavosi kad apskaitomi surikėjai  doh.gif

mano zinute buvo rasyta is telefono, todel netycia susirase i moderatores citata, gal todel ir buvo neaisku apie ka konkreciai rasiau 4u.gif

Remedy, be reikalo jus sitaip... verysad.gif
juk zinot, kad ten situacija kita buvo, juk niekas nieko neskyre, o panaudojo, nes turejo likuti. o tik jau paskui pasiskambino gydytojai. man negaila... bet riba slidi, labai... todel man visad atrodo, kad is paskutiniuju reikia nepazinti to skonio be reikalo, be paskyrimo, nes paimti antra karta jau bus daug lengviau unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milaaa: 02 lapkričio 2014 - 13:33
QUOTE(Remedy @ 2014 11 02, 12:53)
sergantis žmogus vartojantis legalius licenzijuotus vaistus, tarp eilučių yra pavadinamas narkomanu.

Legalius licenzijuotus vaistus, kurie ne gyd.skirti, vartoja ir narkomanai.
Malšinantys stiprų skausmą vaistai ligoniams - narkotiniai (liaudiškai kalbant).
O kad forume lankosi ir narkomanai (būta ir šioje temoje prašymų per 10 metų) - ne paslaptis.

Man tokie vaistai taip pat skirti buvo, bet aš ne narkomanė. Neprašau čia jų nei mamos vardu, nei kitų žmonių reikalams. Aš žinau, kad šituos vaistus be problemų skiria, kai tai būtina.

Aš tikrai suprantu kitų žmonių norą padėti, bet yra tam tikros taisyklės gyvenime. Liko vaistų - priduokite vaistinėje. Ar tai opiatai, ar antibiotikai ar pasibaigusio galiojimo pastilės nuo gerklės skausmo. Forume niekas neleis dalinti/prašyti jokių vaistų, juolab narkotinių preparatų.

Kalbą baigiam.
Ateityje tokias žinutes iškart šalinsiu be redagavimo.
O prašytojams iškart bus uždrausta lankytis forume.
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2014 11 02, 13:15)
situacija kita buvo, juk niekas nieko neskyre, o panaudojo, nes turejo likuti. o tik jau paskui pasiskambino gydytojai.

Iš pradžių pasiskambinau gydytojai ir tik po to jai leidus vaistai buvo suleisti.
Atsakyti
Su kuo pakalbet man apie kruties vezi? Ar yra koks atskiras forumas, kur merginos dalintusi info apie gydytojus, vaistus.
Padarytas tik skyscio citologinis, atsakymas blogas ir ryt bus gautas siuntimas pas chirurgus(kaip supratau biopsijai).
Atsakyti
blondzinka, ši tema vienija įvairiom inkologinėm ligom sergančiuosius ir jų artimuosius.
Tikiuosi, kad atsiras žmonių, kurie galės plačiau ta tema pakalbėti.
Čia kalbama ir apie vaistus, ir apie gydymą ir t.t.

Gal ką naudingo rasite ir uždarytoje temoje krūties vėžys.
Yra ir nauja tema tuo klausimu, tik nelabai aktyvi: krūties vėžys.

Atsakyti